Το 25% των επενδυτών κρυπτογράφησης δεν είναι κάτοχοι απολυτηρίου γυμνασίου: Έρευνα

0
Το 25% των επενδυτών κρυπτογράφησης δεν είναι κάτοχοι απολυτηρίου γυμνασίου: Έρευνα

Η οικονομική ευημερία των νοικοκυριών των ΗΠΑ συμπεριέλαβε δραστηριότητες πολιτών που σχετίζονται με κρυπτογράφηση στην έκθεση του 2021.

Η υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων αυξάνεται με ταχείς ρυθμούς και αυτό τραβάει την προσοχή σχεδόν κάθε κρατικής υπηρεσίας για τη λήψη κατάλληλων αποφάσεων για τη διασφάλιση της ασφάλειας των πολιτών. Η πιο πρόσφατη, Οικονομική ευημερία των νοικοκυριών των ΗΠΑ στην έκθεση του 2021 περιελάμβανε δραστηριότητες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα για τους πολίτες.

Μια αναφορά διεξαχθεί ανάλυσή του και ερωτήθηκαν 11.000 άτομα μεταξύ Οκτωβρίου και Νοεμβρίου 2021. Η έρευνα σημείωσε ότι το 78% της νέας γενιάς ζει σε μια μέτρια οικονομική κατάσταση. Αυτή η κατάσταση οικονομικής διαβίωσης του πληθυσμού της νέας γενιάς βελτιώθηκε κατά 3%, τα τελευταία τρία χρόνια.

Η έρευνα σημείωσε ότι το 68% των Αμερικανών βρίσκονται σε μια κατάσταση όπου μπορούν να καλύψουν την επείγουσα ανάγκη τους για κεφάλαια 400 $ κατ’ ανώτατο όριο.

Σύμφωνα με προηγούμενη έκθεση του 2020, το 12% κατείχε ή χρησιμοποιούσε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης, ενώ το 11% των πολιτών κατείχε περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης για επενδυτικούς σκοπούς. Μόνο το 2% των πολιτών χρησιμοποιούσε κρυπτονομίσματα σε περιπτώσεις χρήσης πληρωμών.

Το Reported σημείωσε ότι:

«(Η πλειοψηφία των Επενδυτών κρυπτογράφησης) ήταν δυσανάλογα υψηλού εισοδήματος, είχαν σχεδόν πάντα μια παραδοσιακή τραπεζική σχέση και τυπικά είχαν άλλες αποταμιεύσεις συνταξιοδότησης».

Η έκθεση σημείωσε επίσης ότι το 46% των επενδυτών κρυπτογράφησης κερδίζουν 100 χιλιάδες δολάρια ετησίως και το 89% αυτών των ανθρώπων δεν έχουν αποταμιεύσεις ως ταμεία συνταξιοδότησης.

Είναι ενδιαφέρον ότι το 27% των ανθρώπων που χρησιμοποιούν κρυπτογράφηση για συναλλαγές ή σκοπούς πληρωμής, δεν έχουν πιστωτικές κάρτες, κάτι που είναι 17% χαμηλότερο σε σχέση με το συνολικό πληθυσμό.

Οι χρήστες κρυπτονομισμάτων, που χρησιμοποιούν κρυπτονομίσματα σε τρόπους πληρωμής, αντιμετωπίζουν ορισμένα μειονεκτήματα λόγω προβλημάτων μεταβλητότητας. Σχεδόν το 25% αυτών των ατόμων δεν είναι κάτοχοι απολυτηρίου γυμνασίου.

Αυτές οι αναφορές δεδομένων αποτελούν σαφείς υποδείξεις ότι οι νέες γενιές κινούνται προς την κρυπτογράφηση χωρίς να δίνουν σημασία στην εκπαίδευση.

Διαβάστε επίσης: Η Balenciaga προσθέτει υποστήριξη για Ethereum & Bitcoin

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply