Σημείο καμπής της αγοράς κρυπτονομισμάτων – Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα μειώθηκαν κατά 57% σε πάνω από 80% από τα υψηλά των τιμών – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

1
Σημείο καμπής της αγοράς κρυπτονομισμάτων – Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα μειώθηκαν κατά 57% σε πάνω από 80% από τα υψηλά των τιμών – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

Πριν από περίπου έξι μήνες, το bitcoin και ορισμένα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία έφτασαν σε υψηλά όλων των εποχών και η οικονομία της κρυπτογράφησης ξεπέρασε τα 3 τρισεκατομμύρια δολάρια σε αξία. Σήμερα είναι μια διαφορετική ιστορία, καθώς η μεγάλη πλειονότητα των κρυπτονομισμάτων έχει μειωθεί μεταξύ 57% και άνω του 80% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ.

Ενώ τα Cryptos υποχωρούν από τα ATH, οι κάτοχοι του 2020 εξακολουθούν να είναι στο πράσινο

Στις 9 Νοεμβρίου 2021, ή πριν από 196 ημέρες, η οικονομία της κρυπτογράφησης αποτιμήθηκε σε πάνω από 3 τρισεκατομμύρια δολάρια και σήμερα αξίζει περίπου 56% λιγότερο στα 1,31 τρισεκατομμύρια δολάρια. Πριν από έξι μήνες, bitcoin (BTC) άγγιξε το υψηλό όλων των εποχών (ATH) στα 69.000 $ ανά μονάδα και σήμερα, έχει υποχωρήσει περισσότερο από 57% σε αξία USD.

Το δεύτερο κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο, το ethereum (ETH), έχει χάσει 59,85% αφού έφτασε τα 4.847,57 $ ανά αιθέρα πριν από έξι μήνες. Το τέταρτο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης BNB μειώνεται κατά 52,65% μετά την άντληση 689 $ ανά μονάδα. XRP δεν είναι καν κοντά στο ATH στις 7 Ιανουαρίου 2018, το ψηφιακό στοιχείο που αξιοποιήθηκε πριν από τέσσερα χρόνια, όταν έφτασε τα 3,40 $ ανά κέρμα. XRP η σημερινή ημέρα υποχωρεί περισσότερο από 87% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ από εκείνο το χρονικό σημείο.

Σημείο καμπής της αγοράς κρυπτονομισμάτων – Τα περισσότερα κρυπτονομίσματα μειώθηκαν κατά 57% σε πάνω από 80% από τα υψηλά τιμών
Από τις 10 Νοεμβρίου 2021, ή πριν από περίπου έξι μήνες, το bitcoin (BTC) άλλαξε χέρια για 69.000 $ ανά μονάδα. Τη στιγμή της γραφής, το bitcoin έχει χάσει περισσότερο από 57% από το υψηλό όλων των εποχών.

Cardano (ΕΑΒ) έφτασε το ATH του πριν από εννέα μήνες στα 3,10 $ ανά ΕΑΒ και επί του παρόντος, ΕΑΒ υποχωρεί κατά 83,5% έναντι του δολαρίου ΗΠΑ. Η Solana (SOL) άγγιξε το ATH της πριν από επτά μήνες και υποχωρεί κατά 81,5% σε αξία USD.

Το δέκατο μεγαλύτερο περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης σήμερα, το dogecoin (DOGE) υποχωρεί κατά 88,8% από το ATH του meme coin πριν από ένα χρόνο. Ενώ οι τιμές έχουν πέσει από τα υψηλά του 2021, οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων που αγόρασαν ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία το 2020 είδαν ότι τα κρυπτονομίσματα τους αυξάνονται. Για παράδειγμα, η τιμή του bitcoin (BTC) από το 2020 αυξάνεται κατά 303,28% και το ethereum (ETH) σημειώνει άνοδο 465,70%.

Το ίδιο μπορεί να ειπωθεί για πολλά από τα κορυφαία νομίσματα σήμερα. Του Binance BNB Το token έχει εκτιναχθεί 173,53% σε δύο χρόνια και το cardano (ΕΑΒ) σημειώνει άνοδο 443,83%. Τα κέρδη είναι ακόμη μεγαλύτερα για όσους αγόρασαν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης το 2017 ως bitcoin (BTC) σημειώθηκε αύξηση 1.294,85% από εκείνο το έτος. Το δεύτερο κορυφαίο περιουσιακό στοιχείο κρυπτογράφησης ethereum (ETH) σημειώνει άνοδο 8.985,15% από το 2017 έναντι του δολαρίου ΗΠΑ.

XRP οι κάτοχοι έχουν δει τα περισσότερα κέρδη από το 2017 καθώς XRP έχει εκτοξευθεί σε αξία κατά 31.346,47% τα τελευταία τέσσερα χρόνια. Το 2017 ήταν μια ανοδική περίοδος για τους επενδυτές κρυπτογράφησης καθώς BTC έφτασε σε υψηλό επίπεδο τιμής όλων των εποχών εκείνο το έτος στα 20.000 $ ανά μονάδα και το 2021 ήταν παρόμοιο όσον αφορά τις ανοδικές τιμές των τιμών.

Ισχυρή συσχέτιση της Crypto με τις μετοχές, τις 289-day Bear Runs και την περαιτέρω συνθηκολόγηση

Οι αναλυτές στρατηγικής της αγοράς πιστεύουν ότι οι περισσότερες bear markets έχουν διάρκεια λίγο λιγότερο από 9,5 μήνες. Επιπλέον, τον τελευταίο καιρό τα κρυπτονομίσματα ήταν συσχετίζονται με τις αγορές μετοχών και πιο συγκεκριμένα χρηματιστηριακούς δείκτες όπως Nasdaq 100 και τον S&P 500. Αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι η αγορά κρυπτονομισμάτων δεν θα τελειώσει μέχρι να ολοκληρωθεί η ανοδική πορεία του χρηματιστηρίου.

Στρατηγικοί της Bank of America πρόσφατα λεπτομερής ότι ο S&P 500 έχει καταγράψει συνολικά 19 κύκλους bear market. Η μέση διάρκεια για κάθε κύκλο ήταν περίπου 289 ημέρες και ο μέσος όρος του S&P 500 ήταν 37,3% χαμηλότερος από το ATH.

Εάν τα κρυπτονομίσματα ακολουθήσουν το μοτίβο, αυτό θα μπορούσε να σημαίνει ότι το πτωτικό κλίμα θα μπορούσε να διαρκέσει άλλους τρεις μήνες περισσότερο, εάν η ιστορία επαναληφθεί και τα ψηφιακά περιουσιακά στοιχεία συνεχίσουν να ακολουθούν την τρέχουσα συσχέτιση με τις μετοχές. Δυστυχώς για τους επενδυτές κρυπτονομισμάτων, η μέση πτώση του S&P 500 κατά 37,3% δεν μοιάζει καθόλου με τα χαμηλά που έχει δει η οικονομία κρυπτογράφησης κατά τη διάρκεια της ακραίας συνθηκολόγησης. Τρία bitcoin (BTC) οι πυθμένες ήταν περισσότερο από 80% χαμηλότερες από τις ATH που καταγράφηκαν κατά τη διάρκεια του κύκλου ταύρου.

Ενώ τα δέκα κορυφαία περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης έχουν ήδη μειωθεί κατά 57% σε πάνω από 80%, οι τιμές θα μπορούσαν να πάνε πολύ χαμηλότερα. Μείωση 80% από BTCΤο υψηλό των 69.000 $ θα ήταν 13.800 $ ανά μονάδα και μια μείωση κατά 80% στην τιμή ATH του αιθέρα θα είχε ως αποτέλεσμα μια τιμή 970 $.

Επί του παρόντος, τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης όπως BTC και ETH βρίσκονται φαινομενικά σε ένα σημείο καμπής που θα πάρει την αξία ένας από τους τρεις τρόπους. Για παράδειγμα, η τιμή του bitcoin θα μπορούσε να παγιωθεί σε αυτήν την περιοχή για αρκετό καιρό, η τιμή θα μπορούσε επίσης να αυξηθεί ξανά σε ένα ανοδικό σενάριο ή η αξία να πέσει ακόμα χαμηλότερα από εδώ με αποτέλεσμα μεγαλύτερη συνθηκολόγηση.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

2017, 2020, 289 ημέρες, 57% χαμηλότερο, 80% ανάληψη, ada, υψηλά όλων των εποχών, Bank of America, bear cycles, Bitcoin (BTC), bnb, BTC, συσχέτιση, μείωση από ATH, μετοχές, ETH, Ethereum ( ETH), Nasdaq 100, S&P 500, μετοχές, XRP

Τι πιστεύετε για τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης με πτώση 57% σε πάνω από 80% χαμηλότερα από τα υψηλά τιμής τους; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Τζέιμι Ρέντμαν είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply