Ο κριτικός του Bitcoin, Warren Buffett, υποστήριξε τη NuBank Σύντομα να επιτρέψει τις συναλλαγές Bitcoin

0
Ο κριτικός του Bitcoin, Warren Buffett, υποστήριξε τη NuBank Σύντομα να επιτρέψει τις συναλλαγές Bitcoin

Η Nubank εισήλθε επιτέλους στην τελική φάση των υπηρεσιών της bitcoin, οπότε σύντομα οι χρήστες μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν Bitcoin εύκολα.

Η Nubank είναι μια ψηφιακή τράπεζα με έδρα τη Βραζιλία. Και επίσης είναι μια από τις μεγαλύτερες τράπεζες fintech στη Λατινική Αμερική. Η έδρα της βρίσκεται στο Σάο Πάολο της Βραζιλίας. Η εταιρεία διαθέτει επίσης γραφεία στο Βερολίνο, τη Γερμανία, το Μπουένος Άιρες, την Αργεντινή και το Μεξικό. Πρόσφατα η Τράπεζα μπήκε στις υπηρεσίες προσφορών Bitcoin. Είναι ενδιαφέρον ότι ο Warren Buffet που μισεί το Bitcoin κατέχει επίσης μετοχές της Nubank μέσω της εταιρείας χαρτοφυλακίου του Berkshire Hathaway.

Στις 11 Μαΐου, η NuBank δημοσίευσε το Ιστολόγιο και επιβεβαίωσε ότι το Bitcoin buys sell υπηρεσίες θα ξεκινήσουν σύντομα, το οποίο βρίσκεται σε δοκιμαστική φάση στην πλατφόρμα του, μέσω της τραπεζικής του εφαρμογής.

Το Blog επιβεβαίωσε επίσης ότι η Τράπεζα θα διαθέσει επίσης το 1% της μετοχής της σε Bitcoin μέσω της βασικής της εταιρείας Nu Holdings Inc. Η NuBank δήλωσε ότι οι αποφάσεις για την παροχή εμπορικών υπηρεσιών Bitcoin λαμβάνονται λόγω της τρέχουσας και μελλοντικής ισχύος του Bitcoin.

«Ενισχύστε την πεποίθηση της εταιρείας για τις τρέχουσες και μελλοντικές δυνατότητες του bitcoin να διαταράξει τις χρηματοοικονομικές υπηρεσίες».

Για αυτήν την υπηρεσία bitcoin, η NuBank θα λάβει πλήρη υποστήριξη από την Paxos, η οποία θα παρέχει υποστήριξη συναλλαγών και επίσης Θεματοφυλακή κεφαλαίων Bitcoin.

Εδώ οι υπηρεσίες της NuBank για αγορά και πώληση Bitcoin θα παραμείνουν περιορισμένες στην πλατφόρμα της, πράγμα που σημαίνει ότι οι πελάτες δεν θα μπορούν να αποσύρουν τα κεφάλαια εκτός της τραπεζικής εφαρμογής.

Αυτή η υπηρεσία θα παραμείνει ανοιχτή για χρήση από τους πελάτες αλλά όχι προς το παρόν γιατί η Τράπεζα θα ανοίξει αυτήν την υπηρεσία σε πολλαπλές φάσεις. Αυτήν τη στιγμή οι δοκιμές αυτής της υπηρεσίας έχουν ξεκινήσει, επομένως σύντομα οι πελάτες θα μπορούν να αγοράζουν και να πουλούν Bitcoin.

Είναι ενδιαφέρον ότι εδώ η επένδυση της NuBank στο Bitcoin θα δώσει έμμεση είσοδο στους μεγάλους θρυλικούς επενδυτές στο Bitcoin. Ο Warren Buffett είναι γνωστός ως πολύ μεγάλος επικριτής του Bitcoin, αλλά η επένδυση των μετοχών του στη NuBank μέσω της εταιρείας του σημαίνει ξεκάθαρα ότι ο Warren Buffett έχει μια έμμεση επένδυση στο Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων δεν χρειάζεται να πληρώνουν φόρο για διακράτηση κρυπτονομισμάτων: Γερμανία

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply