Ο Elon Musk και ο Mark Cuban συζητούν για τη χρήση του Dogecoin για την επίλυση του προβλήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Twitter – Altcoins Bitcoin News

0
Ο Elon Musk και ο Mark Cuban συζητούν για τη χρήση του Dogecoin για την επίλυση του προβλήματος ανεπιθύμητης αλληλογραφίας στο Twitter – Altcoins Bitcoin News

Ο σταρ του Shark Tank, Mark Cuban, βρήκε έναν τρόπο να λύσει το πρόβλημα ανεπιθύμητης αλληλογραφίας του Twitter χρησιμοποιώντας το κρυπτονόμισμα dogecoin (DOGE). Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla και της Spacex, Έλον Μασκ, συμφωνεί ότι «δεν είναι κακή ιδέα». Το Twitter αποδέχθηκε πρόσφατα την προσφορά εξαγοράς του Μασκ.

Ο Elon Musk είναι αισιόδοξος για την ιδέα Dogecoin του Mark Cuban

Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Tesla, Έλον Μασκ, συζητούσε στο Twitter πώς να λύσετε το πρόβλημα spam bot της πλατφόρμας. Υποσχέθηκε να λύσει το πρόβλημα με τα ανεπιθύμητα μηνύματα «ή θα πεθάνει προσπαθώντας». Το Twitter συμφώνησε να πουλήσει την εταιρεία στον Μασκ για περίπου 44 δισεκατομμύρια δολάρια την περασμένη εβδομάδα.

Μια πρόταση ήρθε από τον Αμερικανό δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία Mark Cuban. Είναι πρωταγωνιστής στην τηλεοπτική σειρά επιχειρηματικής πραγματικότητας Shark Tank και ιδιοκτήτης της ομάδας του ΝΒΑ Ντάλας Μάβερικς.

Σε ένα tweet νωρίς το πρωί της Κυριακής, ο Cuban πρότεινε σε όλους να βάλουν ένα dogecoin (DOGE) για απεριόριστες αναρτήσεις στο Twitter. Εάν κάποιος επισημάνει μια ανάρτηση ως ανεπιθύμητη και κάποιος άνθρωπος επιβεβαιώσει ότι είναι, αυτό το άτομο λαμβάνει το DOGE του spammer. Εξήγησε περαιτέρω ότι οι spammers πρέπει να δημοσιεύουν 100 φορές περισσότερα dogecoin. Ωστόσο, εάν η ανάρτηση δεν είναι ανεπιθύμητη, ο επισημάντης χάνει το dogecoin του.

Τη στιγμή της γραφής, το tweet του Κουμπάν έχει γίνει like πάνω από 9 χιλιάδες φορές. Ο συνδημιουργός του Dogecoin, Billy Markus, είπε: «Μου αρέσει αυτό». Ο Μασκ απάντησε: «Δεν είναι κακή ιδέα».

Πολλοί υποστηρικτές του dogecoin πιστεύουν ότι η πρόταση του Cuban είναι καλή ιδέα, σημειώνοντας ότι είναι πολύ ανοδική για το DOGE. Ωστόσο, μερικοί άνθρωποι είναι δύσπιστοι σχετικά με τη βιωσιμότητά του, με κάποιους να αμφισβητούν την απαίτηση να αρχίσουν να πληρώνουν για μια δωρεάν υπηρεσία και να αναγκάζουν τους ανθρώπους να χρησιμοποιούν το κρυπτονόμισμα meme ως εγγύηση για την αποφυγή ανεπιθύμητων μηνυμάτων.

Κάποιοι έθεσαν το ζήτημα των αδίστακτων χρηστών που παίζουν το σύστημα με σκοπό το κέρδος. Ένας χρήστης του Twitter απάντησε στον Κουβανό: «Μπα. Δεν το σκέφτηκες καλά. Πώς αντιμετωπίζετε τους ανέντιμους ηθοποιούς που επισημαίνουν ανεπιθύμητα μηνύματα που δεν είναι και τους ανθρώπους που επιβεβαιώνουν ότι είναι ανεπιθύμητη απλώς και μόνο για να λάβουν το κέρμα του σκύλου των «spamers»;»

Το αφεντικό της Tesla έχει υποσχεθεί να κάνει «σημαντικές βελτιώσεις» στο Twitter. Ονόμασε τα κρυπτογραφικά spam bots το «μοναδικό πιο ενοχλητικό πρόβλημα στο Twitter». Πριν ο γίγαντας των μέσων κοινωνικής δικτύωσης αποδεχτεί την προσφορά εξαγοράς του, είπε ότι εάν η προσφορά του στο Twitter πετύχει, «θα νικήσει τα spam bots ή θα πεθάνει προσπαθώντας».

Τόσο ο Musk όσο και ο Cuban ήταν υπέρ των dogecoin. Ο Musk αποκαλείται συχνά Δόγηπατερ. Τον Αύγουστο του περασμένου έτους, οι δυο τους είπαν ότι το dogecoin είναι το «ισχυρότερο» κρυπτονόμισμα για πληρωμές. Η ομάδα του ΝΒΑ της Κούβας, οι Ντάλας Μάβερικς, δέχεται το DOGE για εμπορεύματα και το αστέρι του Shark Tank ενθαρρύνει επίσης τους ανθρώπους να μπουν σε κρυπτογράφηση μέσω dogecoin.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

Bitcoin, Crypto, Cryptocurrency, Dogecoin πρόβλημα spam, Elon Musk, elon Musk dogecoin, Elon Musk spam πρόβλημα, Mark Cuban, mark cuban dogecoin, Shark Tank, Twitter spam, Twitter spam πρόβλημα

Τι πιστεύετε για την ιδέα του Mark Cuban να χρησιμοποιήσει το dogecoin για την καταπολέμηση των ανεπιθύμητων μηνυμάτων στο Twitter; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κέβιν Χελμς

Σπουδαστής των Αυστριακών Οικονομικών, ο Kevin βρήκε το Bitcoin το 2011 και από τότε είναι ευαγγελιστής. Τα ενδιαφέροντά του βρίσκονται στην ασφάλεια του Bitcoin, στα συστήματα ανοιχτού κώδικα, στα εφέ δικτύου και στη διασταύρωση μεταξύ οικονομίας και κρυπτογραφίας.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply