Ο πρόεδρος της CAR λέει ότι το Bitcoin είναι παγκόσμιο χρήμα

0
Ο πρόεδρος της CAR λέει ότι το Bitcoin είναι παγκόσμιο χρήμα

Στον απόηχο της είδησης ότι η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (CAR) προσχωρεί στο Ελ Σαλβαδόρ στη λίστα των χωρών που έχουν εγκρίνει το bitcoin (BTC) ως νόμιμο χρήμα, ο ηγέτης εξέφρασε επίσης αισιοδοξία για τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία.

Στην πραγματικότητα, καθώς τα κρυπτονομίσματα γίνονται πιο σχετικά με το πεδίο, στις 27 Απριλίου ο Πρόεδρος Fastin Archange Touadera πήγε στο Twitter για να ανακοινώσει τη θέση του σχετικά με τα κορυφαία ψηφιακά στοιχεία και τα μαθηματικά καθώς τα κρυπτονομίσματα συνδέονται στενά με τα μαθηματικά.

Ο Todera είναι ένας από τους ηγέτες και πολιτικούς παγκοσμίως που επαίνεσαν τα κρυπτονομίσματα μετά τη μετατροπή του CAR Το Bitcoin σε νόμιμο χρήμα στις 26 Απριλίουκαι έτσι έγινε η δεύτερη χώρα μετά το Ελ Σαλβαδόρ που έκανε ήδη το ίδιο στις 7 Σεπτεμβρίου 2021.

Η Εθνοσυνέλευση της χώρας ενέκρινε ομόφωνα νομοσχέδιο που ρυθμίζει τα κρυπτονομίσματα 21 Απριλίου και έτσι, λίγες μέρες αργότερα, έθεσε το έδαφος για τη λήψη απόφασης για νόμιμο χρήμα για το bitcoin, όπως αναφέρεται.

Η κοινότητα του CoinMarketCap είχε ήδη κατατάξει το CAR στην 11η θέση και ως την επόμενη χώρα που υιοθέτησε το Bitcoin ως νόμιμο χρήμα, ενώ πριν από αυτήν ήταν η Παραγουάη, η Βενεζουέλα, η Ανγκουίλα και οι Ηνωμένες Πολιτείες. νόμιμο χρήμα.

Μετά τη συγκλονιστική απόφαση της CAR, δεν υπάρχει περαιτέρω ενημέρωση για αυτήν την κατάσταση.

Παρόμοια γεγονότα και δημόσιες δηλώσεις του Προέδρου της CAR μπορεί μερικές φορές να οδηγήσουν σε σημαντικές προόδους κρυπτονομισμάτων στην αγορά. Ενώ στην περίπτωση του Bitcoin, θα πρέπει να ξεπεράσουν το επίπεδο τιμών που απαιτείται για τη συνέχιση της ανοδικής τάσης.

Σύμφωνα με Michael Van de Poppe, κορυφαίος ειδικός στις συναλλαγές κρυπτονομισμάτων, το επίπεδο Bitcoin είναι 39.300 $. Εάν γυρίσει σε αυτό το επίπεδο, μπορεί να είναι το έναυσμα για να βρεθεί μια σοβαρή πρόοδος. Επί του παρόντος, το Bitcoin φαίνεται να το έχει πετύχει αυτό και έχει αυξηθεί 1,81% σε 24 ώρες για να διαπραγματευτεί στα 39.762 δολάρια, αλλά παρόλο που επίσης έπεσε 4,90% όλη την εβδομάδα.

Διαβάστε επίσης: Ο γίγαντας ακινήτων με έδρα το Ντουμπάι θα προσθέσει υποστήριξη για τα κρυπτονομίσματα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply