Ο ειδικός της Fintech λέει ότι το XRP μπορεί να φτάσει τα 2,55 $ φέτος

0
Ο ειδικός της Fintech λέει ότι το XRP μπορεί να φτάσει τα 2,55 $ φέτος

Οι ειδικοί λένε ότι το XRP της Ripple μπορεί να παρουσιάσει πολύ ανοδικά σημάδια πριν από το τέλος του τρέχοντος έτους, αλλά έχει επίσης πιθανότητες να φτάσει στο κάτω μέρος στα 0,5 $.

Η Ripple είναι μια εταιρεία Fintech με έδρα το Σαν Φρανσίσκο. Επί του παρόντος, η εταιρεία Ripple αντιμετωπίζει νομικά εμπόδια λόγω της αγωγής που κατατέθηκε από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC). Σύμφωνα με το πρακτορείο SEC, το διακριτικό XRP της Ripple είναι μια ασφάλεια, η οποία δεν είναι καταχωρημένη στην υπηρεσία SEC.

Πρόσφατα Finder, ένας ιστότοπος σύγκρισης, έχουν αναφερθεί ότι ειδικοί 36 εταιρειών Fintech ανέλυσαν τα διακριτικά XRP λαμβάνοντας την αναφορά της υπόθεσης Ripple vs SEC και σημείωσαν ότι το XRP θα δείξει ανοδική αντλία και μπορεί να φτάσει τα 2,55 $ πριν από φέτος, είτε η Ripple θα κερδίσει την υπόθεση είτε θα συμβιβαστεί με την εταιρεία SEC.

Από την άλλη πλευρά, εάν το Ripple δεν καταφέρει να κερδίσει την υπόθεση άσχημα, τότε σε αυτήν την περίπτωση το διακριτικό XRP του μπορεί να μην έχει τιμή μεγαλύτερη από 0,68 $.

Από την άλλη πλευρά, η Carol Alexander, Καθηγήτρια Οικονομικών στο Πανεπιστήμιο του Sussex, μοιράστηκε τη θέση της σχετικά με το διακριτικό XRP και ισχυρίστηκε ότι το XRP θα μπορούσε να αγγίξει τα 2,5 $ σε καταστάσεις νίκης, διαφορετικά θα αντιμετωπίσει σημαντική διόρθωση και θα αγγίξει 0,5 $ σε περίπτωση χαμένου κατάσταση.

«Δεν είναι σαν καμία άλλη κρυπτογράφηση. Εάν κερδίσει εναντίον της SEC, *θα* αρχίσει να αντικαθιστά το SWIFT.”

14 συμμετέχοντες σε πάνελ, οι οποίοι ισχυρίζονται ότι το XRP μπορεί να φτάσει τα 3,61 $ το 2025 και τα 4,98 $ το 2030, εξακολουθούν να είναι ισχυροί με την πρόβλεψή τους, αλλά 5 από τους 14 συμμετέχοντες εξακολουθούν να πιστεύουν ότι το XRP θα διαπραγματευτεί σε εύρος τιμών 1 $ φέτος.

Ο ειδικός στο Fintech λέει ότι το XRP μπορεί να φτάσει τα 2,55 $ φέτος 1
Πρόβλεψη τιμής XRP. Πηγή: Finder

Ο Keegan Francis, ο συντάκτης του παγκόσμιου κρυπτονομίσματος του Finder, ισχυρίστηκε ότι το διακριτικό XRP θα διαπραγματεύεται με 0,5 $ το 2025 και μόνο 0,1 $ έως το τέλος του 2030.

Ο Φραγκίσκος εξήγησε:

«Πιστεύω ότι το Ripple θα αποτύχει τελικά ως έργο. Άλλα έργα απλώς θα το ξεπεράσουν στην αγορά κάνοντας ό,τι το XRP/Ripple κάνει καλύτερα από έναν σημαντικό παράγοντα.»

Διαβάστε επίσης: Η Terra UST αποτυγχάνει με το αποθεματικό Bitcoin της: Συντριβή UST & Luna

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply