Το Kraken γίνεται το πρώτο παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με πλήρη άδεια από την παγκόσμια αγορά του Άμπου Ντάμπι – Κανονισμός Bitcoin News

0
Το Kraken γίνεται το πρώτο παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης με πλήρη άδεια από την παγκόσμια αγορά του Άμπου Ντάμπι – Κανονισμός Bitcoin News

Η παγκόσμια αγορά του Άμπου Ντάμπι έχει χορηγήσει πλήρη οικονομική άδεια στο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Kraken. «Ο Kraken θα είναι ο πρώτος παγκόσμιος όμιλος ανταλλαγής εικονικών περιουσιακών στοιχείων στα ΗΑΕ που θα προσφέρει στους επενδυτές τη δυνατότητα να επενδύουν, να εμπορεύονται, να αποσύρουν και να καταθέτουν εικονικά περιουσιακά στοιχεία (bitcoin και αιθέρας) απευθείας σε τοπικό νόμισμα AED», εξήγησε η ρυθμιστική αρχή.

Ο Kraken ιδρύει τα κεντρικά γραφεία της Μέσης Ανατολής

Το Abu Dhabi Global Market (ADGM) ανακοίνωσε τη Δευτέρα ότι το ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων Kraken έχει γίνει «η πρώτη παγκόσμια ομάδα ανταλλαγής εικονικών περιουσιακών στοιχείων στα ΗΑΕ που έλαβε πλήρη οικονομική άδεια από την ADGM».

Το Abu Dhabi Global Market είναι ένα διεθνές οικονομικό κέντρο και ελεύθερη ζώνη στο Άμπου Ντάμπι, την πρωτεύουσα των Ηνωμένων Αραβικών Εμιράτων (ΗΑΕ). Είναι η μεγαλύτερη ρυθμιζόμενη δικαιοδοσία δραστηριοτήτων εικονικών περιουσιακών στοιχείων στην περιοχή της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής (MENA).

Η ρυθμιστική αρχή εξήγησε:

Το Kraken είναι το πρώτο παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτονομισμάτων που έλαβε άδεια Financial Services Permission (FSP) για τη λειτουργία μιας ρυθμιζόμενης πλατφόρμας εικονικής ανταλλαγής περιουσιακών στοιχείων στο ADGM για την εξυπηρέτηση των αναγκών της περιοχής της Μέσης Ανατολής και της Βόρειας Αφρικής.

«Η Kraken έχει εκπληρώσει όλες τις προϋποθέσεις έγκρισης από τη Ρυθμιστική Αρχή Χρηματοοικονομικών Υπηρεσιών (FSRA) της ADGM για να λειτουργήσει ως Εικονική Πολυμερής Διευκόλυνση Συναλλαγών (MTF) και Θεματοφύλακας στο Άμπου Ντάμπι και στα ευρύτερα ΗΑΕ», αναφέρει η ανακοίνωση.

Σημειώνοντας ότι η Kraken έχει ιδρύσει την έδρα της στη Μέση Ανατολή στο ADGM, η ρυθμιστική αρχή είπε:

Το Kraken θα είναι ο πρώτος παγκόσμιος όμιλος ανταλλαγής εικονικών περιουσιακών στοιχείων στα ΗΑΕ που θα προσφέρει στους επενδυτές τη δυνατότητα να επενδύουν, να εμπορεύονται, να αποσύρουν και να καταθέτουν εικονικά περιουσιακά στοιχεία (bitcoin και αιθέρας) απευθείας σε τοπικό νόμισμα AED.

Νωρίτερα αυτό το μήνα, η FSRA εκδόθηκε ένα έγγραφο συζήτησης για την αποκεντρωμένη χρηματοδότηση (defi). Τον Μάρτιο, η ρυθμιστική αρχή δημοσίευσε ένα έγγραφο διαβούλευσης που προτείνει σημαντικές τροποποιήσεις στο πλαίσιο των κεφαλαιαγορών της, συμπεριλαμβανομένων των περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης.

Το FSRA επίσης απονεμήθηκε Η βασική έγκριση του ανταλλακτηρίου κρυπτονομισμάτων Binance αυτόν τον μήνα «για να λειτουργεί ως μεσίτης-έμπορος εικονικών περιουσιακών στοιχείων».

Πώς πιστεύετε ότι το Kraken είναι το πρώτο παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης που έλαβε άδεια από το ADGM; Ενημερώστε μας στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Κέβιν Χελμς

Σπουδαστής των Αυστριακών Οικονομικών, ο Kevin βρήκε το Bitcoin το 2011 και από τότε είναι ευαγγελιστής. Τα ενδιαφέροντά του βρίσκονται στην ασφάλεια του Bitcoin, στα συστήματα ανοιχτού κώδικα, στα εφέ δικτύου και στη διασταύρωση μεταξύ οικονομίας και κρυπτογραφίας.

Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply