Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 150.000 $: JP Morgan

2
Το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 150.000 $: JP Morgan

Οι αναλυτές της JP Morgan προέβλεψαν ότι το Bitcoin μπορεί να φτάσει τα 150.000 δολάρια μακροπρόθεσμα εύκολα.

Σύμφωνα με αναφορά από Bloomberg, η JPMorgan, μια αμερικανική τραπεζική εταιρεία κολοσσός, μοιράστηκε τη νέα της πρόβλεψη για την τιμή του Bitcoin. Αυτή τη φορά η προβλεπόμενη τιμή από την JP Morgan είναι 150.000 $ ανά bitcoin, η οποία είναι ελαφρώς υψηλότερη από την τελευταία πρόβλεψη.

Πέρυσι, η JP Morgan προέβλεψε ότι το Bitcoin μπορεί να αγγίξει. 146.000 $. Μπορούμε λοιπόν να πούμε ότι η JP Morgan στέκεται κάπως στον υψηλό στόχο τιμής της με μεγαλύτερη εμπιστοσύνη.

Οι αναλυτές σημείωσαν ότι για να αγγίξουμε το Bitcoin στα 150.000 δολάρια πρέπει να δούμε την επένδυση σε Bitcoin όπως ακριβώς οι επενδυτές χρυσού. Αυτό σημαίνει ότι χρειαζόμαστε μια επένδυση 2,7 τρισεκατομμυρίων δολαρίων σε Bitcoin.

Στις 10 Νοεμβρίου 2021 το Bitcoin έφτασε σε κεφαλαιοποίηση 1,3 τρισεκατομμυρίων δολαρίων, οπότε μπορούμε να πούμε ότι είμαστε πολύ πιο κοντά σε αυτήν τη στοχευμένη τιμή επειδή η υιοθέτηση αυξάνεται ραγδαία και αυτές οι υιοθεσίες λειτουργούν ως καταλύτες για την τόνωση της επένδυσης σε Bitcoin για την αξιοποίηση περισσότερων ευκαιριών.

Τη στιγμή της συγγραφής αυτού του άρθρου, η τιμή του Bitcoin είναι 43.490 $, η οποία είναι 0,5% χαμηλή σε σχέση με την τιμή διαπραγμάτευσης 24 ωρών.

Υιοθέτηση Bitcoin

Από τη μία πλευρά, εξετάζουμε την πρόβλεψη της JP Morgan ως μεγάλου παίκτη στη βιομηχανία κρυπτογράφησης και επίσης πολλούς ειδικούς, οι οποίοι εργάζονται στη βιομηχανία κρυπτογράφησης ως αναλυτής, αλλά εδώ δεν μπορεί να αναλάβει ο κύριος ρόλος για την ενίσχυση της υιοθέτησης του Bitcoin τόπος με μικρές προσπάθειες.

Ωστόσο, η JP Morgan ισχυρίστηκε ότι πρέπει να δούμε τις επενδύσεις των ιδιωτικών εταιρειών στο Bitcoin όπως ακριβώς ο χρυσός, αλλά κάθε εταιρεία και χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στον κόσμο δεν έχει ελευθερία όπως έχουν σε χώρες όπως οι ΗΠΑ.

Πέρυσι το Ελ Σαλβαδόρ υιοθέτησε το Bitcoin ως νόμισμα. Και στις αρχές του νέου έτους, ο πρόεδρος του Ελ Σαλβαδόρ Nayib Bukele προέβλεψε ότι δύο νέες χώρες θα υιοθετήσουν το bitcoin. Εάν η πρόβλεψη του Nayib γίνει πραγματικότητα, τότε σίγουρα κανείς δεν μπορεί να σταματήσει το Bitcoin στα 150.000 $ φέτος. Επειδή η υιοθέτηση του Bitcoin από πολλές χώρες θα έχει ως αποτέλεσμα θετική πίεση στις εταιρείες και τα χρηματοπιστωτικά ιδρύματα να προχωρήσουν στην επένδυση Bitcoin.

Διαβάστε επίσης: Η Ουκρανία υποστηρίζει το Bitcoin crowdfunding κατά της Ρωσίας

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply