Τα πιο πρόσφατα NFT του Tony Hawk που έρχονται με υπογεγραμμένα Physical Skateboards – Bitcoin News

0
Τα πιο πρόσφατα NFT του Tony Hawk που έρχονται με υπογεγραμμένα Physical Skateboards – Bitcoin News

Τον περασμένο Δεκέμβριο, ο διάσημος επαγγελματίας skateboarder Tony Hawk κυκλοφόρησε τη συλλογή του “Last Trick” non-fungible token (NFT) μέσω της αγοράς NFT Autograph. Την επόμενη εβδομάδα, ο Hawk θα δημοπρατήσει τα skateboard που χρησιμοποίησε στα τελευταία του κόλπα και κάθε ένα από τα NFT θα έρθει με τα φυσικά skateboards υπογεγραμμένα από τον Hawk.

Ο Tony Hawk θα ρίξει άλλη μια συλλογή NFT μέσω Autograph

Ο Tony Hawk έχει σχέδια να κυκλοφορήσει μια άλλη συλλογή NFT που να συνδέεται με τα skateboards που χρησιμοποίησε στη συλλογή NFT «Last Trick» που κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο. Η συλλογή ψηφιακών συλλεκτικών ειδών «Last Trick» πουλήθηκε στην αγορά Autograph NFT, μια πλατφόρμα που λανσαρίστηκε από τον επτά φορές πρωταθλητή του Super Bowl Tom Brady.

Γεράκι ανακοινώθηκε την τελευταία πώληση NFT των τελευταίων skateboards το Σάββατο και εξήγησε ότι ένα άτομο με το όνομα Garry DeBoer επιλέχθηκε τυχαία για να κερδίσει το ταμπλό του Frontside Cab.

Αυτόγραφο ανέβασε στο Twitter για την εκδήλωση και το Σάββατο και είπε: «Συγχαρητήρια στον συλλέκτη Autograph Garry DeBoer. Ένα κομμάτι της ιστορίας του Tony Hawk είναι τώρα δικό σας για να το αγαπάτε για πάντα. Οι υπόλοιπες σανίδες που χρησιμοποίησε ο Tony για να αποσύρει πέντε κινήσεις υπογραφής θα δημοπρατηθούν από την Τρίτη της επόμενης εβδομάδας».

Τα πιο πρόσφατα NFT του Tony Hawk που έρχονται με υπογεγραμμένα Physical Skateboards
Ο Χοκ υπογράφει ένα από τα skateboard που αποτελούν μέρος της συλλογής NFT.

Υπάρχουν πέντε skateboards που αποκαλύφθηκαν στο τελευταίο Συλλογή NFT Tony Hawk με βάση αυτόγραφα και το πρώτο (ταμπλό του Frontside Cab) θα πέσει στο DeBoer τη Δευτέρα.

Το υπογεγραμμένο skateboard Finger Flip θα δημοπρατηθεί την Τρίτη στις 12 μ.μ. (ET) και το υπογεγραμμένο skateboard Gymnast Plant θα δημοπρατηθεί την ίδια ημέρα. Εκτός από αυτά τα δύο NFT, το υπογεγραμμένο skateboard Magic Dance και το υπογεγραμμένο skateboard Varial 540 θα πωληθούν επίσης την Τρίτη.

Η διαχείριση της δημοπρασίας, Autograph’s όροι εξηγήσει, θα διαχειρίζεται το Draftkings Marketplace. Οι όροι σημειώνουν επίσης ότι μετά την ολοκλήρωση των δημοπρασιών skateboard NFT του Tony Hawk, η Autograph θα είναι υποχρεωμένη να στείλει τα φυσικά skateboard μέσω του USPS, της Fedex ή της UPS.

Τα NFT του Hawk είναι δημοφιλή στην πλατφόρμα Autograph μεταξύ άλλων δημοφιλών αθλητών όπως ο Wayne Gretsky, ο Derek Jeter, ο Tom Brady και η Simone Biles. ο κορυφαίος συλλέκτης Tony Hawk NFT στο Autograph είναι ένας χρήστης με το όνομα «@laukialovforeve» με βαθμολογία 188.640.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

Αυτόγραφο, Αυτόγραφο NFT drop, Autograph NFT Market, Birdman, Finger Flip, Front Side Cab, Garry DeBoer, Gymnast Plant, Last Trick, Last Trick Collection, Magic Dance, nft, NFT collection, NFTs, Non-fungible Token, επαγγελματίας skateboarder, Skateboard Tricks, Skateboarding, Tom Brady, Tom Brady Autograph, Tony Hawk, Tony Hawk skateboards, Tricks, Varial 5

Τι πιστεύετε για την πιο πρόσφατη συλλογή Tony Hawk NFT που θα ανταμείψει επίσης τους νικητές δημοπρασιών με τα φυσικά skateboards; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Τζέιμι Ρέντμαν είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply