Το Coinbase Exec προβλέπει 10 δισεκατομμύρια χρήστες στα επόμενα 10 χρόνια

0
Το Coinbase Exec προβλέπει 10 δισεκατομμύρια χρήστες στα επόμενα 10 χρόνια

Ο διευθύνων σύμβουλος του Exchange Coinbase μοιράστηκε τις σκέψεις του σχετικά με τις μελλοντικές δυνατότητες ανάπτυξης της βιομηχανίας κρυπτογράφησης και blockchain.

Ο Brian Armstrong είναι ο Διευθύνων Σύμβουλος του Exchange Coinbase. Το ανταλλακτήριο Coinbase είναι ένα δημόσιο χρηματιστήριο κρυπτογράφησης με έδρα στις ΗΠΑ, εισηγμένο στο Nasdaq. Το Exchange είναι γνωστό ότι παρέχει υπηρεσίες υπό πλήρη συμμόρφωση. Λόγω των εξαιρετικά ασφαλών και ελεγχόμενων υπηρεσιών, η ανταλλαγή βρίσκεται στη 2η θέση παγκοσμίως, όσον αφορά τους κατόχους υψηλότερου όγκου συναλλαγών. Αυτό το ανταλλακτήριο έχει το χέρι του σε σχεδόν κάθε τύπο υπηρεσίας κρυπτογράφησης και διαθέτει επίσης μια μονάδα blockchain, η οποία αναπτύσσει εργαλεία blockchain. Ακόμη και ορισμένα εργαλεία της Coinbase που βασίζονται στην τεχνολογία blockchain χρησιμοποιούνται από τις κυβερνητικές υπηρεσίες των ΗΠΑ.

Κατά τη διάρκεια της ομιλίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Milken στο Λος Άντζελες, ο Μπράιαν είπε ότι η βιομηχανία κρυπτογράφησης θα αποτελέσει σημαντικό μέρος του ΑΕΠ.

«Υποθέτω ότι σε 10-20 χρόνια, θα δούμε ένα σημαντικό μέρος του ΑΕΠ να συμβαίνει στην οικονομία κρυπτογράφησης».

Η δημοφιλής επενδυτής Cathie Wood, διευθύνουσα σύμβουλος της Ark invest, συμμετείχε επίσης στη δήλωση του Διευθύνοντος Συμβούλου της Coinbase και σημείωσε ότι η πλειοψηφία των εργαζομένων των παραδοσιακών χρηματοοικονομικών εταιρειών κινείται προς τη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Η Κάθι είπε:

«Στην περίπτωση του Defi και του διαδικτύου επόμενης γενιάς, βλέπουμε πολλές οικονομικές εταιρείες να χάνουν ταλέντο τους λόγω της κρυπτογράφησης».

Σημείωσε επίσης ότι πολλοί άνθρωποι εγκατέλειψαν τις δεσπόζουσες θέσεις τους σε πολλές κρατικές υπηρεσίες για να εργαστούν στη βιομηχανία κρυπτογράφησης, επειδή παίρνουν πολύ πιο σοβαρά τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain.

Η Cathie σημείωσε ότι η βιομηχανία κρυπτογράφησης αντιμετωπίζει πίεση λόγω ασαφών ρυθμιστικών πολιτικών, κάτι που δεν φάνηκε στην περίπτωση της υιοθέτησης του Διαδικτύου στις αρχικές φάσεις. Ο Διευθύνων Σύμβουλος της Ark Invest συνέκρινε έμμεσα το Crypto με το Διαδίκτυο ως επαναστατική τεχνολογία.

Ασαφείς πολιτικές για την κρυπτογράφηση

Αυτή είναι μια πολύ πικρή πραγματικότητα για την πλειονότητα των χωρών, όπου η κρυπτογράφηση εξακολουθεί να βρίσκεται κάτω από την γκρίζα περιοχή. Πολλές μεγάλες εταιρείες και χρηματοπιστωτικά ιδρύματα προσπαθούν να μπουν στην κρυπτογράφηση, αλλά αποτυγχάνουν επειδή βρίσκουν τον εαυτό τους χωρίς υποστήριξη.

Συγκεκριμένα, ο οργανισμός της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς των ΗΠΑ (SEC) χειρίζεται τη ρύθμιση των κρυπτονομισμάτων στις ΗΠΑ, αλλά εξακολουθεί να μην είναι σε θέση να φέρει καλύτερη ρύθμιση και έλεγχο στη βιομηχανία κρυπτογράφησης. Πρόσφατα, η υπηρεσία SEC ανακοίνωσε το σχέδιό της να επεκτείνει τη μονάδα της για να φέρει καλύτερη ρύθμιση στη βιομηχανία κρυπτογράφησης.

Διαβάστε επίσης: Ο Αμερικανός δισεκατομμυριούχος Paul Tudor λέει ότι είναι δύσκολο να μην θέλεις να είσαι μακροχρόνιος κρυπτογράφος

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply