Το Bitcoin θα φτάσει τα 100 χιλιάδες δολάρια εντός του επόμενου έτους, λέει ο συνιδρυτής της Nexo

0
Το Bitcoin θα φτάσει τα 100 χιλιάδες δολάρια εντός του επόμενου έτους, λέει ο συνιδρυτής της Nexo

Ο Managing Partner της πλατφόρμας δανεισμού Crypto Nexo έκανε προβλέψεις για την τιμή του Bitcoin για τους επόμενους δώδεκα μήνες.

Η Nexo είναι μια πλατφόρμα δανεισμού κρυπτογράφησης και είναι επίσης γνωστή ως τράπεζα στη βιομηχανία κρυπτογράφησης για κατόχους κρυπτονομισμάτων. Η πλατφόρμα Nexo εργάζεται για την καλύτερη στρατηγική της για να κάνει την πλατφόρμα καλύτερη για τους χρήστες με όλους τους δυνατούς τρόπους, όπως κέρδη από εκμεταλλεύσεις και δάνεια σε εκμετάλλευση, χωρίς πρόσθετες ερωτήσεις ή οποιοδήποτε είδος συμφωνίας.

Στις 14 Απριλίου, ο Antoni Trenchev, συνιδρυτής της Nexo και επίσης Διευθύνων Συνεργάτης της Nexo, κοινόχρηστο τις σκέψεις του για την πιθανή άντληση στην τιμή του Bitcoin.

Ο Antoni σημείωσε ότι υπάρχουν κάποιες σημαντικές αλλαγές για το Bitcoin να αντιμετωπίσει μια χωματερή, πιο πιθανό για τα τεχνολογικά περιουσιακά στοιχεία λόγω των περιοριστικών πολιτικών του ομοσπονδιακού αποθεματικού των ΗΠΑ, αλλά και πάλι θα δούμε το Bitcoin στα 100.000 $.

Νωρίτερα, τον Ιανουάριο του 2022, σε μια συνέντευξη στο «Street Signs Asia» του CNBC, ο συνιδρυτής της Nexo υποστήριξε επίσης ότι το Bitcoin θα φτάσει τα 100.000 δολάρια.

«Πιστεύω ότι (το bitcoin) θα φθάσει τα 100.000 $ φέτος, πιθανότατα μέχρι … στη μέση του».

Έτσι, αυτές οι δύο δηλώσεις του συνιδρυτή της Nexo είναι μια υπόδειξη ότι είναι ανοδικός στο Bitcoin, αλλά σύμφωνα με τον ίδιο, οι καταστάσεις ωθούν το ορόσημο των $100.000 σε μεγάλη απόσταση.

Μόλις πριν από μερικές ημέρες, η Nexo ανακοίνωσε τη νέα της δυνατότητα για την υποστήριξη της άμεσης υποστήριξης επέκτασης ιστού Metamask στην πλατφόρμα.

«Οι πελάτες μπορούν πλέον να αλληλεπιδρούν με το πορτοφόλι τους στην αλυσίδα, ρυθμίζοντας το MetaMask ως πηγή ανανέωσης με ένα κλικ».

Η Nexo εργάζεται επίσης για την Nexo Card της, η οποία είναι μια κάρτα με υποστήριξη κρυπτογράφησης, η οποία θα βοηθήσει τους κατόχους περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης να χρησιμοποιήσουν το δυναμικό κατοχής τους με τη μορφή πίστωσης. Για την ίδια συνεργασία Nexo Established με Mastercard και pocket.

Διαβάστε επίσης: Ο Vitalik άρπαξε την υπηκοότητα στο Μαυροβούνιο, Τώρα θα βοηθήσει στην υιοθεσία κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply