Το ενδιαφέρον λιανικής για το Cardano αυξάνεται κατά περίπου 2 φορές: Αναφορά

0
Το ενδιαφέρον λιανικής για το Cardano αυξάνεται κατά περίπου 2 φορές: Αναφορά

Μια ανάλυση σημείωσε ότι η εισροή μικροεπενδυτών στο οικοσύστημα Cardano αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς από τον περασμένο μήνα.

Το Cardano είναι ένα δίκτυο blockchain κρυπτογράφησης στην 9η θέση. Προς το παρόν, το εγγενές διακριτικό του αποκτά καλύτερη έλξη μεταξύ των Επενδυτών κρυπτογράφησης λόγω ενός τεράστιου αριθμού επερχόμενων αναβαθμίσεων στο δίκτυο. Το 2017, ο Cardano εισήλθε στη βιομηχανία κρυπτογράφησης για να καταστήσει την τεχνολογία blockchain κορυφαίο εργαλείο σε εμπορικό επίπεδο για τις επιχειρήσεις για τη διευκόλυνση των πληρωμών.

Στις 4 Μαΐου, το IntoTheBlock δημοσίευσε την έκθεσή του για το ενδιαφέρον των νομισμάτων Cardano (ADA) και σημείωσε ότι το ενδιαφέρον λιανικής για τα νομίσματα ADA αυξήθηκε κατά περίπου 186% μέσα σε 30 ημέρες. Επειδή το ποσό των νομισμάτων ADA που κατέχουν οι μικροεπενδυτές αυξήθηκε κατά περίπου 1,86 φορές.

Η εις βάθος ανάλυση άφησε να εννοηθεί ότι η πλειονότητα των λιανικών επενδυτών και των φαλαινών είναι ενάντια στο να δείξουν τεράστια κλίση προς το Cardano Blockchain. Η πλειοψηφία των φαλαινών πούλησε τεράστιες ποσότητες κερμάτων ADA τους τελευταίους 7 μήνες, αλλά τώρα βρίσκονται στη φάση συσσώρευσης.

Vasil Hardfork: Λόγος πρόσφυσης

Ο κύριος λόγος πίσω από την εισροή τεράστιων χρημάτων και ενδιαφέροντος προς το έργο Cardano είναι οι επερχόμενες σημαντικές ενημερώσεις στο blockchain του Cardano.

Το επόμενο Hardfork στο Cardano Blockchain θα είναι το Vasil Hardfork, το οποίο στοχεύει να φέρει αποτελεσματικότητα στο δίκτυο blockchain του Cardano, το οποίο θα κάνει περαιτέρω το οικοσύστημα Cardano Defi πολύ καλύτερο μέρος για τα νέα πρωτόκολλα defi λόγω αποτελεσματικών συναλλαγών.

Μετά το Vasil Hardfork, η ομάδα του Cardano θα εργαστεί για να εισαγάγει το πρωτόκολλο Hydra για να φέρει την ταχύτητα του δικτύου Cardano σε περίπου 1 εκατομμύριο στο μέλλον.

Χθες, ο όμιλος Coti ανακοίνωσε την κυκλοφορία Testnet του σταθερού νομίσματος Cardano’ Djed. Είναι ενδιαφέρον ότι η ομάδα επιβεβαίωσε μέσω της ανάρτησης ιστολογίου ότι το Djed θα είναι ένα κεντρικό σταθερό νόμισμα βασισμένο σε αλγόριθμους.

Διαβάστε επίσης: Οι επενδυτές της Shiba Inu φαίνονται πιο ανοδικοί στο burn portal, όχι στο Metaverse

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply