Το Fintech-Ideas φέρνει τη λειτουργικότητα του Blockchain στο εύρος των πλατφορμών του

0
Το Fintech-Ideas φέρνει τη λειτουργικότητα του Blockchain στο εύρος των πλατφορμών του

Βερολίνο, Γερμανία, 3 Ιουλίου 2022, Chainwire

Εταιρικός προγραμματιστής λογισμικού Fintech-Ideas έχει ενσωματώσει μια σουίτα εργαλείων blockchain στις προσφορές SaaS. Η διάταξη θα επιτρέψει στις επιχειρήσεις να χρησιμοποιούν ισχυρές δυνατότητες web3, όπως το tokenization, τα NFT και τον κατανεμημένο χώρο αποθήκευσης.

Η ενσωμάτωση της λειτουργικότητας του blockchain στις πλατφόρμες fintech και μάρκετινγκ της εταιρείας θα παρέχει υπηρεσίες web3 κατά παραγγελία. Οι πελάτες θα μπορούν να αποκτήσουν έκθεση σε τεχνολογίες που βασίζονται σε κρυπτογράφηση, συμπεριλαμβανομένου του blockchain, με ελάχιστο κόστος εγκατάστασης και χρόνο παράδοσης.

Τα εμβληματικά προϊόντα Fintech-Ideas όπως τα Pushnoti, LiberSave και ITTechAV βασίζονται σε εκατομμύρια πελάτες για πληρωμές και μάρκετινγκ. Η ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών του web3 θα επεκτείνει περαιτέρω τη λειτουργικότητά τους και θα ξεκλειδώσει νέες ροές εσόδων για μελλοντικές επιχειρήσεις. Η Fintech-Ideas εξυπηρετεί επίσης τη βιομηχανία των μέσων ενημέρωσης μέσω μιας σειράς προϊόντων. Aussiedlerbote Zeitung προσφέρει στους αναγνώστες ένα ευρύ φάσμα περιεχομένου πολυμέσων και TechZeitung υποστηρίζει τη βολική και υψηλής κλίμακας ανταλλαγή επιχειρηματικών δεξιοτήτων και τεχνογνωσίας.

Liber Save είναι μια λύση λογισμικού ως υπηρεσίας για εκδότες ψηφιακών κουπονιών. Οι χρήστες μπορούν να αγοράσουν απεριόριστα κουπόνια από εκδότες και να τα χρησιμοποιήσουν για να αγοράσουν είδη από συνεργαζόμενα καταστήματα και αγορές.

Πουσνότιεν τω μεταξύ, βοηθά τους ιδιοκτήτες επιχειρήσεων να εντοπίζουν τακτικούς επισκέπτες για λόγους αφοσίωσης και PushnotiAds είναι μια πλατφόρμα δημιουργίας εσόδων με ειδοποιήσεις push. Αυτά, μαζί με τα προϊόντα Fintech-Ideas, όπως η IT Technologie, θα επωφεληθούν από την ενσωμάτωση blockchain.

Το κόστος και η πολυπλοκότητα της εισαγωγής και της διατήρησης της λειτουργικότητας του blockchain χρησιμεύει ως αποτρεπτικός παράγοντας για πολλές εταιρείες. Η προσφορά Blockchain-as-a-Service της Fintech-Ideas θα δώσει στις εταιρείες έκθεση στο web3 και τα πλεονεκτήματα που προσφέρει, χωρίς να επιβαρύνονται με απαγορευτικά έξοδα συντήρησης.

Το Web3, που παρουσιάζεται ως ένα νέο πρότυπο Διαδικτύου, χρησιμοποιεί καινοτομίες που είναι συνώνυμες με το blockchain, συμπεριλαμβανομένης της χρήσης ζευγών κλειδιών, κρυπτογράφησης, ψηφιακών αναγνωριστικών και δημιουργίας διακριτικών. Οι τεχνολογίες Web3 υποστηρίζουν εφαρμογές όπως μικροπληρωμές, αποκεντρωμένη δικτύωση, IoT και πλατφόρμες κοινωνικών μέσων που είναι ανθεκτικές στη λογοκρισία.

Σχετικά με το Fintech-Ideas

Με 200 υπαλλήλους σε εννέα χώρες, η Fintech-Ideas ειδικεύεται στην προμήθεια, τη χρηματοδότηση και την ανάπτυξη εσωτερικών προϊόντων που στοχεύουν σε βιομηχανίες fintech και μάρκετινγκ. Η εταιρεία με έδρα το Βερολίνο επικεντρώνεται σε ιδιόκτητα έργα, τα οποία δίνει προτεραιότητα σε σχέση με τις πωλήσεις λογισμικού και την ανάπτυξη συμβάσεων full-stack. Οι λύσεις Fintech-Ideas βοηθούν τις επιχειρήσεις να επιτύχουν τους στόχους τους αφήνοντάς τις να επικεντρωθούν στις βασικές τους λειτουργίες.

Επαφές
παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply