Το Bitcoin και το Ethereum ενδέχεται να διασχίσουν το ATH σύντομα, λέει ο CEO της Celsius

0
Το Bitcoin και το Ethereum ενδέχεται να διασχίσουν το ATH σύντομα, λέει ο CEO της Celsius

Οι τιμές του Bitcoin (BTC) αναμένεται να ξεπεράσουν το υψηλό όλων των εποχών φέτος, είπε Άλεξ Μασίνκι Διευθύνων Σύμβουλος μιας πλατφόρμας δανεισμού κρυπτονομισμάτων Celsius και το ίδιο μπορεί να αναμένεται από το Ethereum, το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα σε κεφαλαιοποίηση αγοράς.

Σε συνέντευξη κατά τη διάρκεια του Σύνοδος κορυφής της εβδομάδας Blockchain στο Παρίσιο Alex Mashinky αναφέρθηκε σε μια σειρά ζητημάτων που σχετίζονται με τον χώρο των κρυπτονομισμάτων και προέβλεψε επίσης νέα ύψη για τα κρυπτονομίσματα.

Ο Mashinky σημείωσε επίσης ότι το BTC έλαβε την ισχυρή υποστήριξη των 33.000 $ νωρίτερα φέτος και ότι τα αποθέματα bitcoin της Terra για το αποκεντρωμένο σταθερό νόμισμα UST διαδραματίζουν πολύ σημαντικό ρόλο στην υποστήριξη της τιμής του κρυπτονομίσματος.

Σύμφωνα με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο, εάν οι μικροεπενδυτές αρχίσουν να εισέρχονται ξανά στην αγορά, θα δει νέα ύψη αντί να «επιστρέφει στο προηγούμενο χαμηλό».

Ο Mashinky πρόσθεσε περαιτέρω:

«Θα μας πάρει περισσότερο χρόνο για να φτάσουμε σε νέα υψηλά. Αλλά εξακολουθώ να περιμένω να σπάσουμε αυτά τα 60.000 $ φέτος στο Bitcoin, να σπάσουμε τα 4.500 $ στο Ethereum.

Ωστόσο, είπε επίσης ότι υπήρχαν κάποια εμπόδια στον χώρο των κρυπτονομισμάτων. Οι εισβολές της Ρωσίας στην Ουκρανία και η σύσφιξηεκδ πολιτικές της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ για τη μείωση του υψηλού πληθωρισμού 4 δεκαετιών.

Η συνέντευξη κάλυψε περαιτέρω τις απόψεις του Mashinky για διάφορα άλλα θέματα όπως, μακροοικονομικούς παράγοντες, θεσμική υιοθέτηση κρυπτονομισμάτων και κεντρικές και αποκεντρωμένες σχετικές συζητήσεις.

Η πρόβλεψη της τιμής του Mashinky Bitcoin αναμενόταν να κινηθεί στα 160.000 δολάρια πέρυσι, ενώ η εκτίμησή του έπεσε στα 140.000 δολάρια μέχρι το τέλος του έτους. Ο Mashinky προέβλεψε επίσης 6.000 $ για το Ethereum.

Όπως αναφέρθηκε στις αρχές του μήνα, Νταν Μόρχεντ ο Διευθύνων Σύμβουλος της Pantera Capital είπε ότι πιστεύει ότι θα υπάρξει ένα «μεγάλο ράλι» τους επόμενους 6-12 μήνες καθώς η αγορά κρυπτονομισμάτων επεκτείνεται και γίνεται πιο πολύτιμη, αλλά «εντός του εύρους των αλλαγών τιμών».

Ο Διευθύνων Σύμβουλος πρόσθεσε ότι η τιμή του Bitcoin έχει πέσει 56% από την 11ετή τάση Εκθετικής Ανάπτυξης, πράγμα που σημαίνει ξεκάθαρα ότι «οι αγορές είναι πολύ φθηνές σε σύγκριση με την τάση».

Διαβάστε επίσης: Το Bitcoin πρέπει να συμβαδίζει περισσότερο με τον χρυσό, λέει ο αναλυτής κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply