Ο προγραμματιστής του Ethereum Core λέει ότι η συγχώνευση ETH μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο

0
Ο προγραμματιστής του Ethereum Core λέει ότι η συγχώνευση ETH μπορεί να πραγματοποιηθεί τον Αύγουστο

Ο βασικός προγραμματιστής του έργου blockchain Ethereum μοιράστηκε μερικές μοναδικές πληροφορίες σχετικά με τη μελλοντική αναβάθμιση στο δίκτυο blockchain Ethereum.

Το Ethereum είναι ένα περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης στη 2η κατάταξη με βάση την αξία αγοράς, αμέσως μετά το περιουσιακό στοιχείο του King Bitcoin. Το Ίδρυμα Ethereum, ένας μη κερδοσκοπικός οργανισμός πίσω από το έργο Ethereum, αποφάσισε να μετατοπίσει το Ethereum από το Proof-of-work Consensus στο Proof-of-stake Consensus. Επί του παρόντος, οι λάτρεις του Ethereum περιμένουν με ανυπομονησία αυτήν την αναβάθμιση.

Ο Preston Van Loon, ο βασικός προγραμματιστής στο έργο Ethereum, μίλησε για τις εργασίες ανάπτυξης του blockchain Ethereum, σε ένα πάνελ στο συνέδριο Permissionless.

Ο Van Loon είπε ότι δεν πρέπει να περιμένουμε πολλά από το Ethereum, αλλά η μετατόπιση του blockchain του Ethereum από το Proof-of-work σε Proof-of-stake Consensus θα πραγματοποιηθεί το καλοκαίρι του τρέχοντος έτους.

Ο κύριος προγραμματιστής του Ethereum είπε ότι οι τρέχουσες εργασίες ανάπτυξης βρίσκονται σχεδόν στην τελική φάση, αλλά εδώ πρέπει να δούμε ένα χρονικό πλαίσιο τριών μηνών για να δούμε την τελική κίνηση.

Ο Βαν Λουν είπε:

“Από όσο γνωρίζουμε, αν όλα πάνε σύμφωνα με το σχέδιο, Αύγουστος – έχει νόημα”, είπε ο Van Loon. «Αν δεν χρειάζεται να μετακινηθούμε (η βόμβα δυσκολίας), ας το κάνουμε όσο πιο γρήγορα μπορούμε».

Ο προγραμματιστής του πυρήνα του Ethereum άφησε να εννοηθεί ότι το βήμα της «βόμβας δυσκολίας» είναι πολύ μεγάλο πράγμα και λειτουργεί ως οδικό χτύπημα στην πορεία της συγχώνευσης του Ethereum.

Σύμφωνα με ένα tweet από τον συνδιοργανωτή της εκδήλωσης Bankless JusDrake’srake, το αφρισμένο ίδρυμα Ethereum, οι πιθανότητες να συμβεί το “difficulty Bomb” θεωρούνται συμφωνία τον Αύγουστο.

Εδώ το “Difficulty Bomb” είναι ένα βήμα, το οποίο θα έχει ως αποτέλεσμα την αργή ταχύτητα του δικτύου Ethereum, επομένως εδώ οι προγραμματιστές αντιμετωπίζουν ακριβώς αυτό το “Difficulty Bomb” ως ένα πολύ μεγάλο ζήτημα, αλλά σίγουρα σχεδιάζουν να το εκτελέσουν με σωστό σχεδιασμό και γρήγορα.

Οι δηλώσεις του βασικού προγραμματιστή του Ethereum είναι σαφείς υποδείξεις ότι η συγχώνευση δεν θα οδηγήσει συνολικά σε κάτι νέο όσον αφορά την ταχύτητα.

Πέρυσι, ο Vitalik Buterin, συνιδρυτής του Ethereum, δήλωσε ότι το 2022 θα είναι η χρονιά που θα μετατοπιστεί το Ethereum από το PoW στο PoS, αλλά ο πραγματικός αντίκτυπος θα είναι ορατός τα επόμενα 2-3 χρόνια, επειδή μετά την εκδήλωση συγχώνευσης η ομάδα προγραμματιστών θα εργαστεί μόνο για την αποτελεσματικότητα των συναλλαγών.

Διαβάστε επίσης: Ο πρώην πρόεδρος της Fed λέει ότι το Bitcoin ήταν επιτυχημένο μόνο ως κερδοσκοπικά περιουσιακά στοιχεία

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply