Το δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου αναγνωρίζει τα συλλεκτικά NFTs ως «ιδιοκτησία» σε νομική υπόθεση

0
Το δικαστήριο του Ηνωμένου Βασιλείου αναγνωρίζει τα συλλεκτικά NFTs ως «ιδιοκτησία» σε νομική υπόθεση

Τώρα τα κρυπτογραφικά NFT αναγνωρίζονται καλύτερα στα νομικά ζητήματα της κυβέρνησης, σύμφωνα με τις τελευταίες υποθέσεις κλοπής και προστασίας NFT.

Έχει διαπιστωθεί στο παρελθόν, οι νομικές υποθέσεις που σχετίζονται με την Crypto δεν είχαν αυτό το επίπεδο νομικής υποστήριξης, που περιμέναμε λόγω ασαφών και εκκρεμών κανονιστικών νόμων για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης, στις περισσότερες χώρες. Αλλά τώρα ο χρόνος έχει αλλάξει πολύ και μπορούμε να περιμένουμε πολύ καλύτερα για νομικά ζητήματα που σχετίζονται με κρυπτογράφηση.

Τον Μάρτιο του 2022, η Lavinia Osbourne, ιδρύτρια του Women in Blockchain Talks, είπε ότι τα δύο Boss Beauties NFT της κλάπηκαν από το διαδικτυακό ψηφιακό πορτοφόλι της.

Το Boss Beauties NFT είναι ένα πολύ γνωστό έργο NFTs, το οποίο στοχεύει στην ενδυνάμωση των γυναικών μέσω συγκέντρωσης κεφαλαίων για γυναίκες.

Σύμφωνα με τη δήλωση του δικαστηρίου, τα NFT θα θεωρούνται «ιδιοκτησία», έτσι ο Ενάγων έχει την εξουσία να έχει πρόσβαση σε νομική προστασία έναντι της κλεμμένης περιουσίας. Σύμφωνα με τη δικαστική απόφαση, δύο κλεμμένα NFT έχουν παγώσει στο δίκτυο και έχουν επίσης παραγγελθεί στη μεγαλύτερη πλατφόρμα συναλλαγών NFTs OpenSea για να παρέχει όλες τις πιθανές πληροφορίες σχετικά με τους κατόχους NFTs, οι οποίοι υποτίθεται ότι είναι κλέφτες σε αυτή την υπόθεση.

Για την Αγγλία και την Ουαλία, θα υπάρξει μεγάλη σαφήνεια σχετικά με τα συλλεκτικά αντικείμενα NFT, τα οποία μπορούν να παγώσουν σύμφωνα με τις νομικές εντολές.

Η Racheal Muldoon, σύμβουλος για την υπόθεση, είπε ότι

Είναι υψίστης σημασίας, καθώς, για πρώτη φορά στον κόσμο, ένα δικαστήριο αναγνώρισε ότι ένα NFT είναι περιουσιακό στοιχείο που μπορεί να δεσμευτεί μέσω ασφαλιστικών μέτρων», Art Newspaper έχουν αναφερθεί

Η Rachael πρόσθεσε ακόμη:

«Αυτή η απόφαση, επομένως, αίρει κάθε αβεβαιότητα ότι τα NFT είναι ιδιοκτησία από μόνα τους, διαφορετικά από αυτό που αντιπροσωπεύουν, σύμφωνα με το δίκαιο της Αγγλίας και της Ουαλίας».

Ωστόσο, η πλατφόρμα συναλλαγών OpenSea NFTs ισχυρίζεται πάντα ότι είναι ένα αποκεντρωμένο χρηματιστήριο, αλλά τώρα η πλατφόρμα σιωπά σχετικά με αυτό το θέμα της δέσμευσης περιουσιακών στοιχείων NFT για λογαριασμό των τελευταίων αποφάσεων.

Διαβάστε επίσης: Το Instagram ενδέχεται να ανακοινώσει την υποστήριξη NFT σύντομα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply