Το Kraken επιτρέπει την εγγραφή στη λίστα αναμονής για την πλατφόρμα NFT του

0
Το Kraken επιτρέπει την εγγραφή στη λίστα αναμονής για την πλατφόρμα NFT του

Το παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης Kraken είναι τώρα ένα βήμα πιο κοντά στην έναρξη της πλατφόρμας κρυπτονομισμάτων NFTs.

Το Kraken είναι ένα παγκόσμιο ανταλλακτήριο κρυπτογράφησης, ευρέως γνωστό ότι παρέχει υπηρεσίες με καλύτερη εμπειρία χρήστη. Αυτήν τη στιγμή οι ανταλλαγές βρίσκονται στην 4η θέση, κάτι που είναι αρκετό για να δώσει μια εισαγωγή στις δυνατότητες του Kraken και της βάσης χρηστών του. Νωρίτερα την περασμένη εβδομάδα, το ανταλλακτήριο εξασφάλισε άδεια κρυπτογράφησης στο Άμπου Ντάμπι για την παροχή υπηρεσιών κρυπτογράφησης. Προς το παρόν, η Kraken εστιάζει ακριβώς στην πλατφόρμα συναλλαγών NFTs.

Το 2021, η Kraken ανακοίνωσε το σχέδιό της να εισαγάγει την πλατφόρμα συναλλαγών NFTs. Τώρα το αργότερο, η ανταλλαγή δημοσίευσε α blog και επιβεβαίωσε ότι κάνει εγγραφή για τους χρήστες, οι οποίοι θέλουν να έχουν πρόσβαση στην πλατφόρμα στα αρχικά στάδια κυκλοφορίας.

Μέσω της ανακοίνωσης, η Kraken δήλωσε ότι θα παρέχει μια «πλήρη λύση για την εξερεύνηση, την επιμέλεια και τη διασφάλιση της συλλογής σας NFT» με την πλατφόρμα Kraken NFT.

Ο Kraken εργάζεται σε ένα μοναδικό σχέδιο για την πλατφόρμα NFT

Επί του παρόντος, υπάρχουν ήδη τεράστιοι αριθμοί πλατφορμών συναλλαγών NFT, για παράδειγμα Binance NFT, Coinbase NFT, OpenSea, Blockchain NFT και πολλά άλλα. Αλλά εδώ ο Kraken εργάζεται για να δημιουργήσει μια πολύ πιο εύκολη επιλογή για τους ενδιαφερόμενους χρήστες να προχωρήσουν στο εμπόριο NFT.

Το Kraken θα επιτρέψει στους χρήστες του ανταλλακτηρίου Kraken να καταχωρήσουν τα NFT τους προς πώληση σε fiat και επίσης θα επιτρέψει σε άλλους εμπόρους να υποβάλουν προσφορές σε fiat, πράγμα που σημαίνει ότι δεν θα υπάρχει ανάγκη να εισαχθεί αναγκαστικά η ανάγκη περιουσιακών στοιχείων κρυπτογράφησης.

Πρόσφατα, η μεγαλύτερη πλατφόρμα αγοράς NFTs OpenSea εισήγαγε υποστήριξη για τους χρήστες να αγοράζουν συλλεκτικά αντικείμενα NFT με άμεση πληρωμή fiat.

Προς το παρόν, η πλατφόρμα Coinbase NFT δραστηριοποιείται επίσης στον αγώνα αγοράς NFTs, αλλά εξακολουθεί να βρίσκεται στην αρχική φάση ανάπτυξης. Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανταλλακτήριο Coinbase ήταν το πρώτο που σχεδίασε τη δυνατότητα αγοράς fiat σε NFT.

Διαβάστε επίσης: Ο Cardano εξασφάλισε νέο διευθυντή για την ανάπτυξη ανοιχτού κώδικα

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply