Ο Robert Kiyosaki δίνει έμφαση στην εξοικονόμηση Bitcoin και χρυσού σε αυτήν την κατάσταση

0
Ο Robert Kiyosaki δίνει έμφαση στην εξοικονόμηση Bitcoin και χρυσού σε αυτήν την κατάσταση

Ο συγγραφέας του Rich Dad Poor Dad μοιράστηκε τη γνώμη του για την τρέχουσα οικονομική κατάσταση του κόσμου και πρότεινε να διατηρηθούν τα κεφάλαια σε ασφαλείς ζώνες μέσω των περιουσιακών στοιχείων του Θεού.

Ο Robert Kiyosaki είναι ένας δημοφιλής ειδικός σε χρηματοοικονομικές επενδύσεις. Είναι δημοφιλής σε ολόκληρο τον κόσμο επειδή αναδημιούργησε το βιβλίο «Rich Dad Poor Dad», το οποίο βοηθά τους πρώτους αρχάριους Επενδυτές να κάνουν σοφά βήματα για να επενδύσουν χρήματα σε πολλαπλούς τύπους περιουσιακών στοιχείων. Τα τελευταία χρόνια, ο Robert εκτίμησε το Bitcoin ως την καλύτερη επιλογή ως ασφαλή επενδυτική επιλογή, εκτός από τα ακίνητα Gold, Silver & real estate.

Στις 23 Μαΐου, ο Robert Kiyosaki ανέβηκε στο Twitter για να μοιραστεί τη γνώμη του για την τρέχουσα παγκόσμια οικονομική κατάσταση και σημείωσε την προειδοποίηση από την εκδήλωση του Νταβός της Ελβετίας και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) επιβεβαίωσε ότι η τρέχουσα οικονομική κατάσταση βρίσκεται στη χειρότερη κατάσταση μετά τη δεύτερη Παγκόσμιος πόλεμος.

Ως απάντηση σε αυτήν την κρίσιμη παγκόσμια οικονομική κατάσταση, πρότεινε να διατηρηθεί η εστίαση στο Bitcoin, τον χρυσό, το ασήμι και τα περιουσιακά στοιχεία που μοιάζουν με τρόφιμα ως κορυφαία προτεραιότητα.

Αυτός ανέβασε στο Twitter:

«23 Μαΐου 2022: ΝΤΑΒΟΣ, Ελβετία Το ΔΝΤ προειδοποιεί ότι ο κόσμος αντιμετωπίζει τις μεγαλύτερες οικονομικές προκλήσεις από τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Η παγκόσμια καταστροφή έρχεται εδώ και χρόνια. Οι απελπισμένοι ηγέτες θα κάνουν απελπισμένα πράγματα. Έρχεται Παγκόσμιος Πόλεμος; Ο Θεός να μας λυπηθεί. Εξοικονομήστε χρυσό, ασήμι, Bitcoin, τρόφιμα, όπλα και σφαίρες.”

Νωρίτερα, κατά τη διάρκεια της σημαντικής συσχέτισης στην αγορά κρυπτογράφησης, ο Robert πρότεινε στους ανθρώπους να ρίξουν μια ματιά στο Bitcoin ως μια τέλεια ευκαιρία και άφησε να εννοηθεί ότι 20.000 $ θα είναι η υψηλότερη μέγιστη τιμή του Bitcoin και $9.000 θα είναι η χαμηλότερη ελάχιστη τιμή.

Μέσω του tweet, ο Robert είπε ότι οι συγκεντρωτικές δυνάμεις όπως η Federal Reserve και το Υπουργείο Οικονομικών των ΗΠΑ είναι διεφθαρμένες και θα αυτοκαταστραφούν, επομένως πρέπει να παραμείνουμε ενήμεροι για να παραμείνουμε στην ασφαλή πλευρά ως καλύτερη επιλογή.

Διαβάστε επίσης: Η εγγραφή ονομάτων ETH έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply