Το πρώην στέλεχος της Goldman Sachs λέει ότι τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης της πλειοψηφίας θα πεθάνουν

0
Το πρώην στέλεχος της Goldman Sachs λέει ότι τα περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης της πλειοψηφίας θα πεθάνουν

Ο Raoul Pal μοιράστηκε τη θέση του σχετικά με τη συνεχιζόμενη διαφημιστική εκστρατεία και την τάση των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης και σημείωσε ότι δεν θα παραμείνει για πάντα για την πλειοψηφία των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης.

Ο Ραούλ Παλ είναι Διευθύνων Σύμβουλος της Macro Guru και της Real Vision και ήταν επίσης στέλεχος της Goldman Sachs στο παρελθόν. Πρόσφατα εμφανίστηκε σε ένα συνέντευξη με τον Σκοτ ​​Μέλκερ. Στη συνέντευξη, μίλησε για τα μοντέρνα πράγματα, τα οποία δημιουργούν τεράστια διαφημιστική εκστρατεία στη βιομηχανία κρυπτογράφησης για να δημιουργήσουν περισσότερο ενθουσιασμό για να ακολουθήσετε έργα.

Η πρώην Goldman Sachs σημείωσε ότι όλα τα έργα κρυπτογράφησης δεν θα οδηγήσουν σε τίποτα, είτε θα αποδειχθούν είτε θα θεωρηθούν καλύτερα από το Ethereum ή το bitcoin. Τίποτα δεν θα λειτουργήσει γιατί οι άνθρωποι θα μάθουν οι ίδιοι το πραγματικό πράγμα.

«Δεν είναι πλέον αρκετά καλό απλώς για να είναι μια πιο γρήγορη, φθηνότερη εναλλακτική λύση στο Ethereum ή οτιδήποτε άλλο μπορεί να είναι – πιο ιδιωτικό από το Bitcoin».

Ο Pal σημείωσε ότι εάν οποιοδήποτε blockchain κρυπτογράφησης κινηθεί πιο γρήγορα προς την υιοθέτηση για να παρέχει φθηνές συναλλαγές και καλύτερη ταχύτητα, τότε σίγουρα αυτό το έργο μπορεί να μην κινηθεί προς την αποκεντρωμένη φύση. Για τέτοια έργα υπάρχει μεγαλύτερη ανάγκη στην αγορά κινητών αξιών. Τέτοια πράγματα είναι κοινά για τις αγορές τίτλων, όπου οι άνθρωποι κάνουν συναλλαγές μεγάλου όγκου αντί να κοιτάζουν αποκεντρωμένα πράγματα.

«Εάν είστε γρήγοροι και δεν είστε εξαιρετικά αποκεντρωμένοι και είστε πολύ φθηνοί, τότε είστε πολύ χρήσιμοι για τη βιομηχανία των τίτλων επειδή έχουν τεράστιο όγκο και δεν τους ενδιαφέρει η αποκέντρωση».

Με αυτόν τον τρόπο, ο Παλ επεσήμανε έμμεσα το πρωτόκολλο Σολάνα, το οποίο διευκολύνει συναλλαγές υψηλής κλίμακας με χαμηλή αποκεντρωμένη φύση.

Περαιτέρω, ο Pal είπε ότι όλα τα άλλα έργα κρυπτογράφησης έχουν ακόμα χώρο να εξελιχθούν και να λειτουργήσουν υπηρεσίες και επίσης αυτά τα κουπόνια δεν είναι αρκετά για να προωθήσουν την υιοθέτηση αυτής της βιομηχανίας κρυπτογράφησης.

Ο Παλ είπε:

“Είναι ακριβώς το ίδιο με ένα χαρτοφυλάκιο VC όπου καταλαβαίνετε ότι μια σειρά από αυτές τις εταιρείες απλά δεν θα τραβήξουν την έλξη, και αυτό είναι εντάξει.”

Σύμφωνα με τον Pal, εάν η υιοθέτηση της αγοράς κρυπτονομισμάτων είναι αργή ακόμη και για τα επόμενα 7 χρόνια, τότε η αποτίμηση της κεφαλαιοποίησης της αγοράς κρυπτονομισμάτων θα φτάσει περίπου τα 200 τρισεκατομμύρια δολάρια.

Διαβάστε επίσης: Ο ιδρυτής του PayPal υπαινίσσεται ότι ο Warren Buffett αρέσει στους ανθρώπους ως εχθρούς του Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply