Ο όγκος συναλλαγών .eth NFTs του ENS Domains αυξήθηκε στο 3.333%

0
Ο όγκος συναλλαγών .eth NFTs του ENS Domains αυξήθηκε στο 3.333%

Το Ethereum Name Service σημείωσε τεράστιες πωλήσεις 10.000 τετραψήφιων NFT σε μία μόνο ημέρα.

Η ιδέα των NFTs εισήλθε στη βιομηχανία κρυπτογράφησης πριν από περίπου 4 χρόνια, αλλά ακόμα, αυτή η ιδέα λάμπει σαν διαμάντι για μοναδικά ψηφιακά συλλεκτικά αντικείμενα NFT. Ωστόσο, οι ειδικοί προσπαθούν να δουν περιπτώσεις χρήσης NFT σε συστήματα ιδιοκτησίας πραγματικών ακινήτων, αλλά παρόλα αυτά, πολλά έργα NFT αποκτούν έλξη με την απλή ιδέα της αγοράς και πώλησης έργων τέχνης ή ψηφιακών αντικειμένων.

Πρόσφατα η Ethereum Name Service κυκλοφόρησε 10.000 τετραψήφιους τομείς .eth που κυμαίνονται από 0000 έως 9999, τη συλλογή διακριτικών NFTs. Περίπου 10 χιλιάδες συλλεκτικά αντικείμενα πουλήθηκαν σε μια μέρα και επίσης οι έμποροι NFT έδειξαν τεράστια προσοχή σε αυτές τις συλλογές NFT. Στη δευτερογενή αγορά, έδειξε τεράστιο αντίκτυπο στον όγκο των συναλλαγών.

Dune Analytics δεδομένα σημείωσε άνοδο στις πωλήσεις από τις 21 Απριλίου έως τις 28 Απριλίου, eth. Οι εγγραφές ονομάτων αυξήθηκαν από 2.721 σε 21.188. Τις τελευταίες 7 ημέρες, ο όγκος των εμπορικών συναλλαγών εισπράξεών της αυξήθηκε κατά περίπου 3.333%.

Συγκεκριμένα, ο τομέας 008.eth αγοράστηκε από αγοραστή NFT με 20ETH.

Όλα αυτά τα μοναδικά NFT είναι μοναδικά στο επίπεδό τους. Ωστόσο, τα έργα τέχνης είναι απλώς συλλογές για επίδειξη, αλλά εδώ αυτός ο τομέας .eth παρέχει δυνατότητες διευθύνσεων πορτοφολιού Ethereum, κρυπτογραφικών κατακερματισμών και περιπτώσεων χρήσης διευθύνσεων URL ιστότοπου. Εδώ όχι μόνο οι έμποροι λιανικής κρυπτογράφησης καταχωρούν ονόματα στο .eth, αλλά εμπλέκονται και πολλές μεγάλες εταιρείες όπως η Puma και η Budweiser.

Αυτά τα πράγματα είναι ένα παράδειγμα ότι υπάρχουν πολλά ακόμη και θα δούμε τεράστιους αριθμούς μοναδικών έργων με μοναδικές περιπτώσεις χρήσης αντικειμένων NFT, αλλά θα είναι θέμα χρόνου.

Προς το παρόν, ορισμένοι ηγέτες blockchain και NFT εργάζονται για να εισαγάγουν μια έννοια NFT στα συστήματα προτεραιοτήτων που βασίζονται στην πραγματική ζωή, όπως σπίτια και ενοικιαζόμενα δωμάτια κ.λπ.

Διαβάστε επίσης: Οι πάροχοι υπηρεσιών πληρωμών και οι τράπεζες λαμβάνουν πρόσκληση από την ΕΚΤ

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply