Ο συνεργάτης της Pantera Capital λέει ότι είναι καλή στιγμή να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση

0
Ο συνεργάτης της Pantera Capital λέει ότι είναι καλή στιγμή να επενδύσετε σε κρυπτογράφηση

Ο Paul Veradittakit μοιράστηκε την άποψή του για την τρέχουσα κατάσταση στην αγορά κρυπτογράφησης και άφησε να εννοηθεί ότι ο επόμενος 1 χρόνος θα ακολουθήσει την ίδια πτώση.

Από τον Δεκέμβριο του 2021, η βιομηχανία Crypto αντιμετώπισε τεράστια πτώση των τιμών λόγω του συνήθους φόβου μεταξύ των επενδυτών κρυπτογράφησης. Το 2021 ήταν μια ανοδική πορεία για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και μετά από κάθε ανοδική χρονιά, έρχεται η κατάσταση αρκούδας. Ωστόσο, μόνο αυτός ο συνηθισμένος πανικός δεν είναι μόνο μέρος αυτής της κατάστασης, μεταξύ των επενδυτών κρυπτογράφησης, αλλά και πολλοί παράγοντες χαλούν την ανάπτυξη της βιομηχανίας κρυπτογράφησης, όσον αφορά τις τιμές.

Paul Veradittakit, επενδυτικός εταίρος Pantera Capital, προβλεπόταν το μέλλον της βιομηχανίας κρυπτογράφησης για το εγγύς μέλλον και ισχυρίστηκε ότι οι επόμενοι 10 έως 12 μήνες θα ακολουθήσουν την τρέχουσα κατάσταση, επίσης πρέπει να υποθέσουμε ότι βρισκόμαστε στην αρχική φάση μιας bear market.

Ο Paul είπε ότι είναι μια καλή στιγμή για τις εταιρείες κρυπτογράφησης να κάνουν εργασίες ανάπτυξης, επειδή μια κατάσταση αρκούδας δεν θα επιβάλει κανενός είδους πίεση για να παρουσιάσει κάτι μεγάλο αμέσως.

Ο συνεργάτης της Pantera Capital είπε επίσης ότι είναι μια καλή στιγμή για τους επενδυτές κρυπτονομισμάτων επειδή η τρέχουσα κατάσταση είναι σε εκείνο το επίπεδο όπου η αστάθεια είναι επίσης μια ευκαιρία.

Πρότεινε στους υποστηρικτές και τους επιχειρηματίες κρυπτογράφησης να επικεντρωθούν στα ακόλουθα πράγματα:

«Αυξήστε κεφάλαια ή λειτουργήστε άπαχο/επεκτείνετε το διάδρομο για τουλάχιστον 24 μήνες. Εστιάστε στη δημιουργία εσόδων και στο επιχειρηματικό μοντέλο νωρίτερα παρά αργότερα, δημιουργώντας αξία εξόδου. Μειώστε τις υπερβολικές δαπάνες. στο crypto, ξοδεύετε λιγότερα κατά τη διάρκεια μιας bear market για μάρκετινγκ και πιέζετε περισσότερο στην επόμενη ανοδική αγορά. Ελέγξτε τις συμφωνίες παροχής υπηρεσιών και είτε κόψτε είτε επαναδιαπραγματευτείτε. Οι μεγαλύτερες εταιρείες θα πρέπει να δραστηριοποιηθούν στην αναζήτηση στόχων εξαγορών».

Πρόσφατα δημοφιλής εμπειρογνώμονας και σύμβουλος οικονομικών επενδύσεων, Robert Kiyosaki, ο οποίος είναι ο συγγραφέας του δημοφιλούς βιβλίου Rich Dad Poor Dad, μοιράστηκε την πρόβλεψή του για το Bitcoin και σημείωσε ότι το Bitcoin μπορεί να αγγίξει ένα ελάχιστο εύρος από 20.000 $ έως 9.000 $.

Τιμή Bitcoin

Τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, η τιμή του Bitcoin είναι 29.487 $ και αυτή η τιμή είναι 1% υψηλή σε σχέση με την τιμή συναλλαγών των τελευταίων 24 ωρών. Δυστυχώς, αυτή η τιμή είναι 27,4% μειωμένη σε σχέση με την τιμή συναλλαγών των τελευταίων 30 ημερών.

Ο συνεργάτης της Pantera Capital λέει ότι είναι καλή ώρα να επενδύσετε στο crypto 1

Προς το παρόν, δεν συμφώνησαν όλοι οι υποστηρικτές της κρυπτογράφησης ότι η κρυπτογράφηση βρίσκεται σε ανοδική κατάσταση. Πρόσφατα, ο Nischal Shetty, ιδρυτής του Indian Crypto Exchange Wazirx, ισχυρίστηκε ότι δεν βρισκόμαστε σε bear market.

Διαβάστε επίσης: Πιστεύουμε ότι το Bitcoin είναι το μέλλον των χρημάτων, λέει ο CEO της Microstrategy

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply