Το LUNA πέφτει στο χαμηλό 6 εβδομάδων, καθώς το ALGO αυξάνει κατά 15% το Σάββατο – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

0
Το LUNA πέφτει στο χαμηλό 6 εβδομάδων, καθώς το ALGO αυξάνει κατά 15% το Σάββατο – Ενημερώσεις αγοράς Bitcoin News

Παρά το γεγονός ότι η Terra αγόρασε αξία 1,5 δισεκατομμυρίων δολαρίων BTC αυτή την εβδομάδα, το LUNA υποχώρησε σε χαμηλό έξι εβδομάδων για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο. Συνολικά, οι αγορές κρυπτογράφησης παρέμειναν στο κόκκινο, ωστόσο η ALGO ήταν μια από τις σπάνιες εξαιρέσεις που κατέγραψε σημαντικά κέρδη.

Algorand (ALGO)

Η ALGO ήταν εύκολα ένας από τους μεγαλύτερους κερδισμένους κατά τη συνεδρίαση του Σαββάτου, καθώς οι τιμές αυξήθηκαν έως και 15% την ημέρα.

Μετά το χθεσινό χαμηλό των 0,63 δολαρίων, το ALGO/USD σημείωσε άνοδο στο ενδοημερήσιο ανώτατο όριο των 0,745 $ για να ξεκινήσει το Σαββατοκύριακο.

Η άνοδος είδε τις τιμές να μετακινούνται από τη μακροπρόθεσμη υποστήριξη των 0,65 δολαρίων, έως τώρα να κυμαίνονται οριακά κάτω από την αντίσταση των 0,75 δολαρίων.

Μεγαλύτερες κινήσεις: Το LUNA πέφτει σε χαμηλό 6 εβδομάδων, καθώς το ALGO αυξάνει κατά 15% το Σάββατο
ALGO/USD – Ημερήσιο γράφημα

Αυτό το τρέχον ανώτατο όριο δεν έχει σπάσει σωστά από τις 21 Μαρτίου, όταν οι τιμές έφτασαν στο υψηλό των 0,95 $.

Αν και οι ταύροι θα ελπίζουν σε ένα σπάσιμο πάνω από αυτήν την τρέχουσα αντίσταση, εξακολουθούν να υπάρχουν ορισμένα αξιοσημείωτα εμπόδια στον δρόμο.

Μία φορά από το οποίο είναι το τρέχον επίπεδο αντίστασης στο RSI 14 ημερών του 52. Ωστόσο, εάν αυτό διαγραφεί, πιθανότατα θα δούμε μια εισροή ταύρων ALGO.

Terra (LUNA)

Παρά τη συνέχιση της αγοράς δισεκατομμυρίων δολαρίων BTC για τα αποθέματά του, το LUNA υποχώρησε για τρίτη συνεχόμενη ημέρα το Σάββατο.

Αυτή η τελευταία πτώση είδε τις τιμές να πέφτουν στο χαμηλότερο επίπεδο των 72,34 δολαρίων εντός της ημέρας, το οποίο είναι το χαμηλότερο σημείο που έχουν φτάσει οι τιμές από τις 28 Φεβρουαρίου.

Μετά από μια ψευδή έκρηξη αντίστασης στα 86 $ την Πέμπτη, οι αρκούδες συνέχισαν να συσσωρεύονται στην πίεση στο LUNA/USD, με τη σημερινή πτώση να κινείται κάτω από την υποστήριξη στα 78 $.

Μεγαλύτερες κινήσεις: Το LUNA πέφτει σε χαμηλό 6 εβδομάδων, καθώς το ALGO αυξάνει κατά 15% το Σάββατο
LUNA/USD – Ημερήσιο γράφημα

Μέχρι τη στιγμή που γράφτηκε, το επίπεδο των 72 $ φαίνεται να λειτουργεί ως ενδιάμεσος όροφος, με το ανοδικό κερί που έπεσε που ακολούθησε τα χαμηλά του Φεβρουαρίου να είναι βασικός λόγος για τον οποίο ορισμένοι traders είναι αισιόδοξοι.

Αν και μπορεί να μην δούμε άνοδο της τιμής των 20 $ όπως φαίνεται σε εκείνη την περίπτωση, αν αυτό γίνει σταθερό, θα μπορούσε να βοηθήσει να εμπνεύσει περισσότερους ταύρους LUNA να επιστρέψουν.

Γιατί δεν έχουμε δει σημαντικά κέρδη στο LUNA, παρά το γεγονός ότι δημιουργεί αποθέματα BTC? Πείτε μας τις σκέψεις σας στα σχόλια.

Έλιμαν Ντάμπελ

Ο Eliman φέρνει μια διαφοροποιημένη άποψη για την ανάλυση της αγοράς, έχοντας εργαστεί ως μεσιτικός διευθυντής, εκπαιδευτής λιανικών συναλλαγών και σχολιαστής αγοράς σε Crypto, Stocks και FX.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply