Το Bitcoin πρέπει να συμβαδίζει περισσότερο με τον χρυσό, λέει ο Crypto Analyst

0
Το Bitcoin πρέπει να συμβαδίζει περισσότερο με τον χρυσό, λέει ο Crypto Analyst

Ο Jason Pizzino μοιράστηκε την άποψή του για την τρέχουσα κατάσταση του Bitcoin και σημείωσε ότι υπάρχουν τεράστια πράγματα που προέρχονται από το Bitcoin.

Το Bitcoin συμπλήρωσε την ηλικία του πάνω από 13 χρόνια και επίσης θα παραμείνει συνεχώς ενεργό στον κόσμο για την παροχή αποκεντρωμένων λύσεων επενδύσεων και πληρωμών βασισμένων στην τεχνολογία χωρίς κανένα περιορισμό συνόρων. Ωστόσο, τα τελευταία χρόνια, το Bitcoin εμφανίστηκε ως αντιστάθμισμα έναντι του πληθωρισμού, αλλά η πλειονότητα των ανθρώπων κοιτάζει το bitcoin για να δει 10-25 φορές το κέρδος, ακριβώς όπως το bitcoin στο παρελθόν.

Πρόσφατα ο Jason Pizzino, ένας δημοφιλής YouTuber για κρυπτογράφηση, μοιράστηκε τη θέση του για το Bitcoin μέσω ενός βίντεο στο YouTube και σημείωσε ότι το Bitcoin μπορεί να αυξηθεί κατά 25× και μπορεί εύκολα να αγγίξει τις τιμές του 1 εκατομμυρίου $.

Σύμφωνα με τον Jason, το Bitcoin εκτινάχθηκε περίπου 22× από το 2018 έως το 2021, αλλά θα πρέπει να φτάσει περίπου στο 25×, το οποίο απέχει πολύ από αυτό που σκέφτονται οι άνθρωποι και πρέπει να γίνουν περισσότερα σύντομα.

«Ένα 25x μπορεί να φαίνεται σαν να είναι λίγο τραβηγμένο. Αλλά όπως μπορούμε να δούμε από τον Δεκέμβριο του 2018 έως την τρέχουσα κορυφή του 2021 τον Νοέμβριο, ήταν 22 φορές επιστροφή. Άρα 2.100% εδώ. Οπότε δεν αποκλείεται και πολύ. Αλλά απλώς πιστεύω ότι θα πάρει πολύ περισσότερο χρόνο από ό,τι περιμένει ο κόσμος».

Ωστόσο, ο Τζέισον ισχυρίστηκε ότι το Bitcoin είναι πιο κοντά στη συνεχή αύξησή του 25×, αλλά παρόλα αυτά ανακάλυψε τα κύρια ζητήματα που είναι μεγάλες προκλήσεις έναντι του Bitcoin για να φτάσει τα 100.000 $. Σύμφωνα με τον ίδιο, το Bitcoin έπρεπε να αποσυνδεθεί από τις μετοχές. και είπε επίσης ότι το Bitcoin μοιάζει πολύ με τον χρηματιστηριακό δείκτη Nasdaq.

Ο Jason πρόσθεσε ακόμη:

«Το πρόβλημα έγκειται στο ίδιο το Nasdaq ότι θα μπορούσαμε να βρούμε περισσότερα αρνητικά σημεία στο Nasdaq, που σημαίνει περισσότερα μειονεκτήματα στο Bitcoin και στο Ethereum και φυσικά στα κρυπτονομίσματα».

Ο Τζέισον σημείωσε περαιτέρω ότι το Bitcoin θα πρέπει να διαπραγματεύεται όπως ο χρυσός, όπως τα αποθεματικά περιουσιακά στοιχεία, το οποίο εξακολουθεί να βρίσκεται σε υψηλό όλων των εποχών ακόμη και στην παρούσα περίοδο υψηλού πληθωρισμού στην παγκόσμια οικονομία.

Διαβάστε επίσης: Η Τράπεζα της Αγγλίας χρειάζεται 419 εκατομμύρια δολάρια για να χειριστεί τους κανονισμούς κρυπτογράφησης

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply