Το Ελ Σαλβαδόρ αγόρασε 80 Bitcoin

0
Το Ελ Σαλβαδόρ αγόρασε 80 Bitcoin

Ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ ανακοίνωσε την αγορά περισσότερων bitcoin εν μέσω της κατάστασης της bear market.

Το Ελ Σαλβαδόρ είναι η πρώτη χώρα που υιοθέτησε το bitcoin ως νόμισμα τον Σεπτέμβριο του 2021. Λόγω της επιρροής της υιοθέτησης Bitcoin σε αυτή τη χώρα, άλλες γειτονικές χώρες προσπαθούν επίσης να εισαγάγουν νόμους φιλικούς προς το Bitcoin. Ακόμη και η Κεντροαφρικανική Δημοκρατία (CAR) ακολούθησε παρόμοια προσέγγιση με το Ελ Σαλβαδόρ για να υιοθετήσει το Bitcoin για χρήση ως νόμιμο χρήμα.

Την 1η Ιουλίου, ο Nayib Bukele, Πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ, ανακοίνωσε ότι η χώρα αγόρασε 80 περισσότερα bitcoin στην τιμή των 19.000 $. Ο Nayib δήλωσε επίσης «ευχαριστώ που πούλησες το Bitcoin σε φθηνή τιμή» και είπε επίσης ότι «το Bitcoin είναι το μέλλον».

Τώρα με αυτήν την τελευταία αγορά, το Ελ Σαλβαδόρ κατέχει 2.381 BTC, αξίας περίπου 46,1 εκατομμυρίων δολαρίων.

Ο Changpeng Zhao, Διευθύνων Σύμβουλος του Exchange Binance, απάντησε και είπε ότι έξυπνοι είναι εκείνοι που αγοράζουν bitcoin ή Crypto σε μια bear market.

Ο Ζάο δήλωσε:

«Στην κρυπτογράφηση, οι περισσότεροι OG έπρεπε να περάσουν από έναν κύκλο αρκούδας όπου οι άνθρωποι γελούσαν μαζί τους. Όσοι αγόρασαν/διατήρησαν στην bear market το 2018/2019 (3.000 $) ή το 2014/2015 (200 $) είναι καλά σήμερα».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Zhao εκτίμησε την κίνηση του Ελ Σαλβαδόρ και επίσης του Διευθύνοντος Συμβούλου της Microstrategy, Micheal Saylor, να αγοράσουν Bitcoin στην παρούσα κατάσταση.

Την 1η Ιουλίου, ο δείκτης Fear & Greed ήταν 11 και εκείνη την εποχή η τιμή του Bitcoin ήταν 19.426 $. Αυτός ο δείκτης επιβεβαίωσε ότι οι επενδυτές κρυπτονομισμάτων βρίσκονταν σε κατάσταση πολύ μεγάλου πανικού εξαιτίας του πτωτικού κλίματος.

Δράση τιμής

Τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, η τιμή του Bitcoin είναι 19.252 $ και σε αυτήν την τιμή, το Bitcoin έχει μειωθεί κατά 5,81% τις τελευταίες 24 ώρες της τιμής συναλλαγών.

Διαβάστε επίσης: Ο συνεργάτης της Ripple, Airwallex, ανακοινώνει την έναρξη των υπηρεσιών στη Νέα Ζηλανδία

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply