Το Indian Crypto Exchange CoinDCX επιδιώκει να υποστηρίξει πρωτοβουλίες Web3

0
Το Indian Crypto Exchange CoinDCX επιδιώκει να υποστηρίξει πρωτοβουλίες Web3

Το ανταλλακτήριο CoinDCX έγινε το ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με την υψηλότερη αξία στην Ινδία με τον τελευταίο γύρο συγκέντρωσης χρημάτων D.

Η CoinDCX είναι μια ινδική πλατφόρμα ανταλλαγής κρυπτονομισμάτων, η οποία ιδρύθηκε από τους Sumit Gupta και Neeraj Khandelwal το 2018. Με τον γύρο χρηματοδότησης της Series C, η CoinDCX έγινε η πρώτη εταιρεία κρυπτονομισμάτων μονόκερων στην Ινδία τον Αύγουστο του 2021. Στην Ινδία, το Exchange είναι ευρέως γνωστό ότι προωθεί τις υπηρεσίες της μέσω τηλεοπτικών διαφημίσεων και πλατφορμών μέσων κοινωνικής δικτύωσης

Πρόσφατα, το CoinDCX ολοκλήρωσε τον κύκλο χρηματοδότησης του Series D και συγκέντρωσε συνολικά 135 εκατομμύρια δολάρια, τα οποία θα χρησιμοποιηθούν από το ανταλλακτήριο για την υποστήριξη του web3 και άλλων εργασιών ανάπτυξης που σχετίζονται με κρυπτογράφηση.

Αυτός ο γύρος χρηματοδότησης διεξήχθη από τους Pantera και Steadview. Οι εξέχοντες επενδυτές που συμπεριλήφθηκαν σε αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης ήταν οι Kingsway, DraperDragon και Republic. Ακόμη και σε αυτόν τον γύρο χρηματοδότησης, οι παλιοί επενδυτές κεφαλαίων της σειράς Β συνεισέφεραν επίσης και αύξησαν την επένδυσή τους σε αυτό το χρηματιστήριο. Οι παλιοί επενδυτές ήταν εταιρείες επιχειρηματικού κεφαλαίου από τον συνιδρυτή του Facebook Eduardo Saverin — Coinbase, Polychain και Cadenza. Με όλη αυτή τη χρηματοδότηση, το CoinDCX άγγιξε τα 2,15 δισεκατομμύρια δολάρια.

Στις 19 Απριλίου, ο Sumit Gupta, ιδρυτής της ανταλλαγής CoinDCX, μοιράστηκε την ευτυχία του σε αυτό το ορόσημο της ανταλλαγής και έγραψε ότι είναι τώρα πιο κοντά στο να καταστήσουν το κρυπτογράφηση εύκολα διαθέσιμο και προσβάσιμο για τους Ινδούς πολίτες.

Το χρηματιστήριο θα χρησιμοποιήσει αυτή τη χρηματοδότηση στην εκπαίδευση, την καινοτομία και τη συμμόρφωση» σε βασικούς τομείς εστίασης για το CoinDCX, έτσι ώστε οι άνθρωποι να μπορούν εύκολα να αλληλεπιδρούν με περιουσιακά στοιχεία κρυπτογράφησης. Επομένως, συνολικά η συνολική χρηματοδότηση θα χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους για να προωθηθεί η υιοθέτηση της βιομηχανίας κρυπτογράφησης και blockchain στην Ινδία.

Προς το παρόν, η Ινδία δεν έχει ρυθμιστικό πλαίσιο κρυπτογράφησης, αλλά εξακολουθεί να έχει ένα φορολογικό σύστημα 30% στο εισόδημα από κρυπτογράφηση. Ωστόσο, αυτό είναι αμφιλεγόμενο, αλλά πολλές μεγάλες εταιρείες κρυπτογράφησης αντιμετωπίζουν τον ινδικό πληθυσμό ως ευκαιρία να ιδρύσουν μεγάλες επιχειρήσεις κρυπτογράφησης.

Τους τελευταίους μήνες, το χρηματιστήριο Coinbase έδειξε τεράστια κλίση προς την ινδική αγορά κρυπτογράφησης, κάτι που φαίνεται μέσα από ένα tweet που δημοσίευσε το χρηματιστήριο Coinbase την τελευταία εβδομάδα του περασμένου μήνα.

Διαβάστε επίσης: Η Μυστική Υπηρεσία των ΗΠΑ βρήκε την κρυπτογράφηση «καλύτερο εργαλείο για τον εντοπισμό» εγκληματιών

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply