Ο ηγέτης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης Bitcoin.com εξασφαλίζει 33,6 εκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτική πώληση VERSE Token – Προωθημένες ειδήσεις Bitcoin

0
Ο ηγέτης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης Bitcoin.com εξασφαλίζει 33,6 εκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτική πώληση VERSE Token – Προωθημένες ειδήσεις Bitcoin

Την Τετάρτη, η κορυφαία εταιρεία της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, Bitcoin.com, ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε μια ιδιωτική πώληση του διακριτικού της VERSE και εξασφάλισε 33.600.000 $ από στρατηγικούς επενδυτές. Το VERSE προορίζεται να ενισχύσει την αναπτυσσόμενη υποδομή του Bitcoin.com παρέχοντας ένα διακριτικό χρησιμότητας που ανταμείβει τους χρήστες για τη συνεισφορά τους στο οικοσύστημα Bitcoin.com.

Η πώληση Private Token του Bitcoin.com συγκεντρώνει 33,6 εκατομμύρια δολάρια

Αυτή την εβδομάδα, Bitcoin.com αποκάλυψε ότι ολοκλήρωσε μια ιδιωτική πώληση του διακριτικού της VERSE και συγκέντρωσε 33,6 εκατομμύρια δολάρια από τους συμμετέχοντες επενδυτές. Για περισσότερα από επτά χρόνια, το Bitcoin.com είναι ηγέτης στον κλάδο όσον αφορά την τεχνολογία blockchain και τις λύσεις κρυπτονομισμάτων. Το Bitcoin.com παρέχει κρυπτογράφηση υπηρεσίες ανταλλαγής, εκπαιδευτικούς πόρουςένα πορτοφόλι χωρίς φύλαξηκαι νέα. Το VERSE έχει σκοπό να ενισχύσει την ανάπτυξη της εταιρείας επιβραβεύοντας τους χρήστες του VERSE για τη συμμετοχή τους στις μυριάδες υπηρεσίες που έχει να προσφέρει το Bitcoin.com. Τα προνόμια περιλαμβάνουν την επιβράβευση της κοινότητας κρυπτογράφησης με VERSE για πράγματα όπως η αγορά, η πώληση και ανταλλάσσοντας ψηφιακά στοιχεία.

Ο ηγέτης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης Bitcoin.com εξασφαλίζει 33,6 εκατομμύρια δολάρια σε ιδιωτική πώληση VERSE Token
Μάθετε περισσότερα για το VERSE στο getverse.com.

Το VERSE θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι ως διακριτικό που βασίζεται στο Ethereum (ERC20) με συμβατότητα πολλαπλών αλυσίδων. Μόλις πρόσφατα, το Bitcoin.com αποκάλυψε την εισαγωγική διαδικτυακή πύλη getverse.com και ΣΤΙΧΟΣ λευκό χαρτί, προκειμένου να δοθούν στην κοινότητα κρυπτογράφησης λεπτομέρειες σχετικά με την κυκλοφορία του VERSE. Στις 5 Μαΐου 2022, το Bitcoin.com ανακοίνωσε ότι ολοκλήρωσε μια ιδιωτική πώληση διακριτικών και συγκέντρωσε 33,6 εκατομμύρια δολάρια από εταιρείες όπως η Digital Strategies, η Blockchain.com, η Kucoin Ventures, η Redwood City Ventures, η 4SV και η Boostx Ventures.

Επιπλέον, γνωστοί πρωτοπόροι και επιρροές κρυπτογράφησης όπως ο Jihan Wu, ο Roger Ver και ο David Wachsman συμμετείχαν στην ιδιωτική πώληση VERSE. Ο Dennis Jarvis, Διευθύνων Σύμβουλος του Bitcoin.com, εξήγησε σε μια δήλωση ότι το διακριτικό θα προσθέσει ένα σημαντικό ποσό χρησιμότητας και αξίας στις πολλαπλές υπηρεσίες κρυπτογράφησης της εταιρείας με ακρίβεια. Ο Jarvis εξήγησε περαιτέρω ότι η δημόσια πώληση του VERSE token θα πραγματοποιηθεί αυτό το καλοκαίρι.

«Από το 2015, το Bitcoin.com είναι πρωτοπόρος στην εισαγωγή νεοφερμένων στην κρυπτογράφηση και στην καθοδήγησή τους στο ταξίδι τους στην κρυπτογράφηση. Μέχρι στιγμής έχουμε δημιουργήσει ένα απίστευτο χαρτοφυλάκιο προϊόντων και υπηρεσιών που αριθμεί περισσότερους από 4 εκατομμύρια ενεργούς χρήστες μηνιαίως και δημιουργήθηκαν 30 εκατομμύρια πορτοφόλια αυτοεπιμέλειας», δήλωσε ο Jarvis μετά την ολοκλήρωση της ιδιωτικής πώλησης. «Σήμερα, είμαστε περήφανοι που ανακοινώνουμε το VERSE, ένα βοηθητικό πρόγραμμα και διακριτικό ανταμοιβών για όλους όσους συμμετέχουν στο έτοιμο οικοσύστημα Bitcoin.com Verse».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του Bitcoin.com πρόσθεσε:

Το VERSE είναι επικεντρωμένο στον χρήστη και προσθέτει τεράστια αξία σε όλη τη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένης της εφαρμογής πορτοφολιού αυτοεπιμέλειας Bitcoin.com, του Bitcoin.com Exchange, του Verse DEX, του Bitcoin.com News και της επερχόμενης χρέωσης με δυνατότητα κρυπτογράφησης κάρτα. Είμαστε επίσης πολύ ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε τη δημόσια πώληση διακριτικών του Verse, η οποία έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει τον Ιούνιο.

Η Kucoin Ventures Exec λέει ότι «Το επόμενο κύμα ανάπτυξης στην κρυπτογράφηση θα καθοδηγηθεί από ισχυρές παγκόσμιες επωνυμίες»

Τα κουπόνια VERSE είναι παρόμοια με αυτά που μοιάζουν με τα κουπόνια χρησιμότητας κρυπτογράφησης όπως π.χ BNB, CRO ή FTT. Στο οικοσύστημα Bitcoin.com, οι χρήστες του VERSE θα ωφεληθούν από πράγματα όπως η καλλιέργεια απόδοσης στο Στίχος ΔΕΞδιαπραγμάτευση μέσω του Bitcoin.com Exchangeποντάροντας μάρκες σε συμβόλαια και κερδίζοντας VERSE από διάφορες τρέχουσες υπηρεσίες του Bitcoin.com.

Ο Justin Chou, επικεφαλής επενδύσεων στην Kucoin Ventures, πιστεύει ότι η βιομηχανία κρυπτογράφησης θα ενισχυθεί από γνωστές και αξιόπιστες μάρκες. «Το επόμενο κύμα ανάπτυξης στα κρυπτονομίσματα θα καθοδηγηθεί από ισχυρές παγκόσμιες μάρκες που δημιουργούν προϊόντα πραγματικού κόσμου για εκατομμύρια ανθρώπους», δήλωσε ο Chou σε μια δήλωση. «Το Bitcoin.com θα επιταχύνει την ανάπτυξη προϊόντων και συνεργασιών που διευρύνουν την εμβέλειά τους παγκοσμίως».

Εκτός από την πρόσφατη ιδιωτική πώληση, η δημόσια πώληση έχει προγραμματιστεί για τον Ιούνιο του 2022 και θα είναι διαθέσιμα 12.600.000.000 κουπόνια VERSE. Το Bitcoin.com θα κυκλοφορήσει το Bitcoin.com Verse Launchpad, το οποίο θα παρέχει στους επισκέπτες πληροφορίες σχετικά με τη δημόσια πώληση και θα επιτρέπει στους ανθρώπους να αγοράζουν VERSE. ο getverse.com Ο ιστότοπος προσφέρει μια φόρμα εγγραφής για ενημερώσεις σχετικά με τη δημόσια πώληση και άλλες πληροφορίες που σχετίζονται με το διακριτικό και το οικοσύστημα VERSE.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

4SV, Bitcoin.com, Bitcoin.com VERSE, Blockchain.com, Boostx Ventures, crypto assets, Cryptocurrencies, David Wachsman, Dennis Jarvis, Digital Strategies, ERC20, ERC20 token, Jihan Wu, εκπτώσεις Ιουνίου, Justin Chou, Kucoin Ventures, Kucoin Ventures exec, προνόμια, ιδιωτική πώληση, δημόσια πώληση, Redwood City Ventures, Rewards, Roger Ver, καλοκαίρι, διακριτικό χρησιμότητας, VERSE rewards, VERSE Token

Τι πιστεύετε για το Bitcoin.com που ολοκλήρωσε μια ιδιωτική πώληση διακριτικού VERSE για 33,6 εκατομμύρια δολάρια; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Bitcoin.com

Το Bitcoin.com είναι η κορυφαία πηγή σας για οτιδήποτε σχετίζεται με το Bitcoin. Μπορούμε να σας βοηθήσουμε να αγοράσετε bitcoin και να επιλέξετε ένα πορτοφόλι bitcoin. Μπορείτε επίσης να διαβάσετε τα τελευταία νέα ή να επικοινωνήσετε με την κοινότητα στο φόρουμ Bitcoin μας. Λάβετε υπόψη ότι αυτός είναι ένας εμπορικός ιστότοπος που περιλαμβάνει πορτοφόλια, ανταλλακτήρια και άλλες εταιρείες που σχετίζονται με το Bitcoin.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply