Τα θέατρα AMC υποστηρίζουν επιτέλους την πληρωμή Dogecoin για χρήστες εφαρμογών

0
Τα θέατρα AMC υποστηρίζουν επιτέλους την πληρωμή Dogecoin για χρήστες εφαρμογών

Το AMC Entertainment είναι ένα αμερικανικό δίκτυο κινηματογραφικών αιθουσών, που έχει την έδρα του στο Leawood του Κάνσας. Η μεγαλύτερη αλυσίδα κινηματογραφικών αιθουσών στον κόσμο είναι γνωστό ότι υιοθετεί την τάση και την τεχνολογία για να προσφέρει καλύτερη εμπειρία χρήστη με διαδικτυακές και offline υπηρεσίες. Από πέρυσι, τα AMC Theaters άρχισαν να εργάζονται σε επιλογές πληρωμής κρυπτογράφησης για τους χρήστες.

Στις 15 Απριλίου, ο Adam Aron, διευθύνων σύμβουλος της AMC Theaters, ενημέρωσε τους ακολούθους του σχετικά με την επιτυχή ανάπτυξη της επιλογής πληρωμών κρυπτογράφησης για τους χρήστες διαδικτυακών υπηρεσιών AMC μέσω της πλατφόρμας εφαρμογών.

Νωρίτερα αυτή η υπηρεσία ήταν διαθέσιμη για τους χρήστες AMC αλλά στη λειτουργία ιστότοπου, όχι στην έκδοση της εφαρμογής. Προφανώς λοιπόν αυτό το βήμα της AMC θα φέρει μια τεράστια βάση χρηστών κρυπτογράφησης.

Έτσι τώρα, σε συνεργασία με το BitPay, η AMC δέχεται Bitcoin, Ethereum, Shiba Inu token, Dogecoin κ.λπ. Και επίσης δέχεται πληρωμές μέσω κορυφαίων παραδοσιακών και σύγχρονων πλατφορμών πληρωμών όπως PayPal, Google pay, ApplePay κ.λπ.

Σε απάντηση αυτής της πρωτοβουλίας της AMC Entertainment, ο δημιουργός του παρελθόντος Dogecoin, Billy Markus, απάντησε και πρότεινε να φέρει περισσότερους αριθμούς περιπτώσεων χρήσης, για να δημιουργήσει καλύτερο ανταγωνισμό για τους άλλους παίκτες σε αυτόν τον αγώνα.

Ωστόσο, η πλειονότητα των λάτρεις της κρυπτογράφησης υποστήριξε αυτή την πρωτοβουλία της ψυχαγωγίας AMC, αλλά ακόμα λίγοι άνθρωποι μοιράστηκαν την απογοήτευσή τους και επέκριναν τέτοια σχέδια και σημείωσαν ότι τι θα συμβεί αν κάποιος πληρώσει 109 σκύλους και μετά από αυτό η τιμή θα εκτοξευθεί στα ύψη. Με αυτόν τον τρόπο, οι άνθρωποι πρότειναν να φέρουμε μερικές ισορροπημένες επιλογές για να ξεπεραστούν τέτοια ζητήματα.

Διαβάστε επίσης: Υποστήριξη 25 Bitcoins σε άπορες οικογένειες του Ελ Σαλβαδόρ από την εταιρεία έκδοσης stablecoin USDT

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply