Τα κραχ του Bitcoin είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνεις πλούσιος: Robert Kiyosaki

1
Τα κραχ του Bitcoin είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνεις πλούσιος: Robert Kiyosaki

Ο συγγραφέας του Rich Dad Poor Dad μοιράστηκε τη γνώμη και την ευκαιρία του σχετικά με το πρόσφατο κραχ της αγοράς κρυπτογράφησης.

Ο Robert Kiyosaki είναι ένας δημοφιλής συγγραφέας για τη δημιουργία του “Rich Dad Poor Dad”. Ο Ρόμπερτ είναι ευρέως γνωστός παγκοσμίως επειδή αναδημιούργησε αυτό το βιβλίο. Μέσω του βιβλίου Rich Dad Poor Dad, ο Robert εκπαίδευσε ολόκληρο τον κόσμο να διαχειρίζεται τα κεφάλαια μέσω ιδεών που βασίζονται σε πολλαπλές επενδυτικές στρατηγικές ώστε να παραμένει πάντα σε ασφαλή ζώνη. Ο Ρόμπερτ είναι λάτρης των περιουσιακών στοιχείων που μοιάζουν με χρυσό. Τα τελευταία χρόνια, ο Robert έδειξε τεράστια κλίση προς το Bitcoin λόγω της αποκεντρωμένης φύσης αυτού του ψηφιακού νομίσματος.

Στις 12 Μαΐου, η αγορά κρυπτογράφησης βρισκόταν στο χαμηλότερο όλων των εποχών του τρέχοντος έτους για την πλειονότητα των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης, ειδικότερα, το Bitcoin άγγιξε τα 28.000 $ περίπου. Και προφανώς, ήταν μια πραγματική ευκαιρία να επενδύσεις στο Bitcoin.

Προς το παρόν, η τιμή του Bitcoin είναι αυξημένη κατά 7% τις τελευταίες 24 ώρες.

Τα κραχ του Bitcoin είναι η καλύτερη στιγμή για να γίνεις πλούσιος: Robert Kiyosaki 1

Την ίδια μέρα, ο Robert Kiyosaki ανέβηκε στο Twitter και προτείνεται άνθρωποι για να εξασφαλίσουν την ευκαιρία στο κραχ, όπου το Bitcoin διαπραγματευόταν σε περίπου 28 χιλιάδες δολάρια.

Ο Ρόμπερτ είπε ότι είναι πάντα καλύτερο να επενδύεις ​​σε περίπτωση συντριβής

Αυτός είπε:

«ΣΚΡΑΣΙΜΟ ΤΟΥ BITCOIN. Θαυμάσια νέα. Όπως αναφέρθηκε σε προηγούμενα Tweets, περιμένω το Bitcoin να καταρρεύσει στα 20k.”

Αυτό σημαίνει ότι δεν αγόρασε Bitcoin χθες και εξακολουθεί να περιμένει το Bitcoin να αγγίξει την τιμή των $20.000. Και επιπλέον 17 χιλιάδες $ για να επιλέξετε Bitcoin την τέλεια στιγμή.

Ο Ρόμπερτ πρόσθεσε επίσης:

«Μόλις καταλάβω ότι το κάτω μέρος είναι μέσα, στηρίζω το φορτηγό. Τα τρακαρίσματα είναι οι καλύτερες στιγμές για να γίνεις πλούσιος».

Νωρίτερα, στις 11 Μαΐου, ο Robert έγραψε στο Twitter υπέρ της αποκεντρωμένης φύσης του Bitcoin. Ο Robert μοιράστηκε τρεις συγκεντρωτικούς παράγοντες, οι οποίοι ελέγχουν το δολάριο και την οικονομία των ΗΠΑ, και σημείωσε ότι όλοι αυτοί οι παράγοντες δεν ισχύουν για το Bitcoin, οπότε το Bitcoin θα κερδίσει.

Στο παρελθόν, ο Robert πολλές φορές πρότεινε στους ανθρώπους να έχουν bitcoin στο χαρτοφυλάκιο, αλλά επίσης πρότεινε να μην πηγαίνουν με όλα στο Bitcoin. Ο Ρόμπερτ παραμένει πάντα πιστός στον χρυσό ως περιουσιακό στοιχείο του Θεού.

Διαβάστε επίσης: Η τρέλα Metaverse αντλεί νόμισμα Ape εν μέσω ανάκαμψης της αγοράς κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply