Το κορυφαίο παγκόσμιο γυμναστήριο Equinox προσθέτει υποστήριξη για πληρωμές κρυπτογράφησης

0
Το κορυφαίο παγκόσμιο γυμναστήριο Equinox προσθέτει υποστήριξη για πληρωμές κρυπτογράφησης

Το πολυτελές γυμναστήριο του κόσμου μπήκε στον αγώνα υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων με τις επιλογές πληρωμής κρυπτογράφησης για τους πελάτες.

Η υιοθέτηση κρυπτογράφησης αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς μέρα με τη μέρα λόγω των καλύτερων δυνατοτήτων της κρυπτογράφησης λόγω της αποκεντρωμένης τεχνολογίας blockchain. Το 2021, πολλές επιχειρήσεις υποστήριξαν μεθόδους πληρωμής κρυπτογράφησης για να τραβήξουν την έλξη στον κόσμο.

Την 1η Μαΐου, New York Post έχουν αναφερθεί ότι η Equinox δημιούργησε μια συνεργασία με την εταιρεία πληρωμών κρυπτογράφησης BitPay για την αποδοχή πληρωμών σε κρυπτονομίσματα.

Ωστόσο, δεν είναι σαφές ποια περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης θα γίνουν δεκτά από την Equinox, αλλά οι αναφορές υποθέτουν ότι τα εμβληματικά περιουσιακά στοιχεία θα είναι ο κύριος στόχος.

Η Equinox είναι μια αμερικανική εταιρεία πολυτελούς γυμναστικής. Αυτή η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περίπου 30 χρόνια. Τώρα με την τελευταία πρωτοβουλία, το Gym θα μπορεί να συλλέγει πληρωμές μέσω μεθόδων κρυπτογράφησης μέσω Bitpay. Εναλλακτικά, μπορούμε να πούμε ότι οι πολίτες της Νέας Υόρκης θα έχουν μια εναλλακτική μέθοδο πληρωμής των τελών τους.

Αυτή η εταιρεία συλλέγει περίπου 500 $ το μήνα από κάθε πελάτη, χάρη στα πολυτελή χαρακτηριστικά και τις εγκαταστάσεις της, που παρέχει άδεια αποδυτήρια και ντους με όλο το σώμα με ελέγχους θερμοκρασίας.

Ο ρόλος του Bitpay στην υιοθέτηση κρυπτογράφησης

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης αρκούν από μόνα τους για να αποκτήσουν πρόσβαση στο εμπόριο και τη μεταφορά στο πλαίσιο του αποκεντρωμένου μέσου, αλλά εδώ οι εταιρείες πληρωμών κρυπτογράφησης διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο για να προωθήσουν την υιοθέτηση.

Συνήθως, παραμένει πολύ δύσκολο για τις επιχειρήσεις να δέχονται πληρωμές σε ευμετάβλητα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, επομένως σε τέτοιες περιπτώσεις απαιτούνται λειτουργίες άμεσης ανταλλαγής πληρωμών κρυπτογράφησης.

Η Bitpay παρέχει αυτή την υπηρεσία στους πελάτες της, η οποία περιλαμβάνει μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις σε όλο τον κόσμο που δέχονται πληρωμές σε κρυπτονομίσματα.

Για τους χρήστες, το Bitpay τους επιτρέπει να αγοράζουν περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης με μηδενικές χρεώσεις, αλλά για περιορισμένο χρονικό διάστημα ως μέρος της προώθησης. Αυτή η εταιρεία πληρωμών bitcoin ιδρύθηκε το 2011 και τώρα αυτή η εταιρεία στέκεται με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Διαβάστε επίσης: Bitso Exchange Exec λέει ότι το πορτοφόλι Chivo δείχνει ισχυρό σημάδι υιοθέτησης Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply