Ο ιδρυτής της Terra απαντά στις φήμες που εισήχθη Luna2.0 στην Κορέα

0
Ο ιδρυτής της Terra απαντά στις φήμες που εισήχθη Luna2.0 στην Κορέα

Ο Do Kwon αρνείται τις φήμες για την εισαγωγή του νέου του νομίσματος σε χρηματιστήρια κρυπτονομισμάτων της Νότιας Κορέας.

Ο Do Kwon είναι ο ιδρυτής των TerraForm Labs. Οι προγραμματιστές της Terraform Labs ανέπτυξαν και κυκλοφόρησαν το Terra blockchain Network με δύο εγγενή διακριτικά UST & Luna. Λόγω της λογαριθμικής ιδέας και της κατάστασης υψηλής πίεσης πώλησης, και τα δύο νομίσματα άγγιξαν τη βασική αξία και σε αυτήν τη διόρθωση, τεράστιοι αριθμοί ανθρώπων έχασαν χρήματα.

Στις 25 Μαΐου, το δημοφιλές ειδησεογραφικό πρακτορείο Watcher.Guru ανέφερε ότι ο Do Kwon επικοινώνησε για να καταγράψει το νέο του νόμισμα Luna2.0, μια νέα έκδοση του νομίσματος Luna σε ένα νέο δίκτυο blockchain, στα χρηματιστήρια κρυπτογράφησης της Νότιας Κορέας.

“Σύμφωνα με την Heraldcorp, η Do Kwon επικοινώνησε με τα κορυφαία 5 ανταλλακτήρια στην Κορέα ζητώντας μια καταχώριση $LUNA 2.0.”

Σε απάντηση, ο ιδρυτής της Terra έγραψε στο Twitter ότι δεν επικοινώνησε μαζί τους.

Λίγοι άνθρωποι απάντησαν σε αυτό το tweet και ρώτησαν τον Kwon γιατί απαντά σε τέτοιες ειδήσεις για κλικ. Στη συνέχεια, σε απάντηση, ο Kwon είπε ότι όλα είναι υπέρ της κοινότητας.

Στις αρχές αυτού του μήνα, το Terra Ecosystem κατέρρευσε και επίσης το Terra ήταν το κύριο θέμα της τάσης για να τραβήξει την προσοχή και τις απόψεις. Και ακόμα, οι άνθρωποι κάνουν κλικ σε ψευδείς ειδήσεις και φήμες στο Terra. Αλλά εδώ δεν μπορούμε να κατηγορήσουμε το Watcher.Guru για τέτοιες ψευδείς ειδήσεις επειδή το Watcher.Guru πήρε τις ειδήσεις αναφοράς από άλλη πηγή.

Πρόταση Luna2.0

Χθες, η πρόταση Luna2.0 εγκρίθηκε από την κοινότητα του έργου Terra. Τώρα αναμένεται ότι ένα νέο blockchain της Terra θα δημιουργηθεί και πιθανότατα θα αντισταθμίσει όλη την απώλεια που έχασαν οι άνθρωποι στην κατάρρευση.

Το πρώτο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Binance επιβεβαίωσε ότι η ομάδα του Binance Exchange συνεργάζεται στενά σε αυτό το θέμα με την ομάδα του έργου Terra για να λύσει το πρόβλημα σε καλύτερο επίπεδο.

Διαβάστε επίσης: Η εισηγμένη στο Nasdaq Coinbase γίνεται η πρώτη εταιρεία κρυπτογράφησης που θα εισαχθεί στο Fortune 500

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply