Το NBA εγκαινιάζει πρωτοβουλία αφιερωμένη στα Web3, Metaverse και NFT Collectibles – Bitcoin News

0
Το NBA εγκαινιάζει πρωτοβουλία αφιερωμένη στα Web3, Metaverse και NFT Collectibles – Bitcoin News

Αυτή την εβδομάδα, η Εθνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης (NBA) ανακοίνωσε την έναρξη της δικής της πρωτοβουλίας non-fungible token (NFT) που ονομάζεται «NBAxNFT». Σύμφωνα με το επαγγελματικό πρωτάθλημα μπάσκετ, ο στόχος είναι να παρουσιαστούν «όλα τα πράγματα που διασταυρώνονται με το μπάσκετ και το Web3, συμπεριλαμβανομένων των NFT, των παιχνιδιών και του metaverse».

Επαγγελματικό μπάσκετ και Web3 συγκρούονται

  • Μετά τη δημοφιλή συλλογή NBA Top Shot και την επερχόμενη συλλογή NFT που ανταποκρίνεται στα Playoff 2022 Golden State Warriors, το NBA ξεκίνησε NBAxNFTτο οποίο επί του παρόντος αποτελείται από έναν λογαριασμό Twitter και Discord κανάλι.
  • Το NBAxNFT ονομάζεται «επίσημο σπίτι Web3 για το NBA» και το έργο στοχεύει να συνδυάσει όλα τα πράγματα στο μπάσκετ με τις ιδέες NFT, gaming, metaverse και Web3.
  • «Ευχαριστώ όλους όσους ακολούθησαν», ο επίσημος λογαριασμός της πρωτοβουλίας στο Twitter εξηγεί. «Εάν είστε νέος εδώ, είμαστε ενθουσιασμένοι που χρησιμοποιούμε αυτόν τον χώρο για να μοιραζόμαστε τα πάντα για το μπάσκετ του NBA και το Web3. Ανυπομονούμε να συνεργαστούμε με την κοινότητά μας και με συνεργάτες όπως το NBA Top Shot.”
  • Όσον αφορά τις πωλήσεις όλων των εποχών συλλογών NFT, η συλλογή NBA Top Shot NFT της Dapper Labs κατέχει το ένατη θέση, όσον αφορά τον όγκο πωλήσεων όλων των εποχών. Μέχρι σήμερα, Κορυφαία βολή του NBA έχει δει ένα σύνολο 16.006.548 πωλήσεων που ισοδυναμεί με 885,6 εκατομμύρια δολάρια από την ίδρυση του NFT.
  • Το κανάλι Discord που κυκλοφόρησε πρόσφατα έχει περισσότερα από 35.000 μέλη κατά τη στιγμή της γραφής και σύμφωνα με το NBA, τα Playoff NFT του 2022 θα κυκλοφορήσουν αυτό το Σαββατοκύριακο.
  • “Παρουσιάζουμε όλα τα πράγματα που διασταυρώνονται με το μπάσκετ και το web3, συμπεριλαμβανομένων των NFT, των παιχνιδιών και του metaverse”, ο λογαριασμός Twitter NBAxNFT λεπτομερής όταν ξεκίνησε για πρώτη φορά την πρωτοβουλία Web3.
  • Πριν από τέσσερις ημέρες, οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς του NBA ανακοίνωσαν την κυκλοφορία μιας συλλογής NFT που ανταποκρίνεται στα Playoff 2022.
  • Την ώρα του Τύπου, δεν έχει αποκαλυφθεί από το NBA εάν η Dapper Labs ή το blockchain Flow θα εμπλέκονται ή όχι, παρά το γεγονός ότι ανέφερε την εταιρεία σε ένα tweet για τους συνεργάτες. Οι συζητήσεις που προκύπτουν από το κανάλι Discord του NBA υπονοούν την επερχόμενη πτώση NFT που θα εκδοθεί στο Ethereum.

Ετικέτες σε αυτήν την ιστορία

Dapper Labs, Digital Collectibles, Ethereum, Ethereum (ETH), Flow blockchain, Golden State Warriors, Metaverse, NBA, NBA Metaverse, NBA NFT, NBA Top Shot, NBA Web3, NBA’s Discord channel, NBAxNFT, nft, NFTs, NBA και , Μη ανταλλάξιμα Token, Playoffs, Επαγγελματικό μπάσκετ, Web3

Τι πιστεύετε για το NBA που πηδά στη δημιουργία ενός χώρου για περιεχόμενο Web3, NFT και metaverse; Πείτε μας τη γνώμη σας για αυτό το θέμα στην παρακάτω ενότητα σχολίων.

Τζέιμι Ρέντμαν

Ο Τζέιμι Ρέντμαν είναι ο επικεφαλής των ειδήσεων στο Bitcoin.com News και δημοσιογράφος χρηματοοικονομικής τεχνολογίας που ζει στη Φλόριντα. Ο Redman είναι ενεργό μέλος της κοινότητας των κρυπτονομισμάτων από το 2011. Έχει πάθος για το Bitcoin, τον κώδικα ανοιχτού κώδικα και τις αποκεντρωμένες εφαρμογές. Από τον Σεπτέμβριο του 2015, ο Redman έχει γράψει περισσότερα από 5.000 άρθρα για το Bitcoin.com News σχετικά με τα ανατρεπτικά πρωτόκολλα που εμφανίζονται σήμερα.
Πιστώσεις εικόνας: Shutterstock, Pixabay, Wiki Commons

Αποποίηση ευθυνών: Αυτό το άρθρο είναι μόνο για ενημερωτικούς σκοπούς. Δεν αποτελεί άμεση προσφορά ή πρόσκληση για προσφορά αγοράς ή πώλησης, ούτε σύσταση ή έγκριση οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών ή εταιρειών. Bitcoin.com δεν παρέχει επενδυτικές, φορολογικές, νομικές ή λογιστικές συμβουλές. Ούτε η εταιρεία ούτε ο δημιουργός ευθύνονται, άμεσα ή έμμεσα, για οποιαδήποτε ζημιά ή απώλεια που προκλήθηκε ή φέρεται ότι προκλήθηκε από ή σε σχέση με τη χρήση ή την εξάρτηση από οποιοδήποτε περιεχόμενο, αγαθά ή υπηρεσίες που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο.

παρόμοιες αναρτήσεις

Leave a Reply