Το κρυπτονόμισμα έχει εισέλθει στη «φάση υπερ-υιοθεσίας» – Επιλεγμένες ειδήσεις Bitcoin

2
Το κρυπτονόμισμα έχει εισέλθει στη «φάση υπερ-υιοθεσίας» – Επιλεγμένες ειδήσεις Bitcoin

Η εταιρεία χρηματοοικονομικών υπηρεσιών Wells Fargo λέει ότι τα κρυπτονομίσματα είναι βιώσιμες επενδύσεις που έχουν εισέλθει στη φάση της «υπερυιοθεσίας». «Τα κρυπτονομίσματα ακολουθούν ένα μοτίβο υιοθέτησης παρόμοιο με άλλες νέες προηγμένες τεχνολογίες, όπως το διαδίκτυο», διευκρίνισε η παγκόσμια επενδυτική ομάδα της εταιρείας.

Το Crypto σε φάση υπερ-υιοθεσίας, λέει η Wells Fargo

Το επενδυτικό ινστιτούτο Wells Fargo δημοσίευσε μια ειδική έκθεση με τίτλο «Κατανοώντας το κρυπτονομίσματα» αυτή την εβδομάδα. Η έκθεση επιχειρεί να απαντήσει εάν είναι «πολύ νωρίς ή πολύ αργά» να επενδύσουμε σε κρυπτονομίσματα.

Η ομάδα Wells Fargo εξήγησε:

Πιστεύουμε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι βιώσιμες επενδύσεις σήμερα, παρόλο που παραμένουν στα πρώτα στάδια της επενδυτικής τους εξέλιξης.

Πρόσθεσαν: «Συνιστούμε επαγγελματικά διαχειριζόμενες ιδιωτικές τοποθετήσεις προς το παρόν, καθώς το επενδυτικό τοπίο εξακολουθεί να ωριμάζει».

Η ερευνητική ομάδα συνέχισε: «Βλέπουμε τα κρυπτονομίσματα στο «πρώιμο, αλλά όχι πολύ πρώιμο» επενδυτικό στάδιο, γι’ αυτό και έχουμε δώσει έμφαση στην εκπαίδευση των επενδυτών. Η ώθηση της άποψής μας προέρχεται από τα παγκόσμια ποσοστά υιοθέτησης κρυπτονομισμάτων, τα οποία έχουν επιταχυνθεί γρήγορα από μια χαμηλή βάση». Σημείωσαν:

Τα κρυπτονομίσματα ακολουθούν ένα μοτίβο υιοθέτησης παρόμοιο με άλλες νέες προηγμένες τεχνολογίες, όπως το διαδίκτυο.

Οι αναλυτές της Wells Fargo επανέλαβαν: «Για τον σημερινό επενδυτή που προσπαθεί να καταλάβει αν είμαστε νωρίς ή αργά να επενδύσουμε σε κρυπτονομίσματα, η εξέταση της επένδυσης στην τεχνολογία στα μέσα έως τα τέλη της δεκαετίας του 1990 φαίνεται λογική». Πρόσθεσαν:

Εκείνη την εποχή, το διαδίκτυο έφτασε σε μια φάση υπερ-υιοθεσίας και δεν κοίταξε ποτέ πίσω. Τα κρυπτονομίσματα φαίνεται να βρίσκονται σε παρόμοιο στάδιο σήμερα… Ελπίζουμε ότι η μεγαλύτερη κανονιστική σαφήνεια το 2022 θα φέρει υψηλότερης ποιότητας επενδυτικές επιλογές.

Ωστόσο, η εταιρεία συνέστησε: «Οι επενδυτικές επιλογές σε κρυπτονομίσματα σήμερα, ωστόσο, εξακολουθούν να ωριμάζουν και συμβουλεύουμε την υπομονή. Προς το παρόν, προτείνουμε να ληφθούν υπόψη μόνο ιδιωτικές τοποθετήσεις με επαγγελματική διαχείριση.”

Η Wells Fargo άρχισε να προσφέρει επενδύσεις κρυπτογράφησης σε πελάτες τον Αύγουστο του περασμένου έτους. Η εταιρεία έχει επίσης υποβάλει αίτηση για ένα ταμείο bitcoin στην Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC).

Τι πιστεύετε για την ανάλυση κρυπτογράφησης της Wells Fargo; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κέβιν Χελμς

Σπουδαστής των Αυστριακών Οικονομικών, ο Kevin βρήκε το Bitcoin το 2011 και από τότε είναι ευαγγελιστής. Τα ενδιαφέροντά του βρίσκονται στην ασφάλεια του Bitcoin, στα συστήματα ανοιχτού κώδικα, στα εφέ δικτύου και στη διασταύρωση μεταξύ οικονομίας και κρυπτογραφίας.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply