Ο Robert Kiyosaki εξηγεί γιατί το Bitcoin θα κερδίσει

1
Ο Robert Kiyosaki εξηγεί γιατί το Bitcoin θα κερδίσει

Ο συγγραφέας του Rich Dad Poor Dad μοιράστηκε την άποψή του για το Bitcoin ως μελλοντικό νικητή του δολαρίου ΗΠΑ και της οικονομίας των ΗΠΑ.

Ο Robert Kiyosaki είναι ένας δημοφιλής συγγραφέας και συγγραφέας, ο οποίος έγραψε το βιβλίο “Rich Dad Poor Dad”. Λόγω του βιβλίου του, κέρδισε τεράστια έλξη παγκοσμίως. Το βιβλίο του βασίζεται στη στρατηγική διαχείρισης χρημάτων και επενδύσεων. Πιστεύει ακράδαντα στα περιουσιακά στοιχεία που μοιάζουν με Bitcoin, Χρυσό και Ασήμι.

Στις 11 Μαΐου, ο Robert πήγε στο Twitter για να υποστηρίξει το Bitcoin εν μέσω μιας σημαντικής κατάστασης πτώσης. Ο Robert έγραψε στο Twitter ότι το Bitcoin θα κερδίσει και εξήγησε επίσης ποιοι παράγοντες ευνοούν το Bitcoin.

“Ε: Γιατί θα κερδίσει το BITCOIN;”

Ο Ρόμπερτ επεσήμανε τρεις παράγοντες στις ΗΠΑ και είπε ότι το BITCOIN θα κερδίσει επειδή η Αμερική ηγείται από τα 3 STOOGES.

  • Πρόεδρος Μπάιντεν. Ανδρείκελο
  • Υπουργός Οικονομικών Yellen. Ανδρείκελο
  • Ο πρόεδρος της Fed Πάουελ.

Μέσα από αυτά τα τρία γεγονότα, ο Robert είπε ότι το Bitcoin είναι απαλλαγμένο από τέτοια πράγματα και εμπιστεύεται το BITCOIN ότι δεν είναι δεσμευμένο με τα 3 Stooges.

Robert Kiyosaki για το μέλλον του Bitcoin

Δεν είναι η πρώτη φορά που ο Robert μίλησε για το Bitcoin, νωρίτερα πολλές φορές μοιράστηκε την άποψή του για το Bitcoin και επίσης πρότεινε στους ανθρώπους να έχουν λίγο bitcoin σε επένδυση αλλά στην καλύτερη τιμή, όταν η τιμή πέφτει.

Στο παρελθόν, ο Robert είπε ότι η κυβέρνηση μπορεί να προσπαθήσει να σκοτώσει το Bitcoin εάν πετύχει και η επιτυχία για το Bitcoin είναι πολύ υψηλή επειδή δεν βρίσκεται υπό τον έλεγχο κανενός κρατικού φορέα.

Κάποτε, στο παρελθόν, ο Ρόμπερτ έγραψε στο Twitter ότι δεν εμπιστεύεται το δολάριο ΗΠΑ επειδή λειτουργεί από την αμερικανική τροφοδοσία. Ο Robert υποστηρίζει πάντα το bitcoin λόγω της αποκεντρωμένης φύσης του, όπου κανένας οργανισμός δεν ελέγχει μόνος του.

Τιμή Bitcoin

Τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, η τιμή του Bitcoin είναι 28.000 $ και αυτή η τιμή είναι 28% μειωμένη σε σχέση με την τιμή συναλλαγών των τελευταίων 7 ημερών.

Ο Robert Kiyosaki εξηγεί γιατί το bitcoin θα κερδίσει 1

Διαβάστε επίσης: Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Coinbase λέει ότι δέχεται άτυπη πίεση από την ινδική κυβέρνηση

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply