Παράγωγα, Spot Markets, Dex Swaps — Οι όγκοι συναλλαγών κρυπτογράφησης 30 ημερών διολίσθησαν στον πίνακα τον περασμένο μήνα – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

0
Παράγωγα, Spot Markets, Dex Swaps — Οι όγκοι συναλλαγών κρυπτογράφησης 30 ημερών διολίσθησαν στον πίνακα τον περασμένο μήνα – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

Οι αγορές ψηφιακών νομισμάτων ήταν ταραχώδεις τον περασμένο μήνα καθώς το bitcoin υποχώρησε 15,43% και το ethereum σημείωσε πτώση 17,49% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Επιπλέον, οι όγκοι spot κρυπτογράφησης μειώθηκαν κατά 18,95% χαμηλότερα από τον προηγούμενο μήνα και οι όγκοι των συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης και των δικαιωμάτων προαίρεσης μειώθηκαν επίσης τον Απρίλιο. Οι χαμηλότεροι από το μέσο όρο όγκοι συναλλαγών υποδηλώνουν συνήθως μείωση του συνολικού ενδιαφέροντος και οι επενδυτές μπορεί να περιμένουν στο περιθώριο χαμηλότερες τιμές.

Οι όγκοι Spot Crypto Market του Απριλίου υποχώρησαν κοντά στο 19% σε σχέση με τον προηγούμενο μήνα

ο κρυπτοοικονομία έκλεισε τον Απρίλιο στο κόκκινο, καθώς τα περισσότερα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία υπέστησαν απώλειες τις τελευταίες εβδομάδες. Τη στιγμή της γραφής, και τα δέκα από τα κορυφαία περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης μειώθηκαν σημαντικά καθώς έχασαν μεταξύ 10,39% και 31,43% κατά τη διάρκεια των τελευταίων 30 ημερών. Μετρήσεις υποδεικνύουν περαιτέρω ότι οι όγκοι ανταλλαγών κρυπτονομισμάτων τον Απρίλιο μειώθηκαν κατά 18,95% χαμηλότερα από τον Μάρτιο.

Από την 1η Μαΐου 2022, το bitcoin έχασε 15,43%, το ethereum έπεσε 17,49%, BNB διολίσθησε κατά 10,39%, η solana υποχώρησε 31,43% και XRP έχασε 25,27% τις τελευταίες 30 ημέρες. Μετά τα δεδομένα 30 ημερών δείχνουν ότι το terra είναι κάτω από 27,66%, το cardano έπεσε 31,39%, αλλά το dogecoin έχασε μόνο 3,46% αυτόν τον περασμένο μήνα.

Οι στατιστικές δείχνουν ότι κατά τον μήνα Μάρτιο, καταγράφηκε όγκος συναλλαγών 739,4 δισεκατομμυρίων δολαρίων, όσον αφορά τον συνολικό όγκο της αγοράς κρυπτογράφησης spot. του Απριλίου σημαδιακός όγκοςσύμφωνα με τις μετρήσεις του Block’s Legitimate Index και Crypto Compare, έφτασε στα 599,22 δισεκατομμύρια δολάρια.

Διαφάνεια όγκου παραγώγων κρυπτογράφησης 30 ημερών, ολίσθηση όγκου Dex, Οι πωλήσεις NFT αυξήθηκαν κατά 64%

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για τις αγορές παραγώγων κρυπτονομισμάτων, όπως δείχνουν τα στοιχεία του Απριλίου $1,06 τρισ σε όγκο συμβάσεων μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, ενώ τον Μάρτιο καταγράφηκε 1,32 τρισεκατομμύρια δολάρια. Τα στατιστικά στοιχεία του Απριλίου, όσον αφορά το ανοιχτό ενδιαφέρον για συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin, είναι χαμηλότερα και τις τελευταίες 30 ημέρες.

Σήμερα, υπάρχει 14,58 δισεκατομμύρια δολάρια σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης ανοικτού ενδιαφέροντος και πριν από ένα μήνα υπήρχαν 16,59 δισεκατομμύρια δολάρια σε συμβόλαια μελλοντικής εκπλήρωσης bitcoin ανοιχτό ενδιαφέρον. Bitcoin όγκος επιλογών από τα Deribit, CME, Okex, Bit.com, Ledgerx, FTX και Huobi ήταν χαμηλότερα τον Απρίλιο από τον προηγούμενο μήνα. Τον Μάρτιο, ο όγκος των επιλογών bitcoin ήταν 20,77 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο όγκος των επιλογών bitcoin τον Απρίλιο ήταν 15,81 δισεκατομμύρια δολάρια.

Παράγωγα, Spot Markets, Dex Swaps — Οι όγκοι συναλλαγών κρυπτογράφησης 30 ημερών διολίσθησαν σε γενικές γραμμές τον περασμένο μήνα
Δεδομένα πωλήσεων NFT από την 1η Μαρτίου έως την 1η Απριλίου 2022.

Επιπλέον, η πρόσφατη αναφορά defi που καλύπτεται από το Bitcoin.com News δείχνει ότι οι όγκοι συναλλαγών αποκεντρωμένων συναλλαγών (dex) του Απριλίου ήταν 21% λιγότεροι από τον Μάρτιο. Τον Μάρτιο ο όγκος συναλλαγών dex ήταν 117 δισεκατομμύρια δολάρια, ενώ ο όγκος συναλλαγών dex τον Απρίλιο κατέγραψε 92,18 δισεκατομμύρια δολάρια.

Οι πωλήσεις μη ανταλλάξιμων διακριτικών (NFT), από την άλλη πλευρά, παρουσίασαν αύξηση 39,25% τις τελευταίες επτά ημέρες, γεγονός που αύξησε τις πωλήσεις NFT τον τελευταίο μήνα 64,44%. Το Moonbirds ήταν η συλλογή NFT με τις μεγαλύτερες πωλήσεις τον περασμένο μήνα με 492 εκατομμύρια δολάρια σε παγκόσμιες πωλήσεις.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

Δεδομένα 30 ημερών, Απρίλιος, Bit.com, Bitcoin, όγκος επιλογών Bitcoin, Block’s Legitimate Index, bnb, Cardano, CME, Crypto Compare, deribit, παράγωγα, όγκοι dex, dogecoin, Ethereum, ftx, Futures, LedgerX, Μάρτιος, Στατιστικά μήνα , Πωλήσεις NFT, Okex, επιλογές, Solana, Spot Volumes, Terra

Τι πιστεύετε για τη δράση της αγοράς κρυπτογράφησης τις τελευταίες 30 ημέρες; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Τζέιμι Ρέντμαν είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply