Το A16z εγκαινιάζει 600 εκατομμύρια δολάρια Web3 Gaming Focused Fund – Bitcoin News

0
Το A16z εγκαινιάζει 600 εκατομμύρια δολάρια Web3 Gaming Focused Fund – Bitcoin News

Η A16z κυκλοφόρησε ένα νέο fund που επιδιώκει να επενδύσει 600 εκατομμύρια δολάρια σε εμπειρίες gaming, συμπεριλαμβανομένων των Web3 και metaverse. Το ταμείο, το οποίο επιδιώκει να οικοδομήσει το μέλλον της βιομηχανίας τυχερών παιχνιδιών, στοχεύει να υποστηρίξει πολλές νεοφυείς επιχειρήσεις και έργα σε διαφορετικούς τομείς, όπως στούντιο τυχερών παιχνιδιών, τη διασταύρωση τυχερών παιχνιδιών και καταναλωτών και υποδομές. Αυτή η κίνηση συμπληρώνει τις επενδύσεις που έχει κάνει η VC σε άλλες startups που σχετίζονται με gaming και metaverse.

Το A16z διπλασιάζεται στο Gaming

Τα στελέχη του a16z φαίνεται να παρασύρονται από τη διασταύρωση του metaverse, του Web3 και του gaming που συμβαίνει τώρα στη βιομηχανία. Η εταιρεία έχει ανακοινώθηκε την έναρξη ενός ταμείου τυχερών παιχνιδιών 600 εκατομμυρίων δολαρίων που ονομάζεται Games Fund One, το οποίο επιδιώκει να δώσει ώθηση σε νεοφυείς επιχειρήσεις στον κλάδο σε τρεις βασικούς τομείς, συμπεριλαμβανομένων των στούντιο παιχνιδιών, των σχέσεων τυχερών παιχνιδιών και της κατασκευής υποδομών.

Το ταμείο, σύμφωνα με την εταιρεία, βασίζει τη λειτουργία του στην πεποίθηση ότι «τα παιχνίδια θα διαδραματίσουν καθοριστικό ρόλο στον καθορισμό του τρόπου με τον οποίο κοινωνικοποιούμαστε, παίζουμε και εργαζόμαστε τον επόμενο αιώνα». Αυτό είναι ένα φυσικό βήμα σε σχέση με τις επενδύσεις που έχει κάνει η εταιρεία σε startups παραδοσιακών και Web3 gaming, συμπεριλαμβανομένων των Epic Games και εταιρειών όπως η Metatheory και η Sky Mavis.

Σχετικά με το πώς το ταμείο μπορεί να βοηθήσει τις νεοφυείς επιχειρήσεις του χαρτοφυλακίου τους, η εταιρεία δήλωσε:

Θα συνεχίσουμε να προσθέτουμε περισσότερες λειτουργίες και να αναπτύσσουμε βαθύτερα δίκτυα που είναι προσαρμοσμένα στο οικοσύστημα των παιχνιδιών, ώστε να μπορούμε να βοηθήσουμε τις εταιρείες του χαρτοφυλακίου μας με τα πάντα, από τη δημιουργία ψηφιακών κοινοτήτων, τη διαχείριση των εικονικών τους οικονομιών, τις βέλτιστες πρακτικές αδειοδότησης IP και τη βοήθεια στη δημιουργία των ομάδων ανάπτυξής τους .


Μια Metaverse Opportunity

Το A16z υποστηρίζει την ιδέα ότι αυτές οι επενδύσεις θα είναι επίσης το κλειδί για την ανάπτυξη του metaverse, ενός εναλλακτικού κόσμου στον οποίο οι άνθρωποι θα μπορούν να αλληλεπιδρούν. Με αυτή την έννοια, ο a16z δήλωσε:

Πιστεύουμε ότι η υποδομή και οι τεχνολογίες παιχνιδιών θα είναι βασικά δομικά στοιχεία του Metaverse, μιας ευκαιρίας που ξεπερνάει την τρέχουσα βιομηχανία παιχνιδιών αξίας 300 δισεκατομμυρίων δολαρίων.

Η εισαγωγή του μετασύμπαντος στον τομέα του παιχνιδιού σημαίνει ότι θα μπορούσε να υπάρξει μια εμφάνιση νέων τεχνολογιών ικανών να υποστηρίξουν τέτοιες δραστηριότητες στον εικονικό κόσμο. Αυτές οι εμπειρίες παιχνιδιού μπορούν επίσης να φέρουν μάρκες στο περιβάλλον, που στοχεύουν στην ικανοποίηση της ανάγκης για εγγενείς πληρωμές στην περιοχή. Το A16z αναγνωρίζει αυτό το δυναμικό, δηλώνοντας ότι «τα παιχνίδια οδηγούν επίσης την καινοτομία σε ολόκληρο το καταναλωτικό οικοσύστημα, πρωτοπορώντας… τη δημιουργία εσόδων, όπως μικροσυναλλαγές, πάσες μάχης και μάρκες web3».

Η ιδέα του metaverse υπόκειται ήδη σε μεγάλες επενδύσεις από πολλά μέρη, και η Citi έχει υπολογίσει ότι η συνολική αγορά της οικονομίας του metaverse μπορεί να αυξηθεί στα 13 δισεκατομμύρια δολάρια μέχρι το 2030, προσελκύοντας περισσότερους από 5 δισεκατομμύρια ανθρώπους.

Τι πιστεύετε για το ταμείο τυχερών παιχνιδιών 600 εκατομμυρίων δολαρίων που κυκλοφόρησε η a16z; Πείτε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Σέρχιο Γκοσένκο

Ο Sergio είναι δημοσιογράφος κρυπτονομισμάτων με έδρα τη Βενεζουέλα. Περιγράφει τον εαυτό του ως καθυστερημένο στο παιχνίδι, εισερχόμενος στην κρυπτόσφαιρα όταν η άνοδος της τιμής συνέβη τον Δεκέμβριο του 2017. Έχοντας ένα υπόβαθρο μηχανικής υπολογιστών, ζώντας στη Βενεζουέλα και επηρεασμένος από την έκρηξη των κρυπτονομισμάτων σε κοινωνικό επίπεδο, προσφέρει μια διαφορετική άποψη σχετικά με την επιτυχία των κρυπτογράφησης και πώς βοηθά τους μη τραπεζικούς και υποεξυπηρετούμενους.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply