Το Binance συνεργάζεται με την Tik-Toker Khaby Lame

0
Το Binance συνεργάζεται με την Tik-Toker Khaby Lame

Το κορυφαίο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Binance σχημάτισε συνεργασία με τον δημιουργό του Tik-Tok, Khaby Lame, τον πιο δημοφιλή δημιουργό.

Khabar Lame Slenegalese social media με έδρα την Ιταλία. Είναι ευρέως γνωστός για τα βίντεό του στο TikTok, στα οποία ενεργεί σιωπηλά σε περίπλοκα βίντεο από hack. Από τον Ιούνιο του 2022, ο Khaby ήταν ο δημιουργός με τους περισσότερους followers στο Tik-Tok με περισσότερους από 140 εκατομμύρια ακόλουθους.

Στις 30 Ιουνίου, Binance ανακοινώθηκε η συνεργασία της με την Khaby Lame για την ευαισθητοποίηση σχετικά με την υιοθέτηση της τεχνολογίας Web3 και blockchain στον κόσμο.

Ο Khaby είναι αυτός ο τύπος ανθρώπου στην πλατφόρμα βίντεο Tik-Tok, που παρέμεινε σιωπηλός σε όλο το βίντεο και επίσης εξηγεί το περίπλοκο life hack με απλούς τρόπους χωρίς να πει λέξη. Έτσι, πιθανότατα μπορεί να βοηθήσει την ανταλλαγή Binance να ευαισθητοποιήσει σχετικά με την κρυπτογράφηση, το Web3 και το blockchain πιο εύκολα στο Tik-Tok.

Αυτός ο δημιουργός του Tik-Tok θα χρησιμοποιήσει το ταλέντο του ως εμπορικό σήμα για να διαλύσει ορισμένα από τα ζητήματα που περιβάλλουν το Web3 και θα συνεργαστεί με την Binance για τη δημιουργία ειδικών συλλογών μη ανταλλάξιμων διακριτικών (NFT). Οπότε βασικά θα είναι επίσης μια καλύτερη ευκαιρία για τον Khaby να δείξει το ταλέντο του στη βιομηχανία κρυπτογράφησης ως ηγέτης.

Νωρίτερα, στις 23 Ιουλίου, το χρηματιστήριο Binance ανακοίνωσε τη συνεργασία του με τον Κριστιάνο Ρονάλντο, ένα αστέρι του ποδοσφαίρου. Ο στόχος της συνεργασίας του Binance με τον Ronaldo ήταν επίσης να ευαισθητοποιήσει σχετικά με το Web3 με τα NFT να λειτουργούν ως σημείο εισόδου για τον πληθυσμό χωρίς κρυπτογράφηση.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η πλειονότητα των εταιρειών Crypto μειώνουν τα έξοδά τους και επίσης μειώνουν το προσωπικό τους, για να διατηρήσουν τις επιχειρήσεις τους στη χειμερινή περίοδο κρυπτογράφησης εύκολα, αλλά εδώ το Binance Exchange δείχνει επιθετικά βήματα για να διατηρήσει τη συνεχή προώθηση του οικοσυστήματος του.

Το ανταλλακτήριο Binance βρίσκεται επί του παρόντος ως το πρώτο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης λόγω των εξαιρετικά ασφαλών και ποιοτικών υπηρεσιών κρυπτογράφησης. Το 2021, η Binance αντιμετώπισε πολλά νομικά ζητήματα λόγω της έλλειψης αδειών κρυπτογράφησης στην πλειονότητα των χωρών, αλλά τώρα το ανταλλακτήριο αρπάζει γρήγορα άδειες κρυπτογράφησης για να κάνει το Binance ένα παγκοσμίως ρυθμιζόμενο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης.

Διαβάστε επίσης: Τα κρυπτονομίσματα δεν είναι νομίσματα ούτε χρηματοοικονομικό περιουσιακό στοιχείο, λέει η Κεντρική Τράπεζα της Ινδίας

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply