Το Ντουμπάι δημιουργεί επιτροπή για να βοηθήσει τη θέση του ως «πόλη-κλειδί στο Metaverse» – Metaverse Bitcoin News

0
Το Ντουμπάι δημιουργεί επιτροπή για να βοηθήσει τη θέση του ως «πόλη-κλειδί στο Metaverse» – Metaverse Bitcoin News

Οι κυβερνώντες του Ντουμπάι δημιούργησαν μια επιτροπή που έχει εντολή να παρακολουθεί τις τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή οικονομία. Η επιτροπή αναμένεται επίσης να ενισχύσει την προσπάθεια των κυβερνώντων να κάνουν το Ντουμπάι μια «πόλη-κλειδί στο μετασύμπαντο».

Όραμα των κυβερνητών του Ντουμπάι

Οι ηγεμόνες του Ντουμπάι, ο σεΐχης Χαμντάν μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, ο διάδοχος του θρόνου και ο αναπληρωτής πρωθυπουργός, ο Σεΐχης Μακτούμ μπιν Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ Αλ Μακτούμ, φέρεται να «εξέτασαν τις ζωτικές τάσεις της τεχνολογίας στο μετασύμπαντο και εξέδωσαν οδηγίες για τη συγκρότηση ειδικής ομάδας για την παρακολούθηση των οι τελευταίες εξελίξεις στην ψηφιακή οικονομία».

Σύμφωνα με τον Sheikh Hamdan, η δημιουργία της ειδικής ομάδας θα βοηθήσει πιθανότατα το Ντουμπάι στην προσπάθειά του να γίνει «μια πόλη-κλειδί στο μετασύμπαντο». Εξυμνώντας την απόφαση των ηγεμόνων της χώρας να κάνουν το Ντουμπάι ηγέτη στην κούρσα των μεταβάσεων, ο διάδοχος είπε:

Οι οδηγίες του Αυτού Υψηλότητας Σεΐχη Μοχάμεντ μπιν Ρασίντ για τη σύσταση μιας ανώτερης επιτροπής για την επίβλεψη των μελλοντικών τεχνολογικών εξελίξεων του Ντουμπάι αντικατοπτρίζουν τη σημασία του να αντιμετωπίζουμε το μέλλον με ανοιχτό μυαλό. Η κίνηση θα μας βοηθήσει να κατανοήσουμε πλήρως την πραγματικότητα και να εξερευνήσουμε μοναδικές ιδέες που θα διαμορφώσουν ένα καλύτερο μέλλον για το Ντουμπάι και τα ΗΑΕ, μεγιστοποιώντας τις μελλοντικές επιχειρηματικές ευκαιρίες.

Η συμβολή του Metaverse στην οικονομία του Ντουμπάι

Ο Σεΐχης Χαμντάν, ο οποίος είναι επίσης πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου του Ντουμπάι (DEC), αποκάλυψε ότι η ειδική ομάδα εργάζεται ήδη πάνω σε «βασικούς πυλώνες και τους στόχους της στρατηγικής του Ντουμπάι Metaverse». Η στρατηγική αυτή, σύμφωνα με τον α κανω ΑΝΑΦΟΡΑ που δημοσιεύτηκε από την Wam, επιδιώκει να «αυξήσει τη συνεισφορά του τομέα των μετασυμβόλων στην οικονομία του Ντουμπάι στα 4 δισεκατομμύρια δολάρια ΗΠΑ έως το 2030».

Οι ηγέτες του Ντουμπάι προσπαθούν επίσης να αυξήσουν τη συνεισφορά του μεταβόλου στο ακαθάριστο εγχώριο προϊόν (ΑΕΠ) του Ντουμπάι στο ένα τοις εκατό, ανέφερε η έκθεση.

Εν τω μεταξύ, η έκθεση ανέφερε ότι η ομάδα εργασίας επιδιώκει να εφαρμόσει τεχνολογίες μεταστροφής, οι οποίες με τη σειρά τους θα βοηθήσουν στη βελτίωση της απόδοσης των χειρουργών κατά 230% και στην αύξηση της παραγωγικότητας των μηχανικών κατά 30%.

Επιπλέον, η έκθεση ανέφερε ότι υπήρχαν προσδοκίες ότι τα επιχειρηματικά έσοδα από το metaverse θα μπορούσαν να αυξηθούν στα 400 δισεκατομμύρια δολάρια έως το 2025, από τα σημερινά 180 δισεκατομμύρια δολάρια.

Ποιες είναι οι σκέψεις σας για αυτή την ιστορία; Πείτε μας τη γνώμη σας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τέρενς Ζιμβάρα

Ο Terence Zimwara είναι βραβευμένος δημοσιογράφος, συγγραφέας και συγγραφέας της Ζιμπάμπουε. Έχει γράψει εκτενώς για τα οικονομικά προβλήματα ορισμένων αφρικανικών χωρών, καθώς και για το πώς τα ψηφιακά νομίσματα μπορούν να προσφέρουν στους Αφρικανούς μια οδό διαφυγής.


Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply