Τα WAVES πέφτουν 17% ως NEAR, SOL και AVAX επίσης δέχονται διψήφιες επιτυχίες την Παρασκευή – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

1
Τα WAVES πέφτουν 17% ως NEAR, SOL και AVAX επίσης δέχονται διψήφιες επιτυχίες την Παρασκευή – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

Το WAVES σημείωσε πτώση έως και 17% στη σημερινή συνεδρίαση, καθώς οι αγορές κρυπτονομισμάτων στο σύνολό τους διαπραγματεύονται κυρίως με κόκκινο. Οι SOL και NEAR ήταν δύο αξιοσημείωτες μάρκες που έπεσαν στη σημερινή συνεδρίαση, με την AVAX να υποχωρεί επίσης διψήφια σήμερα.

ΚΥΜΑΤΙΣΤΑ

Το WAVES υποχώρησε για δεύτερη συνεχόμενη συνεδρίαση, καθώς οι τιμές κινήθηκαν προς το επίπεδο μακροπρόθεσμης στήριξης την Παρασκευή.

Μετά τη χθεσινή εσφαλμένη διάσπαση του επιπέδου αντίστασης των 16,70 $, τα WAVES/USD υποχώρησαν σε ενδοημερήσιο χαμηλό των 12,90 $ νωρίτερα την ίδια ημέρα.

Αυτή η πτώση βλέπει τις τιμές πάνω από 17% χαμηλότερες από την κορύφωση της Πέμπτης, και τώρα στα πρόθυρα να φτάσουν στο κατώτατο όριο των 11,50 $.

Μεγαλύτερες κινήσεις: Τα WAVES πέφτουν 17% ως NEAR, SOL και AVAX Επίσης, δέχονται διψήφιες επιτυχίες την Παρασκευή
WAVES/USD – Ημερήσιο γράφημα

Μόλις πριν από δύο μέρες μιλήσαμε ότι η WAVES είναι ένας από τους μεγαλύτερους ανοδικούς κινητήρες, αφού ανέβηκε από αυτή την υποστήριξη, ωστόσο φαίνεται ότι τα τραπέζια έχουν αλλάξει ξανά.

Κοιτάζοντας το διάγραμμα, αυτή η πτώση ήρθε καθώς η ισχύς της τιμής απέτυχε να ξεφύγει από την αντίσταση των 40,10 στον RSI 14 ημερών.

Εάν φτάσουμε σε αυτό το σημείο υποστήριξης, μπορεί να δείτε μερικούς ταύρους να προσπαθούν να εισέλθουν ξανά, με παρόμοιο τρόπο με αυτό που συνέβη την Τετάρτη.

Χιονοστιβάδα (AVAX)

Αν και η SOL έπεσε σε χαμηλό ενός μηνός σήμερα, με το NEAR επίσης να υποχωρεί πάνω από 15%, ο ΑΒΑΞ ήταν ο δεύτερος μεγαλύτερος κινητήριος μοχλός της Παρασκευής.

Το δέκατο τρίτο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο υποχώρησε σε ενδοημερήσιο χαμηλό των 55,42 δολαρίων, μετά τη χθεσινή κορύφωση στα 64,16 δολάρια.

Αυτή η πτώση είδε τις τιμές να αγγίζουν το χαμηλότερο σημείο τους εδώ και τέσσερις μήνες, όταν οι τιμές έπεσαν κάτω από τα 55 $ στις 23 Ιανουαρίου.

Μεγαλύτερες κινήσεις: Τα WAVES πέφτουν 17% ως NEAR, SOL και AVAX Επίσης, δέχονται διψήφιες επιτυχίες την Παρασκευή
AVAX/USD – Ημερήσιο Διάγραμμα

Κοιτάζοντας το γράφημα, οι τιμές ξεπέρασαν οριακά από τη στήριξη στα 56,50 $ σήμερα, ωστόσο, όπως και πριν από τέσσερις μήνες, οι ταύροι ώθησαν κάπως τις τιμές πίσω από το πάτωμα.

Ένας άλλος όροφος που μέχρι στιγμής είναι σταθερός είναι το σημείο στήριξης εντός του Δείκτη Σχετικής Ισχύος 14 ημερών, ο οποίος επί του παρόντος βρίσκεται στο 34,20

Εφόσον αυτό το επίπεδο υποστήριξης παραμένει σταθερό, θα μπορούσαμε ενδεχομένως να δούμε μια ανάκαμψη προς το Σαββατοκύριακο.

Θα συνεχίσει η πτωτική πίεση να στέλνει τις τιμές των κρυπτονομισμάτων χαμηλότερες αυτήν την εβδομάδα; Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Έλιμαν Ντάμπελ

Ο Eliman φέρνει μια διαφοροποιημένη άποψη για την ανάλυση της αγοράς, έχοντας εργαστεί ως μεσιτικός διευθυντής, εκπαιδευτής λιανικών συναλλαγών και σχολιαστής αγοράς σε Crypto, Stocks και FX.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply