Ο υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ θα είναι φιλικός προς το Bitcoin: Bryan Solstin

0
Ο υποψήφιος για τη Γερουσία των ΗΠΑ θα είναι φιλικός προς το Bitcoin: Bryan Solstin

Ο Bryan Solstin ισχυρίστηκε ότι θα κάνουν το Bitcoin ως νόμιμο χρήμα σε όλες τις Ηνωμένες Πολιτείες, προφανώς σε αντάλλαγμα για να λάβουν υποστήριξη για να γίνουν κυρίαρχοι μεταξύ όλων των υποψηφίων για τη Γερουσία των ΗΠΑ.

Σε αυτόν τον κόσμο, το Ελ Σαλβαδόρ έγινε η πρώτη χώρα που υιοθέτησε το Bitcoin ως νόμισμα και τώρα άλλες χώρες μπορούν εύκολα να χρησιμοποιήσουν τη νομοθεσία του Bitcoin σε συστήματα πληρωμών, εάν κάποιος πρόεδρος όπως ο Nayib Bukele, πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, θα υπάρξει, υπό την υποστήριξη του Προσέγγιση του Ελ Σαλβαδόρ. Ωστόσο, έχει παρατηρηθεί κάποια σημαντική επιρροή μεταξύ των χωρών της Κεντρικής Αμερικής, αλλά θα είναι θέμα χρόνου να δούμε πλήρως ανεξάρτητες χώρες, οι οποίες θα ακολουθήσουν τα βήματα του νόμου περί Bitcoin του Ελ Σαλβαδόρ.

Τον Μάρτιο του τρέχοντος έτους, ο Bryan Solstin άρχισε να αποκτά τεράστια δημοτικότητα στη βιομηχανία κρυπτογράφησης, όταν δήλωσε την υποψηφιότητά του για τη Γερουσία των ΗΠΑ και να υποστηρίξει το Bitcoin για να το κάνει νόμισμα στις ΗΠΑ.

BeInCrypto πρόσφατα πήρε συνέντευξη από τον Μπράιαν και τον ρώτησε για το σχέδιό του εάν κερδίσει την υποψηφιότητά του στη Γερουσία των ΗΠΑ.

Σε αυτήν την ερώτηση, ο Bryan είπε ότι θα ξεκινήσει μικρά βήματα για να κάνει χρήση του Bitcoin. Στις αρχικές φάσεις, θα εισαγάγει φόρο 0% σε συναλλαγές πληρωμών Bitcoin αξίας κάτω των 200 έως 600 δολαρίων.

«Μπορούμε να κάνουμε μικρά βήματα για να το κάνουμε αποτελεσματικό, με αυτό εννοώ φόρο 0% για το bitcoin. Μπορούμε να μετακινήσουμε τα πραγματικά επίπεδα απαλλαγής από 200 έως 600 δολάρια, απαλλαγούμε από κέρδη κεφαλαίου, καθώς αυτό δημιουργεί τριβή με την ταχύτητα της αξίας, η οποία έχει μεγάλα οφέλη για τους πλούσιους, τους φτωχούς ή τη μεσαία τάξη, είναι επωφελές για όλους».

Με αυτόν τον τρόπο, εξήγησε ότι οποιοδήποτε άτομο θα μπορεί να χρησιμοποιεί εύκολα τις επιλογές πληρωμής που βασίζονται σε Bitcoin χωρίς να λαμβάνει καμία πρόσθετη χρέωση βάσει της νομοθεσίας και επίσης δεν θα υποχρεούται να πληρώσει κανέναν φόρο.

Ο Bryan υποστήριξε επίσης ότι δεν θα είναι μεγάλη πρόκληση για το IRS, επειδή μπορούμε να αντιμετωπίσουμε αυτήν την πρόκληση εύκολα με τη χρήση της τεχνολογίας και επίσης η IRS θεώρησε το Bitcoin ως ιδιοκτησία και όχι ως νόμισμα.

Διαβάστε επίσης: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Binance είναι 300% πιο πλούσιος από τον Sam Bankman-Fried της FTX

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply