Το DiveWallet κυκλοφορεί στο Spark Launchpad στις 5 Μαρτίου 2022

1
Το DiveWallet κυκλοφορεί στο Spark Launchpad στις 5 Μαρτίου 2022

Νέα Ορλεάνη, ΗΠΑ, 23 Φεβρουαρίου 2022, Chainwire

DiveWallet είναι ένα λειτουργικό πορτοφόλι πολλαπλών αλυσίδων που δεσμεύεται να προστατεύει τα περιουσιακά στοιχεία των χρηστών κρυπτογράφησης, ενώ παράλληλα κάνει τον τομέα των εικονικών νομισμάτων πιο πρακτικό. Το πορτοφόλι έχει προγραμματιστεί να κυκλοφορήσει το τρίτο τρίμηνο του 2022.

Οι προγραμματιστές πορτοφολιών είναι ενθουσιασμένοι ανακοινώνω την κυκλοφορία του DiveWallet Token τους στο Spark Launchpad στις 5 Μαρτίου 2022. Η αρχική προμήθεια κουπόνι είναι 1 τετράκι δισεκατομμύριο, μέρος του οποίου θα προσφερθεί στους επενδυτές σε τρεις φάσεις: ιδιωτική πώληση, προπώληση και δημόσια κυκλοφορία. Το κεφάλαιο που θα συγκεντρωθεί από την προσφορά νομισμάτων θα βοηθήσει στη χρηματοδότηση της ανάπτυξης του πορτοφολιού.

Η αρχική κατανομή του διακριτικού θα οδηγήσει το 22% να διοχετεύεται προς την αύξηση της ρευστότητας για την αύξηση του κατώτατου ορίου τιμής για το εγγενές διακριτικό DiveWallet. Οι πρώτοι επενδυτές είχαν την ευκαιρία να αρπάξουν το 10% των μάρκων κατά τη διάρκεια της πλέον ολοκληρωμένης ιδιωτικής πώλησης. Στους λάτρεις της κρυπτογράφησης που έχασαν την αρχική πώληση θα προσφερθεί το 29% των διακριτικών κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προπώλησης.

Το πρωτόκολλο με επίκεντρο την κοινότητα θα εκταμιεύσει το 6% των νομισμάτων στο πορτοφόλι της ομάδας για να υποστηρίξει την ανάπτυξη του DiveWallet και του διακριτικού του. Επιπλέον, η αποκλειστική ομάδα σχεδιάζει να στείλει το 33% των tokens στο burn wallet για να δημιουργήσει αξία για τους κατόχους.

Το DiveWallet προσφέρει Real Utility στην Crypto Community!

Η έμπειρη ομάδα του DiveWallet αναπτύσσει μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες για το κρυπτογραφικό πορτοφόλι της που υπόσχονται να δημιουργήσουν όγκο για τους κατόχους στο μέλλον. Το DiveWallet reflection Token θα προσφέρει πραγματική χρησιμότητα μέσω του πορτοφολιού του που ενσωματώνει προηγμένα χαρακτηριστικά ασφάλειας και tokenomic από τα τυπικά πορτοφόλια εμπιστοσύνης.

Το DiveWallet υπόσχεται να είναι κάτι περισσότερο από ένα απλό πορτοφόλι με την ικανότητά του να καταγράφει τις πληροφορίες Δολάριο-Κόστος-Μέσο (DCA) και το αρχικό ποσό που επενδύθηκε. Οι χρήστες θα αξιοποιήσουν το πορτοφόλι για να αποκτήσουν πρόσβαση σε μια ακριβή και σε βάθος ανάλυση των διαθεσίμων κρυπτονομισμάτων τους.

Το επερχόμενο προϊόν θα προσφέρει επίσης στους επενδυτές ηρεμία μέσω άμεσων ειδοποιήσεων όταν το πορτοφόλι τους συνδέεται σε οποιαδήποτε διεύθυνση Web 3.0. Επιπλέον, οι χρήστες θα έχουν την επιλογή να επιλέξουν μια πηγή τιμής από κορυφαίους ιστότοπους παρακολούθησης κρυπτογράφησης, συμπεριλαμβανομένων των Coinmarketcap, Poocoin, Dextools και άλλων.

DiveWallet Tokenomics και χαρακτηριστικά ασφαλείας

Τα tokenomics του DiveWallet είναι μοναδικά στο ότι δεν χρεώνουν χρέωση ομάδας ή μάρκετινγκ. Αντίθετα, το πρωτόκολλο αφαιρεί έναν μικρό φόρο συναλλαγής που ανταμείβει τους κατόχους διακριτικών του DiveWallet με 13% αντανακλάσεις BUSD, ενώ επιτρέπει στο πορτοφόλι της ομάδας να δημιουργήσει κεφάλαιο χωρίς φόρο ανά συναλλαγή.

Τα κέρδη που προκύπτουν μέσω αντανακλάσεων συμβολικών θα χρηματοδοτήσουν την ανάπτυξη του πορτοφολιού cross-chain, φέρνοντας πρωτοφανή ασφάλεια και πρακτικότητα στον χώρο των κρυπτογράφησης. Οι υποστηρικτές του έργου υπόσχονται να συνεχίσουν να υποστηρίζουν την ανάπτυξη του DiveWallet μέσω στρατηγικών συνεργασιών και ιδιωτικών επενδύσεων.

Για να ενσταλάξει την εμπιστοσύνη στους επενδυτές κρυπτονομισμάτων, η ομάδα του DiveWallet ολοκλήρωσε πρόσφατα μια ολοκληρωμένη Έξυπνος έλεγχος συμβολαίου διενεργείται από τον πάροχο ασφάλειας blockchain InterFi.

Σχετικά με το DiveWallet

Το DiveWallet στοχεύει να εισαγάγει το επόμενο βήμα στην αποθήκευση ψηφιακών στοιχείων, φέρνοντας απαράμιλλη ασφάλεια και λειτουργικότητα σε δοκιμασμένο λογισμικό. Το έργο επιδιώκει να κάνει την κρυπτογράφηση ασφαλή και πρακτική μέσω προηγμένων tokenomics και πρωτοφανών χαρακτηριστικών ασφαλείας πορτοφολιού.

Η τεχνική ομάδα και η ομάδα μάρκετινγκ του DiveWallet εδρεύει στις ΗΠΑ, αλλά στοχεύει να επεκτείνει τη λειτουργικότητα του πορτοφολιού της και να δημιουργήσει μια κοινότητα κατόχων σε όλο τον κόσμο.

Η κοινότητα του DiveWallet συνεχίζει να αναπτύσσεται 100% οργανικά και είναι γρήγορη πλησιάζοντας το ορόσημο των 1000 μελών στο Discord. Για να παρακολουθείτε τη λίστα επιτρεπόμενων/πληροφοριών κυκλοφορίας και να συνδεθείτε με την ομάδα και την κοινότητα, ανατρέξτε στους παρακάτω συνδέσμους:

| ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ | Τηλεγράφημα | Διχόνοια | Κελάδημα | Reddit |

Επαφές

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply