Το IamUkraine Studio ανακοινώνει τη συλλογή NFT του Zelenskiy για την υποστήριξη της Ουκρανίας

0
Το IamUkraine Studio ανακοινώνει τη συλλογή NFT του Zelenskiy για την υποστήριξη της Ουκρανίας

Κίεβο, Ουκρανία, 29 Απριλίου 2022, Chainwire

Το στούντιο IamUkraine ανακοινώνει την κυκλοφορία της συλλογής του NFT για να ανοίξει το δρόμο προς μια εμβληματική μορφή τέχνης που θα βοηθήσει την Ουκρανία. Επικεντρωμένη στη βελτίωση του εγχώριου ανθρωπιστικού τοπίου, η συλλογή αναμένεται να προσφέρει υποστήριξη στον μαχόμενο πληθυσμό.

Η IamUkraine είναι περήφανη που ανακοινώνει την πρωτοβουλία της να υποστηρίξει την ουκρανική υπόθεση με την εισαγωγή της συλλογής NFT του Zelenskiy. Η εταιρεία εγκαινιάζει την ύψιστη συλλογή για την παροχή ανθρωπιστικής υποστήριξης και βοήθειας σε οικιακούς σκοπούς στην Ουκρανία. Αναγνωρίζοντας τη δεινή ανθρωπιστική κατάσταση επί τόπου, η εταιρεία άνοιξε το δρόμο για την παροχή αποτελεσματικής υποστήριξης στους αγωνιζόμενους πολίτες στην Ουκρανία. Το IamUkraine έχει ιστορία στη δημιουργία εμβληματικής ψηφιακής τέχνης για την υποστήριξη παγκόσμιων πρωτοβουλιών.

Περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο λανσάρισμα μπορείτε να βρείτε στη διεύθυνση zelenskiynft.com.

Μιλώντας περισσότερα για την επικείμενη κυκλοφορία, ο Διευθυντής του Έργου Volodymyr Samoilenko είπε: «Θέλουμε ο κόσμος να ενωθεί για να παράσχει ανθρωπιστική υποστήριξη στην ουκρανική υπόθεση υποστηρίζοντας αυτό το έργο. Η συλλογή NFT του Zelenskiy επικεντρώνεται στην προβολή μοναδικών μορφών τέχνης για να γιορτάσει τη γενναιότητα που έδειξε ο ουκρανικός λαός και ο πρόεδρος Volodymyr Zelenskyy τους τελευταίους μήνες. Το πνεύμα του ηγέτη αποτέλεσε έμπνευση για ανθρώπους σε όλο τον κόσμο. Συνειδητοποιήσαμε πόσο σημαντικό ήταν να δείξουμε παγκόσμια υποστήριξη στη χώρα και αυτό είναι ένα σημαντικό βήμα προς αυτή την κατεύθυνση».

Σύμφωνα με την κορυφαία καλλιτέχνιδα Mariya Makarenko, «Το έργο θα χρησιμεύσει ως μια ιστορική υπενθύμιση της παγκόσμιας υποστήριξης που έλαβε ο Zelenskyy κατά τη διάρκεια αυτής της ταραγμένης περιόδου. Η καλλιτεχνική διεύθυνση επικεντρώνεται στην αναπαράσταση της γενναιότητας και του σθένους που επέδειξε η εθνική ηγεσία σε αυτή τη δύσκολη περίοδο. Παρουσιάζοντας αυτά τα έργα τέχνης στον κόσμο, ελπίζουμε να παρουσιάσουμε μια ενοποιητική εικόνα του κόσμου. Η εκπροσώπηση της εθνικής ταυτότητας της χώρας είναι χαρακτηριστικό στοιχείο του έργου και ελπίζουμε να μεταφέρουμε την υποστήριξή μας μέσω αυτής της έναρξης».

Οι παγκόσμιες πηγές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την κυκλοφορία δείχνοντας τεράστια υποστήριξη για την αρχική δημόσια προσφορά. Το λανσάρισμα ακολουθεί τη φιλοσοφία της IamUkraine να έχει αντίκτυπο μέσω εκφραστικών μορφών τέχνης. Η εταιρεία έχει επιδείξει την τάση να παραμένει σταθερή και να λειτουργεί ως ενωτική δύναμη. Το IamUkraine γίνεται το πιο πολλά υποσχόμενο έργο υποστήριξης για την Ουκρανία, χάρη στην ενωτική εστίαση του έργου. Το δημιουργικό έργο συνδυάζεται επίσης με ένα προηγμένο βοηθητικό πρόγραμμα για να προσφέρει μια πρόταση ιστορικής αξίας σε πελάτες και οπαδούς. Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς, η τέχνη αναδεικνύεται ως βασική πηγή δύναμης και υποστήριξης.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με τη χρησιμότητα και τα στοιχεία της εκκίνησης μπορείτε να βρείτε στο δικτυακός τόπος.

Σχετικά με του Ζελένσκι NFT

Μια συλλογή από 10.000 μοναδικά Zelenskiy’s NFT δημιουργήθηκε για να διαιωνίσει τις ιστορικές προσπάθειες και το θάρρος που επιδείχθηκε από τον ουκρανικό λαό και τον Πρόεδρο Zelensky. Συλλογή ειδικά σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους Ουκρανούς πρόσφυγες και ανθρωπιστικούς σκοπούς με εκτεταμένα κοινοτικά οφέλη. Μοναδική μορφή τέχνης και παραγωγική αναπαράσταση για να δείξει την παγκόσμια υποστήριξη προς την Ουκρανία. Επιμελημένο για να ξεπεράσει τον χώρο NFT και να παρουσιάσει μια διαρκή ιστορική εικόνα του ανυπέρβλητου θάρρους της Ουκρανίας.

Σχετικά με το IamUkraine

Το στούντιο IamUkraine είναι μια πρωτοβουλία blockchain που ξεκίνησε για να παρέχει υποστηρικτική βοήθεια στις παγκόσμιες κοινότητες μέσω της ψηφιακής τέχνης. Το έργο συγκεντρώνει την καλλιτεχνική εκπροσώπηση με ισχυρό κοινωνικό σκοπό για να ενδυναμώσει τις αγωνιζόμενες κοινότητες και να τις βοηθήσει να ξεπεράσουν τις αντιξοότητες. Η IamUkraine θα κυκλοφορήσει τη συλλογή NFT του Zelenskiy στις 12 Μαΐου 2022.

Επαφές
παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply