Το Cryptos Worth είναι αυτό που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι αξίζουν, λέει ο ιδρυτής της Citadel

0
Το Cryptos Worth είναι αυτό που οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι αξίζουν, λέει ο ιδρυτής της Citadel

Ο ιδρυτής και δισεκατομμυριούχος της Citadel LLC πέρασε ορισμένες θετικές δηλώσεις για τα κρυπτονομίσματα.

Η Citadel LLC ήταν παλαιότερα γνωστή ως Citadel Investment Group. Είναι μια αμερικανική πολυεθνική εταιρεία hedge fund και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών. Επί του παρόντος, η εταιρεία διαχειρίζεται κεφάλαια αξίας άνω των 38 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Η εταιρεία ιδρύθηκε πριν από περίπου 22 χρόνια από τον Kenneth C. Griffin. Στο παρελθόν, ο Griffin έκανε πολλές αρνητικές δηλώσεις κατά των κρυπτονομισμάτων και επίσης προειδοποίησε τους ανθρώπους να παραμείνουν μακριά.

Στις 3 Μαΐου, κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στο Παγκόσμιο Συνέδριο του Ινστιτούτου Milken στο Λος Άντζελες, ο Ken Griffin, Billionaire & Citadel Securities, ιδρυτής, σε συγκριση την αξία των κρυπτογραφικών στοιχείων με τη συλλογή του «Αμερικανική αφηρημένη τέχνη».

Αυτός είπε:

«Γιατί ένας πίνακας αξίζει 10 εκατομμύρια δολάρια; Είναι λάδι σε καμβά. Άρα η αξία βρίσκεται στα μάτια του θεατή».

Ο ιδρυτής της Citadel σημείωσε επίσης ότι η ζήτηση για Κρυπτονομίσματα μεταξύ των θεσμικών επενδυτών αυξάνεται μέρα με τη μέρα και αυτά δημιουργούν ευκαιρίες για την εταιρεία του να διαδραματίσει ζωτικό ρόλο για την παροχή ρευστότητας σε τέτοια ιδρύματα και ίσως και σε ιδιώτες επενδυτές.

Αυτός πρόσθεσε:

«Πρέπει να ζήσω με την πραγματικότητα ότι ένα περιουσιακό στοιχείο αξίζει όσο οι άνθρωποι αντιλαμβάνονται ότι αξίζει».

Ο ιδρυτής της Citadel μοιράστηκε επίσης την άποψη της εταιρείας Citadel σχετικά με το Crypto και σημείωσε ότι η συζήτηση για το κρυπτογράφηση βρισκόταν υπό «μεγάλο θέμα συζήτησης», το οποίο σημείωσε ότι τα κρυπτονομίσματα είναι μια εξαιρετική ιδέα για εισαγωγή στις υπηρεσίες λόγω του ρόλου τους στην οικονομική οικονομία .

«Είναι μεγάλοι πιστοί. Πιστεύουν ότι τα κρυπτονομίσματα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο στην παγκόσμια οικονομία ως μέσο διευκόλυνσης των πληρωμών σε έναν κόσμο web3».

Με αυτόν τον τρόπο, ο ιδρυτής της Citadel άφησε να εννοηθεί έμμεσα ότι δεν είναι πολύ ευχαριστημένος με τα κρυπτονομίσματα, αλλά η εταιρεία του φαίνεται ανοδική να προχωρήσει σε υπηρεσίες με τάση κρυπτογράφησης λόγω της ζήτησης και της ικανότητας να έχει καλύτερη λειτουργία στα χρηματοπιστωτικά συστήματα.

Προς το παρόν, η Citadel περιμένει να έχει καλύτερη νομική σαφήνεια για τη βιομηχανία κρυπτογράφησης και blockchain, για να παρέχει υπηρεσίες που σχετίζονται με κρυπτογράφηση στους πελάτες.

Διαβάστε επίσης: Τα μακροπρόθεσμα δάνεια ακινήτων που υποστηρίζονται από Crypto assets είναι ένα ζήτημα: Weiss Ratings

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply