Ο Cardano θα δείξει ότι είναι ανοιχτό για επιχειρήσεις, λέει ο Charles Hoskinson

0
Ο Cardano θα δείξει ότι είναι ανοιχτό για επιχειρήσεις, λέει ο Charles Hoskinson

Ο ιδρυτής του Cardano μοιράστηκε κάποιες εξηγήσεις σχετικά με νέα πιθανά χαρακτηριστικά του Cardano blockchain και της εκδήλωσης Consensus 2022.

Το Cardano blockchain είναι ένα έργο κρυπτογράφησης στην 8η θέση κατά όγκο συναλλαγών 24 ωρών του εγγενούς διακριτικού του. Ο Charles Hoskinson είναι ο ιδρυτής του blockchain Cardano και είναι επίσης ο συνιδρυτής του Ethereum. Ο Charles άρχισε να εργάζεται για το ξεχωριστό του έργο blockchain επειδή ήταν πρόθυμος να κάνει το Ethereum μια τεχνολογία blockchain για τις επιχειρήσεις για τη διευκόλυνση των συναλλαγών, αλλά ο κύριος συνιδρυτής του Ethereum Vitalik Buterin δεν συμφωνούσε με τον Charles και είπε ότι το Cardano θα παραμείνει πάντα ένα αποκεντρωμένο δημόσιο blockchain.

Στις 12 Απριλίου, ο Charles Hoskinson μοιράστηκε τα πάντα σχετικά με το αναμενόμενο ακριβές σχέδιο για την αναβάθμιση του δικτύου Cardano στο YouTube Κανάλι.

Στην αρχή του βίντεο, ο Τσαρλς μίλησε για την εκδήλωση Consensus 2022, η οποία έχει προγραμματιστεί να γίνει στο Όστιν του Τέξας τη δεύτερη εβδομάδα του Ιουνίου. Ο κύριος στόχος της εκδήλωσης θα είναι να δείξει ότι το Cardano είναι ανοιχτό στις επιχειρήσεις.

“Νοικιάζουμε ένα μεγάλο περίπτερο εκεί και θα πάμε μαζί με πολλά από τα άλλα μέλη του οικοσυστήματος Cardano, και ελπίζουμε ότι θα μπορέσουμε να δείξουμε ότι το Cardano είναι ανοιχτό για επιχειρήσεις.”

Περαιτέρω σχετικά με τις μαζικές εργασίες ανάπτυξης που βασίζονται στη βελτίωση της απόδοσης, ο Charles σημείωσε ότι ο Ιούνιος θα παίξει σημαντικό ρόλο για την Cardano, όπου θα μπορέσουμε να δούμε το πρώτο κύμα χρόνου της σημαντικής βελτίωσης Plutus.

Τους τελευταίους μήνες, τα στοιχεία του Cardano TVL αυξήθηκαν γρήγορα λόγω των πρωτοκόλλων Defi Minswap και SundaeSwap. Εάν θεωρήσουμε αυτήν την κατάσταση για το Cardano ως μια έξυπνη αλυσίδα μπλοκ συμβολαίων, τότε μπορούμε να πούμε ότι είναι μια πολύ αρχική φάση για την Cardano, επειδή η εισροή Πρωτοκόλλων Defi στο κύριο δίκτυο άρχισε να πραγματοποιείται από τον Ιανουάριο του τρέχοντος έτους.

Την περασμένη εβδομάδα, ο ιδρυτής του AvaLabs ισχυρίστηκε ότι κανείς δεν μιλά για το μεμονωμένο έργο στο Avalanche, το οποίο κέρδισε το TVL περισσότερο από ολόκληρο το οικοσύστημα Cardano Defi. Στη συνέχεια, σε απάντηση, ο ιδρυτής του Cardano είπε ότι (Avalanche) επικεντρώθηκαν μόνο στην αύξηση των αριθμών TVL.

Διαβάστε επίσης: Οι μη διαπιστευμένοι χρήστες Κελσίου στις ΗΠΑ δεν θα μπορούν να κερδίζουν από κρατήσεις Crypto

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply