Ο Mike Novogratz λέει ότι θα έρθει περισσότερος πόνος για την αγορά κρυπτογράφησης

1
Ο Mike Novogratz λέει ότι θα έρθει περισσότερος πόνος για την αγορά κρυπτογράφησης

Ένας γνωστός Αμερικανός επενδυτής μοιράστηκε τις σκέψεις του για την τρέχουσα κατάσταση της αγοράς κρυπτογράφησης και άφησε να εννοηθεί ότι οι άνθρωποι θα πρέπει να είναι έτοιμοι να δουν μια τεράστια πτώση.

Στις 9 Μαΐου, ο Mike Novogratz, δημοφιλής Αμερικανός επενδυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Galaxy Investment Partners, εμφανίστηκε σε μια συνέντευξη στο Squawk Box του CNBC. Στη συνέντευξη, ο Mike μοιράστηκε την πρόβλεψή του για την εγγύς μελλοντική κατάσταση της αγοράς κρυπτογράφησης και ισχυρίστηκε ότι θα έρθει μια τεράστια πτώση.

Ο Mike ρωτήθηκε από τον οικοδεσπότη για το τι πιστεύει για τα μελλοντικά σκαμπανεβάσματα της τιμής του Bitcoin. Στη συνέχεια, ο Mike είπε ότι το Bitcoin θα δείξει σημαντική συσχέτιση με το Nasdaq.

«Το Crypto είναι πολύ συσχετισμένο με το Nasdaq, η γνώμη μου είναι ότι με την πάροδο του χρόνου αυτός ο συσχετισμός θα καταρρεύσει. Έχουμε ήδη δει την beta της ανάλυσης. Ο Nasdaq υποχωρεί 3%, και το κρυπτογράφηση 9%. Αλλά πιστεύω ότι υπάρχει περισσότερος πόνος στη συνέχεια».

Αμερικανοί επενδυτές προέβλεψαν επίσης ότι ο Nasdaq θα μπορούσε να είναι στις 12.000 και μετά από αυτό, θα είναι στις 10.500.

Αυτός είπε:

«Με τον Nasdaq, θα μπορούσαμε να είμαστε στις 12.000, και μετά θα αναπηδήσει και μετά σε μερικές εβδομάδες θα μπορούσαμε να είμαστε στις 10.500».

Επί του παρόντος, ο Nasdaq βρίσκεται στις 11.807. Έτσι τώρα σύμφωνα με τον Mike Nasdaq μπορεί να αντιμετωπίσει πτώση περίπου 10%, που σημαίνει ότι το Bitcoin μπορεί να αντιμετωπίσει μέγιστη πτώση 30%. Ωστόσο, αυτή η στρατηγική υπολογισμού είναι πολύ πρόχειρη, αλλά και πάλι, θα είναι μια ευκαιρία να δούμε το Bitcoin σε αυτή την τιμή.

Ο Μάικ υποστήριξε επίσης για να δει την τρέχουσα κατάσταση, ότι δεν βρισκόμαστε σε εκείνη τη φάση της πανδημίας του Covid, οπότε εδώ χρειαζόμαστε κάτι νέο για να προχωρήσουμε με τεράστια εισροή.

Δράση τιμής Bitcoin

Η τρέχουσα τιμή του Bitcoin είναι 32.930 $ και αυτή η τιμή είναι 6% μειωμένη τις τελευταίες 24 ώρες.

Αυτή η πτώση λαμβάνει χώρα συνεχώς μετά την ανακοίνωση της αύξησης των επιτοκίων κατά 0,5% από την Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ.

Διαβάστε επίσης: Το εμπόριο του δικτύου Bitcoin αυξάνεται παρά το κραχ της αγοράς: 7 μήνες ATH

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply