Το 55% των κατόχων Dogecoin έχουν κέρδος: Αναφορά

0
Το 55% των κατόχων Dogecoin έχουν κέρδος: Αναφορά

Η πλειονότητα των κατόχων Dogecoin εξακολουθεί να έχει κέρδος με τα Dogecoin που κατέχουν.

Το Dogecoin είναι ένα δημοφιλές meme coin, το οποίο γεννήθηκε χωρίς καμία περίπτωση χρήσης. Αυτό το νόμισμα κυκλοφόρησε το 2013 από τους Billy Markus και Jackson Palmer. Μετά την κυκλοφορία, αυτό το νόμισμα προσέλκυσε 1 εκατομμύριο επισκέπτες στον ιστότοπό του, το οποίο ήταν ένα μεγάλο ρεκόρ για οποιοδήποτε έργο κρυπτογράφησης.

Σύμφωνα με τα διαθέσιμα δεδομένα στο IntoTheBlock, μια πλατφόρμα ανάλυσης κρυπτογράφησης, το 55% των κατόχων Dogecoin έχουν κέρδος ενώ το 42% των κατόχων πούλησαν τις αγορές τους με ζημία.

Το 66% των κατόχων Dogecoin είναι πλούσιοι Επενδυτές, οι οποίοι επένδυσαν σε μεγάλα ποσά. Δείχνει ότι οι έμποροι μικρού προϋπολογισμού ενδιαφέρονται λιγότερο για το Dogecoin από ότι οι πλούσιοι έμποροι.

Αυτή η κατάσταση δεν είναι πολύ χειρότερη για αυτό το νόμισμα, σε σύγκριση με την κατάσταση της περασμένης εβδομάδας.

Σύμφωνα με τα προηγούμενα δεδομένα για το Dogecoin, περίπου 40.000 κάτοχοι Dogecoin αποχώρησαν από το εμπόριο δόγηδων και άφησαν μεγάλο αρνητικό αντίκτυπο στην εμπιστοσύνη στο Dogecoin.

Τις τελευταίες 10-14 ημέρες, περίπου 700.000 επενδυτές κρυπτογράφησης εγκατέλειψαν το όχημα Dogecoin.

Αυτά τα δεδομένα δεν αποτελούν μέρος της συνήθους απόδοσης και των συνηθισμένων δραστηριοτήτων συναλλαγών κρυπτονομισμάτων, επειδή σοφοί επενδυτές κρυπτονομισμάτων συμμετείχαν σε επένδυση Dogecoin για σύντομο χρονικό διάστημα λόγω των ειδήσεων εξαγοράς του Έλον Μασκ στο Twitter.

Προς το παρόν, το Dogecoin έχει μειωθεί κατά περίπου 70% από το υψηλό όλων των εποχών.

Τώρα η διαφημιστική εκστρατεία του Elon Musk και του Twitter έχει σχεδόν τελειώσει και επίσης δεν υπάρχουν μεγάλα σχέδια στο χρονοδιάγραμμα, οπότε εδώ υπάρχουν πολλές πιθανότητες ο Doge να αντιμετωπίσει σημαντική πτώση σε κοντινές εβδομάδες.

Η τρέχουσα τιμή του Dogecoin είναι 0,125 $ και αυτή η τιμή, doge είναι 2,9% κάτω τις τελευταίες 24 ώρες.

Το 55% των κατόχων Dogecoin έχουν κέρδη: Αναφορά 2

Διαβάστε επίσης: Το 90% των Κεντρικών Τραπεζών ασχολείται με CBDC

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply