Το Bitcoin είναι πλέον βιώσιμο νόμισμα και η κυβέρνηση ξεσπάει – Προβεβλημένα Bitcoin News

1
Το Bitcoin είναι πλέον βιώσιμο νόμισμα και η κυβέρνηση ξεσπάει – Προβεβλημένα Bitcoin News

Ο Joe Rogan, ο οικοδεσπότης του The Joe Rogan Experience, παρομοιάζει το bitcoin με το πρώιμο Διαδίκτυο. Σημειώνοντας ότι τώρα το κρυπτονόμισμα είναι «μια βιώσιμη μορφή νομίσματος» με το οποίο «μπορείς πραγματικά να αγοράσεις πράγματα», είπε, «η κυβέρνηση φρικάρει».

Ο Joe Rogan, το Bitcoin και η κυβέρνηση

Ο διάσημος podcaster Joe Rogan, ο παρουσιαστής του The Joe Rogan Experience, μίλησε για το bitcoin στην εκπομπή του, που δημοσιεύτηκε την Τρίτη. Η εκπομπή περιλαμβάνει μια συνέντευξη με τον μαχητή ελαφρών βαρών του UFC, Khalil Rountree Jr.

Το Joe Rogan Experience είναι ένα από τα πιο δημοφιλή podcast στον κόσμο με έναν κατάλογο με περισσότερα από 1.800 επεισόδια — το καθένα έχει εκατομμύρια προβολές τακτικά. Τον Φεβρουάριο, οι New York Times ανέφεραν ότι το Spotify πλήρωσε πάνω από 200 εκατομμύρια δολάρια για το podcast του Rogan, το οποίο είναι πλέον αποκλειστικά διαθέσιμο στην πλατφόρμα.

«Σκέφτομαι για το bitcoin με τον ίδιο τρόπο που σκέφτομαι για το πρώιμο Διαδίκτυο», είπε ο Rogan στο Rountree. Σημειώνοντας ότι η κυβέρνηση «δεν το είδε να έρχεται», είπε:

Τώρα είναι μια βιώσιμη μορφή νομίσματος. Μπορείτε πραγματικά να αγοράσετε πράγματα με αυτό. Νομίζω ότι η κυβέρνηση έχει τρελαθεί.

Συνέχισε να μοιράζεται τι περιμένει να κάνει η κυβέρνηση, σημειώνοντας ότι προσπάθησαν να λογοκρίνουν το διαδίκτυο κατά τη διάρκεια της κυβέρνησης Ομπάμα. Ωστόσο, «κατέρρευσε επειδή οι άνθρωποι ήταν εξαγριωμένοι και θορυβημένοι, και θεώρησαν ότι οι πολιτικές επιπτώσεις του δεν άξιζε τον κόπο… έτσι το υποχώρησαν», σχολίασε ο Rogan.

Ο δημοφιλής podcaster πιστεύει ότι θα έρθει μια στιγμή που η κυβέρνηση θα εισαγάγει ένα κεντρικό ψηφιακό νόμισμα, παρόμοιο με αυτό που κάνει η Κίνα. Τόνισε:

Θα προσπαθήσουν να εφαρμόσουν ένα ψηφιακό νόμισμα — ένα κεντρικό ψηφιακό νόμισμα που μπορούν να ελέγξουν.

Ο Rogan εξήγησε ότι αυτό που είναι τρομακτικό για το κεντρικό ψηφιακό νόμισμα της κυβέρνησης είναι ότι μπορούν να κοιτάξουν εσάς και τη συμπεριφορά σας στο διαδίκτυο και να αποφασίσουν σε τι μπορείτε και σε τι δεν μπορείτε να ξοδέψετε τα χρήματά σας. Για παράδειγμα, η κυβέρνηση θα μπορούσε να επιτρέψει σε κάποιον να ξοδέψει χρήματα για φαγητό αλλά όχι ταξίδια, προειδοποίησε.

Τον Ιανουάριο, ο Rogan είπε ότι «έχει πολλές ελπίδες» για τα κρυπτονομίσματα, ιδιαίτερα το bitcoin. Ωστόσο, παραδέχτηκε τότε ότι δεν το καταλαβαίνει και πολύ καλά.

Εκείνη τη στιγμή είπε: «Αυτό που βλέπουμε τώρα είναι ότι είτε θα καταρρεύσει εντελώς είτε θα το χρησιμοποιήσουμε ως ευκαιρία για να διορθώσουμε το πλοίο και να βρούμε έναν καλύτερο τρόπο να ζήσουμε τη ζωή μας. ”

Τι πιστεύετε για τα σχόλια του Joe Rogan; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κέβιν Χελμς

Σπουδαστής των Αυστριακών Οικονομικών, ο Kevin βρήκε το Bitcoin το 2011 και από τότε είναι ευαγγελιστής. Τα ενδιαφέροντά του βρίσκονται στην ασφάλεια του Bitcoin, στα συστήματα ανοιχτού κώδικα, στα εφέ δικτύου και στη διασταύρωση μεταξύ οικονομίας και κρυπτογραφίας.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply