Το Binance θα βοηθήσει την Καμπότζη να αναπτύξει το πλαίσιο κανονισμών κρυπτογράφησης

0
Το Binance θα βοηθήσει την Καμπότζη να αναπτύξει το πλαίσιο κανονισμών κρυπτογράφησης

Το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Binance υπέγραψε μνημόνιο με τον οργανισμό Securities της Καμπότζης για την ανάπτυξη ενός ρυθμιστικού πλαισίου ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων.

Το Binance είναι ένα κορυφαίο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης στον κλάδο των κρυπτονομισμάτων. Λόγω της υψηλής ποιότητας και των ασφαλών υπηρεσιών κρυπτογράφησης, το χρηματιστήριο βρίσκεται στην κορυφή. Αυτό το ανταλλακτήριο δραστηριοποιείται σχεδόν σε κάθε κατηγορία της βιομηχανίας κρυπτογράφησης και επεκτείνει το οικοσύστημά του γρήγορα για να φέρει την τεχνολογία κρυπτογράφησης και blockchain ως κορυφαία επιλογή για τον παγκόσμιο πληθυσμό για την επιλογή κρυπτογράφησης στην πληρωμή καθώς και επενδυτική επιλογή.

Στις 30 Ιουνίου, Binance ανακοινώθηκε ότι υπέγραψε μνημόνιο κατανόησης με τη Ρυθμιστική Αρχή Κινητών Αξιών και Χρηματιστηρίου της Καμπότζης (SERC). Το SERC και το ανταλλακτήριο Binance θα συνεργαστούν για να αναπτύξουν ένα τέλειο και ακριβές ρυθμιστικό πλαίσιο για την παροχή ενός καλύτερου οικοσυστήματος για την εξέλιξη της βιομηχανίας κρυπτογράφησης και επίσης για την απαγόρευση των παράνομων δραστηριοτήτων κακών παραγόντων.

Η τεχνική εμπειρία του Binance Exchange θα χρησιμοποιηθεί από το SERC, για να κατανοήσει την τεχνική ικανότητα και τη δυνατότητα απαγόρευσης κακών παραγόντων. Έτσι, συνολικά, θα προσφέρει μια καλύτερη προσέγγιση για τον οργανισμό Καμποτζιανών Securities να φέρει το νομικό σύστημα ρύθμισης κρυπτογράφησης.

Προς το παρόν, τα κρυπτονομίσματα δεν ελέγχονται στην Καμπότζη, ενώ επίσης απαγορεύονται αυστηρά οι δραστηριότητες που σχετίζονται με κρυπτονομίσματα από εταιρείες κρυπτογράφησης χωρίς άδεια. Επομένως, συνολικά εδώ το ρυθμιστικό πλαίσιο είναι μια μεγάλη ανάγκη για τις εταιρείες κρυπτογράφησης να εξελιχθούν με αυτόν τον καινοτόμο κλάδο.

Ο Gleb Kostarev, περιφερειακός επικεφαλής της Binance για την Ασία, μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με αυτό το βήμα της Binance να βοηθήσει την Καμπότζη. Ο Glen είπε ότι η Καμπότζη βρίσκεται στο top 10 που κατατάσσεται στις ταχέως αναπτυσσόμενες χώρες και επίσης ο πληθυσμός αυτής της χώρας είναι νέος και προσαρμοστικός στην τεχνολογία.

Περαιτέρω, είπε ότι με όλες αυτές τις καταστάσεις, η Καμπότζη μπορεί να είναι ηγετική χώρα στην υιοθέτηση της βιομηχανίας Web3 και ψηφιακών περιουσιακών στοιχείων. Και θα είναι σεβαστό για το Binance να είναι μέρος αυτής της επανάστασης.

Διαβάστε επίσης: Το Three Arrows Capital βρίσκεται στο ραντάρ του πρακτορείου MAS της Σιγκαπούρης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply