Ο νόμος για το Bitcoin ενδέχεται να εγκριθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2022, λέει ο Βραζιλιάνος γερουσιαστής

0
Ο νόμος για το Bitcoin ενδέχεται να εγκριθεί το δεύτερο τρίμηνο του 2022, λέει ο Βραζιλιάνος γερουσιαστής

Η Βραζιλία φαίνεται πολύ πιο κοντά στη νομοθεσία της για το Bitcoin λόγω του πράσινου φωτός στον πρώτο γύρο εξέτασης.

Οι πολίτες της Βραζιλίας έδειξαν προσαρμοστικό χαρακτήρα στη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain. Προς το παρόν, δεν υπάρχουν σαφείς νόμοι, αλλά οι άνθρωποι έχουν την ελευθερία να συναλλάσσονται με περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης και αναγκάζονται να πληρώσουν περίπου 15% έως 22%, ανά ποσό επένδυσης.

Ένα νομοσχέδιο για το Bitcoin, το οποίο προτάθηκε το 2015, βρίσκεται ακόμη υπό συζήτηση και συζήτηση στη Βραζιλία. Πρόσφατα, το νομοσχέδιο για το Bitcoin κέρδισε την υποστήριξη με πλήρη πλειοψηφία στον πρώτο γύρο εξέτασης μεταξύ των νομοθετών. Σύμφωνα με πληροφορίες, υπάρχουν πιθανότητες το Bitcoin να λάβει έγκριση στα μέσα του τρέχοντος έτους.

Αυτός ο προτεινόμενος λογαριασμός Bitcoin 2015 έχει επίσης ένα νέο πρόσθετο επισυνάπτεται συνέταξε νομοσχέδιο, το οποίο εστιάζεται πλήρως στο ρυθμιστικό πλαίσιο για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Το νέο νομοσχέδιο εξασφάλισε επίσης έγκριση από την Επιτροπή Οικονομικών Υποθέσεων της Γερουσίας.

Δύο Βραζιλιάνοι νομοθέτες, ο γερουσιαστής Irajá Abreu και ο αναπληρωτής Aureo Ribeiro εργάζονται για να δημιουργήσουν μια συλλογική μορφή του νομοσχεδίου που θα παρουσιαστεί στην πλήρη φάση της ψηφοφορίας στη Γερουσία.

Γερουσιαστής Irajá είπε ότι εργάζεται σε αυτό το αναπτυξιακό έργο με την Aureo και λαμβάνει επίσης καλύτερη υποστήριξη από την Κεντρική Τράπεζα.

Ο γερουσιαστής είπε:

«Κάνω τα πάντα σε επαφή με τον εισηγητή του Επιμελητηρίου, ο οποίος έκανε πολύ καλή δουλειά. Η τεχνική ομάδα της Κεντρικής Τράπεζας ήταν επίσης πολύ χρήσιμη. Τα κείμενα είναι παρόμοια και συγκλίνουν σε ένα».

Ο γερουσιαστής είπε επίσης ότι υπάρχουν πιθανότητες για ενιαίο νομοσχέδιο αυτόν τον μήνα για την ψηφοφορία στην Ολομέλεια. Και πρόσθεσε επίσης ότι υπάρχουν καλύτερες καταστάσεις για να εξελιχθούν οι επιχειρήσεις με τη βιομηχανία κρυπτογράφησης, αλλά πρέπει να παρέχουμε αυτό το περιβάλλον για να απομακρύνουμε τις παράνομες δραστηριότητες από την Αγορά.

Αυτός ο νόμος για το Bitcoin δεν θα φέρει σε κανένα Bitcoin να χρησιμοποιεί κανόνα που βασίζεται σε νομικά νομίσματα, αντίθετα, θα δώσει την εξουσία στον πρόεδρο της Βραζιλίας να υπολογίσει τους κατάλληλους κυβερνητικούς φορείς για να κυβερνήσουν την αγορά κρυπτογράφησης.

Διαβάστε επίσης: Το “Tweet NFT” του Jack Dorsey αξίας 2,9 εκατομμυρίων δολαρίων αξίζει τώρα μόνο 6 δολάρια

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply