Τα δεδομένα Google δείχνουν ότι το Shiba Inu Token είναι πιο δημοφιλές από το Doge

0
Τα δεδομένα Google δείχνουν ότι το Shiba Inu Token είναι πιο δημοφιλές από το Doge

Η έρευνα σημείωσε ότι η Shiba βρίσκεται στην κορυφή στη λίστα με τα νομίσματα των μιμιδίων, όσον αφορά την υψηλότερη συχνότητα αναζήτησης.

Το Shiba Inu token είναι ένα δημοφιλές νόμισμα meme και γνωστό ως αντίπαλος του Dogecoin. Αυτήν τη στιγμή, η ομάδα έργου πίσω από το διακριτικό Shiba Inu εργάζεται σε πολλά ξεχωριστά έργα για να δημιουργήσει περισσότερη διαφημιστική εκστρατεία γύρω από το shiba inu το διακριτικό. Κυρίως η υιοθέτηση λιανικής ωθεί αυτό το νόμισμα προς τα πάνω, ενώ μόνο μερικές φάλαινες είναι ενεργές σε αυτό το νόμισμα.

Πρόσφατα askgamblers.com διεξήγαγε έρευνα και ανάλυση σχετικά με τη δημοτικότητα του Shiba Inu token στη βιομηχανία κρυπτογράφησης μεταξύ των χρηστών του Διαδικτύου. Η μελέτη διαπίστωσε ότι το διακριτικό Shiba Inu είναι πιο δημοφιλές από το Dogecoin στην Ευρώπη.

Αυτή η μελέτη ανέλυσε τα δεδομένα από την κορυφαία μηχανή αναζήτησης Google. Και διαπίστωσε ότι το Bitcoin βρίσκεται στην πρώτη θέση όσον αφορά τη δημοτικότητα στον ευρωπαϊκό πληθυσμό. Ενώ απροσδόκητα, το διακριτικό Shiba Inu βρίσκεται στη δεύτερη θέση, το οποίο είναι ένα πολύ θλιβερό αποτέλεσμα για τους υποστηρικτές του blockchain Ethereum.

Αυτή η μελέτη στόχευσε 21 χώρες στην Ευρώπη, η οποία περιλαμβάνει κυρίως το Ηνωμένο Βασίλειο, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πορτογαλία, την Ουκρανία, τη Ρωσία, κ.λπ.

Το Ethereum κατέλαβε την κορυφαία θέση του στη Σουηδία, τη Σλοβακία και τη Λετονία ως κορυφαίοι ενδιαφέροντες πληθυσμοί. Σε αυτές τις τρεις χώρες, η συχνότητα αναζήτησης Cardano βρισκόταν στην 3η θέση, ενώ το Dogecoin στην 4η θέση. Οι πληθυσμοί με έδρα την Ελλάδα και την Αλβανία αναζήτησαν το Dogecoin με τη μεγαλύτερη προτεραιότητα.

Shiba Inu token εναντίον Dogecoin

Ο λόγος πίσω από την υψηλή δημοτικότητα και το ενδιαφέρον μεταξύ των χρηστών για το διακριτικό Shiba Inu πάνω από το Dogecoin ίσως επειδή η ανάπτυξη λειτουργεί.

Χωρίς αμφιβολία, η επανασυσταθείσα ομάδα της Dogecoin έκανε πολλές εργασίες για να εισαγάγει πραγματική αποτελεσματικότητα στο δίκτυο blockchain Dogecoin, αλλά εδώ η ομάδα Dogecoin απέτυχε να δημιουργήσει σημαντική διαφημιστική εκστρατεία.

Ενώ η ομάδα έργου πίσω από το Shiba inu token εργάστηκε στο Metaverse, στο Decentralized Exchange, στη λύση κλιμάκωσης Layer2 στο δίκτυο Blockchain Shibarium και επίσης στο gaming, όπως πολλά έργα.

Εδώ η ομάδα έργου Shiba inu εργάζεται συνεχώς για τη δημιουργία διαφημιστικής εκστρατείας, σύμφωνα με την τρέχουσα τάση, και πιθανώς αυτός είναι ο κύριος λόγος για τη Shiba για να τραβήξει τεράστια έλξη στον κόσμο, έναντι του doge.

Διαβάστε επίσης: Ο Philipp Plein αναμένει να δημιουργήσει έσοδα 21 εκατομμυρίων δολαρίων λόγω της πληρωμής Crypto

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply