Το Ethereum Dev λέει ότι η συγχώνευση θα μπορούσε να καθυστερήσει μερικούς μήνες, «υποδεικνύει σθεναρά» να μην επενδύσετε σε συσκευές εξόρυξης ETH – Bitcoin News

0
Το Ethereum Dev λέει ότι η συγχώνευση θα μπορούσε να καθυστερήσει μερικούς μήνες, «υποδεικνύει σθεναρά» να μην επενδύσετε σε συσκευές εξόρυξης ETH – Bitcoin News

Σύμφωνα με τον προγραμματιστή του Ethereum, Tim Beiko, η συγχώνευση είναι πιθανό να μετατεθεί στο τρίτο τρίμηνο του 2022. Παρά την καθυστέρηση, ο Beiko είπε επίσης ότι «προτείνει σθεναρά να μην επενδύσουμε περισσότερο σε εξοπλισμό εξόρυξης σε αυτό το σημείο».

Η συγχώνευση μπορεί να καθυστερήσει, το Ethereum Hashrate πατά νέο ATH

Πριν από τέσσερις ημέρες, το Bitcoin.com News ανέφερε ότι οι εξορύκτες ethereum κατακερματίζονται στο blockchain με μεγάλες ταχύτητες λίγο πριν συμβεί το The Merge. Το Merge είναι το όνομα της επερχόμενης μετάβασης του Ethereum από το proof-of-work (PoW) σε ένα πλήρες proof-of-stake (PoS) σύστημα. Στις 7 Απριλίου 2022, το hashrate του Ethereum έφτασε στο υψηλό όλων των εποχών (ATH) στα 1,131 petahash ανά δευτερόλεπτο (PH/s).

Σήμερα, το hashrate του Ethereum έφτασε ένα άλλο ATH στα 1,148 PH/s, σύμφωνα με μετρήσεις που προκύπτουν από το διάγραμμα τριών μηνών φιλοξενείται στο coinwarz.com. Την προηγούμενη μέρα, σε ένα νήμα στο Twitter, ο προγραμματιστής του Ethereum Tim Beiko δημοσίευσε ένα ενημέρωση βασικών προγραμματιστών.

Tim Beiko: «Είμαστε σίγουρα στο τελευταίο κεφάλαιο του PoW για το Ethereum»

Στο νήμα του Twitter, ο Beiko ρωτήθηκε από ένα άτομο σχετικά με τους εξορύκτες Ethereum που προστατεύουν το δίκτυο. Το άτομο ρώτησε τον προγραμματιστή του Ethereum εάν οι εξορύκτες θα «μείνουν έξω να στεγνώσουν».

Ο Beiko απάντησε στο άτομο και εξήγησε ότι δεν θα επένδυε σε καμία συσκευή εξόρυξης στο μέλλον. “Θα πρότεινα ανεπιφύλακτα να μην επενδύσετε περισσότερα σε εξοπλισμό εξόρυξης σε αυτό το σημείο”, ο προγραμματιστής του Ethereum ανέβασε στο Twitter. Στη συνέχεια, το άτομο ρώτησε εάν οι προγραμματιστές σχεδίασαν την «έλξη βύσματος» για τον Ιούνιο ή αν η κοινότητα εξόρυξης αιθέρων έχει περισσότερο χρόνο. Ο Beiko απάντησε επίσης σε αυτήν την ερώτηση και είπε:

Δεν θα είναι Ιούνιος, αλλά πιθανότατα σε λίγους μήνες μετά. Δεν υπάρχει ακόμη συγκεκριμένη ημερομηνία, αλλά είμαστε σίγουρα στο τελευταίο κεφάλαιο του PoW για το Ethereum.

Οι δηλώσεις υποδηλώνουν ότι οι εξορύκτες αιθερών θα έχουν λίγο περισσότερο χρόνο μέχρι να «τραβήξει» το The Merge. Οι εξορύκτες Ethash (ο αλγόριθμος συναίνεσης εξόρυξης του Ethereum) είναι μερικοί από τους πιο κερδοφόρους εξορύκτες κρυπτονομισμάτων σήμερα. Κατά τη στιγμή της γραφής, το Innosilicon A11 Pro ETH Ο ανθρακωρύχος (1.500 MH/s) μπορεί να κερδίσει 54,30 $ ανά ημέρα σε κέρδη αιθέρα με 0,12 $ ανά κιλοβατώρα ηλεκτρικής ενέργειας και τις σημερινές συναλλαγματικές ισοτιμίες αιθέρα.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

54,30 $ ανά ημέρα, ETH, Ethash, Ethash miners, αιθέρας, κοινότητα εξόρυξης αιθέρα, Ether transition, Ethereum (ETH), προγραμματιστής ethereum, Ethereum miners, Ethereum The Merge, τελευταίο κεφάλαιο, Hashrate, Innosilicon A11 Pro, Mining Eth, PoW στο Ethereum , Proof of Stake (PoS), Proof-of-Work (PoW), The Merge, Tim Beiko

Τι πιστεύετε για τα σχόλια του προγραμματιστή του Ethereum Tim Beiko σχετικά με την καθυστέρηση του The Merge; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Jamie Redman είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος οικονομικών τεχνολογιών που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply